Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

You can always blame your family or your childhood

Jonkun aikaa sitten kerroin olevani ehkä hieman taipuvainen ylilyönteihin hankintojeni suhteen, eli kun innostun jostakin, hankin niitä monesti useita.

Nyt minusta tuntuu, että olen saattanut vihdoin päästä tämän taipumukseni perimmäisen syyn jäljille ja saattanut huomata sen olevan joko perinnöllistä tai ihan vaan kotoa opittua.

Sain nimittäin jo jonkun aikaa sitten äidiltäni tällaisia ulkomaan tuliaisia:

Mooonen monta Sephoran ja Dorothy L:n kynsilakkatarrapakkausta, joiden joukossa on parit samanlaisetkin kuulemma ihan vaan siksi, että raaskisin sitten paremmin käyttää näitä enkä vain ihailisi niitä pakkauksissa…

Lisäksi sain läjän Dorothy L:n kynsilakkoja, joista puolet on lohkeilevia crackleja ja puolet glitterilakkoja. (Näitä crackleja tosiaan olikin jo esillä tässä postauksessa ja kuten jo totesinkin, on 64-vuotias äitini hulluna crackle-lakkoihin ja ostanut niitä itselleen eripuolilta maailmaa mitä erilaisemmissa sävyissä.)

Kuinka mukavan helppoa ja huoletonta ja ennen kaikkea ihanan vastuutonta onkaan siis syyttää kaikesta perintötekijöitä olla ottamatta mitään vastuuta omista ongelmistaan!

Täytyy muuten vielä kehaista Sephoran lakkatarroja. Nyt kun olen saanut jo aiemminkin harjoitella lakkatarrojen laittoa sujui niiden laitto jo melko nopeasti ja näppärästi ja ”lakkaukset” säilyivät kynsillä yllättävän pitkään.

Tältä ne nimittäin näyttivät kymmenentenä päivänä juuri ennen kuin poistin ne lakanpoistoaineella (joka sekin sujui todella nopeasti ja vaivatta):

Vain pientä kulumaa kärjissä ja pahin ongelma olivat kynsien uudet ja esiinkasvaneet tyvet. Not bad at all!

Vastaavanlaisia tarroja voi esimerkiksi ostaa Pretty.fi:stä.

Alan siis innostua tästä lakkatarrojen konseptista yhä enemmän! Entäs te?

Kommentit (6)

  1. Mirimë

    Mäkin syytän äitiä ja perhettä. Nimittäin siitä, ettei mulla koskaan ollut mitenkään ihmeelliseti mitään kauneusjuttuja niin on näin aikuisena pitäny ottaa vahinko takaisin :DD Muistan vaan yhden kerran, kun äiti on innostunut jostain kosmetiikasta ollessani pieni ja se oli kirkkaan oranssi kynsilakka, jota serkullani oli joskus 90-luvun lopulla. Sitä metsästimmekin sitten tovin. Äiti ja minä olemme todella kuin yö ja päivä, minä hamstraan ja kulutan kosmetiikkaan ja muutenkin ulkoasuuni, äiti taas ostaa vain ripsiväriä, kajaalia ja meikkipuuteria ja vaatteitakin uusia aniharvoin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *