Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yllättävän hyvää

Kerroin heinäkuussa saaneeni ystävältäni hänelle hudiksi osoittautuneen alelöydön.

Tuote oli Dr. Hauschkan Lemon Body Moisturizer, joka tuoksui todella voimakkaasti tuoreelle sitruunalle. Olisiko se sitten se sitruunaruoho, jota tämä myös sisältää? (Ystäväni mielestä tuoksu tuli itseasiassa niinkin voimakkaana, ettei hän siksi kyennyt sitkäyttämään tätä.)

Tämän koostumus vaikutti todella liirulta enkä ollut päässyt kurkkaamaan tämän inci-listaa, joten arvelin tämän olevan tehoiltaan melko keskinkertainen.

Pullon loppuun pumpattuani voin kuitenkin todeta, että JESSUS, KUINKA HYVÄ TUOTE!

Tuotteen koostumus on tosiaankin ohutta liirua eikä se levittäessä vaikuta mitenkään erityisen kosteuttavalta, mutta voi luoja, kuinka sileältä ihoni tuntuikaan jo pari päivää käyttöönottamisen jälkeen. Siis ihan mielettömän sileältä, pehmeältä ja hyvältä! Minun teki oikeasti vaan mieli silitellä ja paijailla itseäni kokoajan…

Emulsio imeytyi iholle nopeasti eikä jättänyt tahmaista tunnetta, joten jos olet kevyiden koostumusten ja luonnonkosmetiikan ystävä etkä vierasta hyvin sitruunaista tuoksua, niin kokeile ihmeessä!

Negatiivisena puolena tuotteessa tosin on hinta: lähes 30 euroa!

Onko jollain kokemuksia jaettavana tästä samaisesta tuotteesta tai muista luonnonkosmetiikkamerkkien vartaloemulsioista?

Kommentit (11)

 1. Nimetön

  minikaktus: Voih, ei saa luetella enää enempää kivoja Lush-juttuja… 😛

  Heini: Vähän kova hinta tosiaan normaalisti. :/

  Sissi: Urtekramin tuotteisiin pitäisikin tutustua enemmän. 🙂

  Anonyymi: En ole perehtyny Hauschkan filosofiaan niin totaalisesti, että osaisin nimetä sieltä hyvin toimivat tuotteet. Sarja kun perustuu niin omaan ideologiaansa, että kyseessä on aivan omanlainen juttunsa. Mutta siis jos vinkit muiltakin sarjoilta kelpaavat, niin kokeile vaikkapa yöksi jotain hieman rasvaisempaa. Jos iho on oikeasti kuiva, kaipaa se kosteuden lisäksi myös rasvaa. Ihan jopa rasvaisemmat apteekin perusvoiteet voisivat tuoda apua.

  ninni: Olen laittanut illalla ja tuoksunut sitruunalle yhä aamulla, eli jäähän se… 🙂

  J: Siis sitä kasvoille tarkoitettua? Onhan se myynnissä yhä, mutta Crystal Radiance Primerin nimellä. Pieni vaaleanpunainen tuubi yhä, mutta hieman eri näköinen: http://lumene.fi/default.asp?docId=32233&productCategoryId=32215. Eriasia toki, jos tarkoitat niitä kausituotteina olleita sävyllisiä versioita. Ne olivat tosiaan vain kausijuttuja.

  Katja: Madara on täysin uusi merkki minulle. Pitääkin tutustua. 🙂

  Helinä: 🙂

  Anonyymi: Kurkkaa firman omilta kotisivuilta paikkakuntakohtaisesti jälleenmyyjät.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *