Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Your place or my place…?

Rakastan siisteyttä, mutta koska olen taloutemme ainoa sitä rakastava, ei asunnossamme ole yleensä huippusiistiä. Eihän sitä nyt itsekään jaksa siisteyttä pitää yllä, jos toinen on sottapytty ja vähät välittää asiasta.

Meillä on kotona kuitenkin oikeastaan vain tasan kolmenlaista sotkua: kosmetiikkasotkua, astiasotkua ja wannabe-insinöörin ruuvi-mutteri-porakone -sotkua.

Aina välillä saan aivan hirveän ahdistuskohtauksen kosmetiikasta, jota pyörii pitkin asuntoamme.

Tuntuu, että minne tahansa katsonkin, löytyy jostakin aina jotain kosmetiikkaa.

Yleensä se jaksaa lähinnä naurattaa, sillä kotimme näyttää ihan yhtä hömpältä kuin mitä minä itsekin olen.

Mitä vaan kosmetiikkaa voi oikeastaan löytyä ihan mistä vaan.

Jos olen levittänyt johonkin jotakin eikä se jokin ole ruokaa, on se todennäköisesti kosmetiikkaa tai ainakin jotain siihen liittyvää.

Välillä kävellessäänkin saa varoa, ettei kompastu kosmetiikkaan.

Välillä kosmetiikan täyttämä kotimme saa minut todella ärsyyntyneeksi.

Voin kertoa, että kotimme olisi huomattavasti siistimpi, jos tämä pikkuneiti ei omistaisi näin jumalattomasti kosmetiikkaa.

Välillä taas kuitenkin rakastan sitä, että kotimme on minun näköiseni…

…wannabe-insinöörin omilla pienillä lisäyksillä tehostettuina.

Pienet koottavien radiohjattavien autojen ja helikopterien osat kahvikuppeineen puolestaan kertovat tosiaan myös wannabe-insinöörin asuvan täällä. (Kahvikupit juoruavat oikeastaan enemmän siitä, että muutama wantsun wannabe-insinöörikaverikin vaikuttaa jo melkeinpä asuvan täällä…)

Oma päätoiminen majapaikkani kotona on wannabe-insinöörin kyhäämä baaripöytä (jonka poisrevennyttä etulistaa wantsu ei millään näytä saavan korjatuksi ja jonka kauniita valkoisia liimausjälkiä vieraat voivay aina ihastella). Paikka pysyy saman, mutta sotkut erilaisina. Tai eivät oikeastaan kovinkaan erilaisina, mutta erilaisilla ruokailuvälineillä ja eri tuotteilla tehtyinä.

Mitä sotkua teidän kotoanne löytyy? Millä te sotkette?

Kommentit (36)

  1. Nimetön

    Tiia: Lumenella tuotteet vaihtuvat yleensä vähintään kolmen vuoden sykleissä, eli kovin kauaa sama tuote ei koskaan ehdi markkinoilla olemaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *