Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

You can use it too!

Paitsi että olen kokeillut Lumenen uudistuneen miesten linjan Väsyneen Ihon Virkistäjän, olen myös ostanut ihan itselleni ja omaan käyttööni linjan Raikastavan kasvopesun.

Mattaisen musta miehekäs tuubi on minusta kivan näköinen ja tykkään tämänkin tuotteen tavasta ohjeistaa miehiä:

Miehiä ei yleensä voi ihonhoidossa vaan käskeä tai edes kehottaa tekemään asioita, vaan heille on myös kerrottava, miksi näin tulee tehdä (me naisethan teemme usein ihonhoitoon liittyviä asioita kyseenalaistamatta ja helpommin ihan vaan siksi, että niin on joskus kehotettu tekemään). Kun kerrotaan, että parranajo on hygieenisempää puhtailla kasvoilla, on tuotteen käyttötarkoitustakin jo hieman avattu ja mies voi kokea ahaa-elämyksen tajutessaan, että homma voisi tosiaan olla kannattavempaa puhtaalla iholla puuhatessa, varsinkin jos käytetään höylää ja riskinä on pieni kasvojen viiltely…

Tykkäsin itse kovasti Raikastavasta kasvopesusta.

Minusta tuntuu, että miesten tuotteet on usein tehty todella peseviksi sillä lähtöolettamuksella, että miehet tahtovat natisevan puhdasta ja että heidän ihonsa on kuitenkin todella rasvainen (vaikka se toki naisten ihoa rasvaisempi usein onkin). Tämä tuote on kuitenkin ihana poikkeus, sillä se ei pese natisevan puhtaaksi vaan pesee sen verran, mitä ihoa tarvitseekin pestä jättämättä iholle kiristävää tunnetta, mutta kuitenkin pesten ihon puhtaaksi.

Iho tuntui tällä pesemisen jälkeen tosiaan puhtaalta ja raikkaalta (eikä tämä silti sisältänyt mitään mentholia tai muuta ihoa tunnetusti ärsyttävää), mutta myös ihanan pehmeältä (kiiitos mm. INCI-listalla toisena olevalle glyseriinille).

Meikinpoistoonhan tätä ei ole tarkoitettukaan tietenkään, mutta minun ihollani tämä toimi hyvin aamuputsarina tai kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena, eli suosittelen tätä todella lämpimästi niin naisille kuin miehillekin.

(Ja huomatkaa, että jälleen yli 95% luonnollisia raaka-aineita.)

Onko joku jo nähnyt tätä miehensä kylppärinkaapissa tai onko joku peräti kiikuttanut tätä kaupasta jo itselleen?

Kommentit (4)

 1. Mirette

  Eikö noissa ole yleensä aika "Miehiset" tuoksut?

 2. Anonyymi

  Eikös toi "yli 95%" luonnon raaka-aineita viittaa lähinnä ihan vaan tuohon veteen. Ihan perusraaka-aineethan tuossa on, kutne monissa monissa muissakin perustuotteissa. Ei sillä, etteikä tuo olisi hyvää, mutta luonnonkosmetiikkaa tuo %-osuus ei tuosta silti tee :P. Ei sillä, että olisit niin väittänytkään.

 3. Nipsu

  Pitääpäs ostaa tuota miehelle seuraavaksi! Dumppasin hänelle kerran vanhan pirkka-puhdistusgeelini jämät (sitä ennen ei käyttänyt mitään), ja siitä lähtien hän on käyttänyt sitä jo ainakin kolme tuubia ( ja kuluttaa muuten todella nopeaan tahtiin minuun verrattuna). Kerran ostin hänelle erisania, mutta sen jälkeen taas piti hakea pirkkaa, kun on kuulemma niin hyvää. Miehillä on muutenkin kumma, että ikinä ei saisi ostaa mitään uutta merkkiä, vaan aina sitä samaa, huoh tylsää! Hänelle kuitenkin tuotteiden miehinen ulkonäkö on tärkeää, joten tästä voisi ehkä pitääkin. Ulkonäön suhteen on harmittavaa, etten ole löytänyt hänelle mitään tarpeeksi neutraalia kuorintaa. Lorealilla taisi muistaakseni olla miesten kuorinta, mutta se on aina ollut katsoessani loppu.

  On ollut huvittavaa huomata, kuinka oli aluksi vaikeaa opettaa miestä kosmetiikan käyttöön, kun nykyään se on jo melko itsestäänselvää, siitä ei vaan saa kertoa kenellekkään :D. Myös kaikki shampoot ja suihkugeelit vaihdettiin miedompiin ja hellempiin erisaniin, xz:aan, ja pesuöljyihin. Kun hän oli ensimmäisen kerran kuorinut kasvonsa ja myös vartalon kuorintahanskalla ja rasvannut hyvin, hän totesi, että tuntuu kuin ihoa ei olisi ollenkaan! Sitä ennemmin sitä oli siis koko ajan kiristänyt tai kutittanut tai muuta. Kosmetiikkakokeiluja kuitenkin haittaa melko paha atooppinen ja herkkä iho..

  Tästä tuli nyt kyllä tarkoitettua pidempi kommentti :D.

 4. Anonyymi

  Mä en oikein ymmärrä tuota, että tuote on tarkoitettu kasvojen puhdistukseen mutta ei poistaisi meikkiä? Poistaa kuitenkin muun lian ja hien…eihän siinä ole mitään järkeä? Onko nyt käynyt niin, että Virvekin on mennyt tuohon naisten halpaan uskoa asioita, joita on joskus kuullut tarkistelematta tai vaatimatta sen kummemmin perusteluja :)?

  -Ihmettelijä-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *