Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ylpeät kosmetiikkabloggaajat

Postauksen nimi saattaa antaa jotenkin negatiivisen kaiun, mutta haluan tänään kertoa, kuinka ihan oikeasti olen ylpeä meistä kosmetiikkabloggaajista ja siitä, kuinka sanallemme annetaan painoarvoa. Ihan kirjaimellisesti.
Uusi Olivia-lehti ilmestyy huomenna, mutta vielä tänään kaupoissa olleessa Oliviassa oli jotain sellaista, mikä sai minulle jo melkein tipan linssiin.
 Artikkeli koski vuoden 2012 parhaiksi valittuja kosmetiikkatuotteita.
Myönnän olevani kosmetiikkafriikki, mutta silmäni eivät kostuneet itse tuotteiden vuoksi vaan siksi, keitä valitsijaraatiin oli valittu.
Kosmetiikkabloggaaja.
Toinen kosmetiikkabloggaaja.
 
Lisää kosmetiikkabloggaajia.
Kyselyn ideana oli ollut, että sadalle kosmetiikka-alan ammattilaiselle laitettiin kysely heidän mielestään parhaista kosmetiikkatuotteista eri kategorioissa ja kyselyssä hyvin menestyneet tuotteet laitettiin palkintosijoille muutamia niitä koskeneita kommetteja lehteen lainaten.
Puolet kyselyn saaneista vastasi ja oli aivan mielettömän mahtavaa huomata, että meidät kosmetiikkabloggaajat laskettiin ammattilaisten joukkoon!
 
Ja onhan se totta, että monella kosmetiikkabloggaajalla on tietoa, taitoa, ymmättystä ja osaamista kosmetiikkatuotteiden suhteen huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi jollakin missillä, mallilla tai juontajalla, joilta myös välillä kysellään vastauksia. 
On upeaa, että meidät kosmetiikkabloggaajat on luokiteltu ammattilaisiksi mm. nimekkäiden meikkitaiteilijoiden rinnalle!
Olivia-lehti lokakuu 2011.
 Esimakua oltiin tosin saatu jo viime vuonna, kun vuoden 2011 listallekin oli päässyt bloggaajan mielipide.
Millaisia fiiliksiä asia teissä herättää? Lasketteko te kosmetiikkabloggaajat alan ammattilaisiksi siinä missä nimekkäät meikkitaiteilijat?

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    mistä oot saanu sun kaikki dior paletit ?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *