Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ylivertainen niskatakun kesyttäjä

Paitsi että kerroin juuri ostaneeni kaksi hiuslakkaa ja jätettävän hoitoaineen, ovat hiukseni kaivanneet viimeaikoina hieman muutakin ostettavaa.
Hankin niille nimittäin vapaitteni alussa Suomesta tuotteen, jonka otin käyttöön ensimmäistä kertaa hyvän ystäväni suosituksesta noin 13 vuotta sitten ja johon olen sen jälkeen aina toistuvasti palannut siinä vaiheessa, kun kutreillani on ollut hiemankin enemmän pituutta.
Kyseessä on Bonacuren Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja, jonka ylivertaisuudesta olen blogissani joskus aikoja sitten jo maininnut.
Tämä edeltäjineen on ollut minulla se tuote, joka auttaa pitämään hiukseni sileinä ja jota ilman niskaani kertyy aina takkupallo, jonka selvittämisen jälkeen se on sinne taas tunnin kuluttua hiipinyt takaisin. Tämä tuote kuitenkin pelastaa niskahiukseni aina ja lopettaa takkupallojen  synnyn(ja sitä kautta niskahiusten katkeilunkin).
Tuotetta käytetään hiustenpesun jälkeen kosteaan tukkaan pienen, noin herneen kokoisen nokareen verran ja sen virallinen tehtävä on (silikonikerroksellaan) suojata hiusten latvoja ja estää niiden haaroittumista, sekä samalla siloittaa jo kärsimystä osakseen saaneita hiuslatvoja.
Nykyinen myynnissä oleva versio sisältää myös mm. keratiinia, joka paikkaa hiusten vaurioita.
Itse keskityn laittamaan tätä paitsi hiuslatvoihin myös hiusten niskaosaan, jossa tämä siloittaa tukkaa ja tosiaan estää niiden takkupallojen muodostumista. Omassa tukassani ero on konkreettinen ja todella selkeä, minkä vuoksi palaan tähän aina.
Toisin kuin läpikuultavat lähes puhtaasti pelkkää silikonia olevat kaiffarinsa, ei tämä jätä tukkaa kovin helpolla lähmäiseksi tai raskaan tuntuiseksi, mikä on ainakin omassa käytössäni todella suuri etu!
Tuote on kampaamotuote ja sen voi ostaa omakseen arviolta
hintaan 15,20 euroa.
Onko Bonacuren latvasuoja teille tuttu tuote? Kenen muun luottotuotteisiin tämä lukeutuu?

Kommentit (28)

 1. Sanni

  Minun, minun, minun luottotuotteisiin! 🙂

 2. Anonyymi

  Todella tuttu tuote. Hankin tämän melkein poikeuksetta sokoksen 3+1 päiviltä varastoon jo ennen kuin entinen loppuu. Nyt kuitenkin olen hankkinut vastaavan, Bonacuren Smooth Shine leave in treatmen:tin. Oletko Virve kokeillut sitä? koostumus on ehkä hiukan kevyempi, maitomaisempi kuin latvasuojassa. verrattuna latva suojaan sitä kuluu hieman enemmän.
  Kiitos ihanasta blogistasi. olen totaalisen koukussa. Itsekin tunnustaudun samanlaiseksi kosmetiikka-narkkariksi jolle tuottaa suuria vaikeuksia olla hankkimatta uusia kivoja juttuja. 🙂 Kiitos myös Lontoon vinkeistä.
  Terveisin Marjo
  (mulla ei ole nimimerkkiä, vielä :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *