Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yllättäviä tuloja

Tänäänhän oli tarkoitus päästä toukokuun yhteenvetoon. Valitettavasti suunnittelin homman menevän näin ennen kuin viikonloppuna tapasin ihania vanhoja työkavereitani…
Nimittäin siinä missä minä lykkään kavereilleni eteenpäin minulta käyttämättä jääneitä tuotteita, dumppaavat myös kaverini aina silloin tällöin minulle eteenpäin omia varastojaan.

Tällä kertaa kyse ei ollut mistään ylimääräisestä ja randomista tavarasta, josta oli vain päästävä eroon. Tällä kertaa tuotekasasta löytyi myös aarteita. Itseasiassa pelkkiä aarteita, jos minulta kysytään.

Sain nimittäin paitsi kasan Lumenen ihonhoitopuolen tuoteuutuuksia myös meikkipuolen uutuuksia, jotka tulevat näkemään päivänvalon vasta heinäkuun puolen välin jälkeen. (Tai siis omani näkevät päivänvalon jo samantien, mutta kauppoihin näitä aletaan toimittaa vasta parin kuukauden päästä.)

Tarkemmin eriteltynä kassini kätköistä löytyivät nämä ihanuudet:

Poronmaitoa sisältävä Kolmitehoinen päivävoide, joka julkaistiin Lumenen 40-vuotistaipaleen kunniaksi.

Vitamin C+ Heleyttävä 24 h kevytvoide, Heleyttävä päivävoide ja Heleyttävä yövoide.

Vitamin C+ Ravitseva tehohoito ja Kirkastava tehohoito.

(Varsinkin Vitamin C+ -linjan tuotteet oli kiva saada omakseen, sillä tähän asti olin tyytynyt vain niiden pahvipakkauksiin, jotka vein töistä kotiin niiden sisältöjen päädyttyä testereiksi:

Työkaverit nauroivat itsensä kuoliaiksi kun kävin sairaslomani aikana kääntymässä töissä ja pyysin saada viedä tyhjät pahvikotelot mukanani. En siis halunnut näistä koriste-esineitä , tahdoin vaan tutkia INCI-listoja…)

Jälkiedit:

****

…Sorry girls, sensori iski korkeamman tahon pyynnöstä ja uutuustuotteiden kuvat palaavat esiin uudelleen sitten, kun homma on ajankohtaisempaa!

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  No johan, voisi kuvitella että ylemmät tahot ovat vaan tyytyväisiä kun saavat ilmaista mainosta, phyh!

 2. Anonyymi

  Onko tuo Vitamin C+ Heleyttävä 24 h kevytvoide koostumukseltaan yhtään saman tyyppistä kuin siinä duoseerumijutussa olleet litkut ? Haluaisin jonku sellaisen ohuen/kevyen voiteen meikin alla käytettäväksi. Olisiko tämä hyvä siihen tarkoitukseen ?

  -suz

 3. Anonyymi

  Tuo lumenen kolmitehoinen päivävoide on AIVAN ihanaa!! Olen tyksinyt hirmuisesti 🙂

 4. Nimetön

  nanna: Kyllä. 😉

  suz: Sopii meikin alle (ellei ole todella rasvainen iho), mutta on emulsio, eli hitusen suoserumia paksumpi. 🙂

  Anonyymi: Odotan innolla, että saan käyttöön. Kokeilin kun tulivat myyntiin ja tykkäsin niiden parin käyttökerran perusteella. 🙂

 5. lauraji

  Näitä C-vitamiini sarjan tuotteita oli eilen meijän kylän Prismassa "-30% Poistuva tuote" lapuilla ja sen takia kiinnitin huomiota ja ostin muutaman tuotteen. Harmillisen myöhään tajusin tämän sarjan jos oikeasti loppuu 🙁 Varsinkin ravitseva tehohoito vaikuttaa kivalta ja omalle iholleni sopivalta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *