Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ylikurvikas?

Olen saanut viimeaikoina töiden kautta niin monta uutuusmascaraa, etten ole meinannut edes ehtiä esittelemään niitä blogissani. Yritän kuitenkin kovasti kiriä ja pikkuhiljaa tuoda mielipiteitäni niistä teidänkin tietoisuuteenne.
Tänään on vuorossa Diorin uusimman Mascaran, Diorshow Iconic Overcurlin esittely.
Overcurl Mascara lupaa paitsi nimensä mukaisesti tuoda ripsiin kaarevuutta, mutta myös tuuheuttaa niitä. 
Koostumuksesta on tehty optimaalinen tuomaan tuuheutta, mutta myös lukitsemaan ripset taivutettuun asentoon. Ripsiväri lupailee myös hoitavansa ripsiä. 
Kaareva lopputulos ei synny yksin mascaramassan avulla, vaan siihen tarvitaan myös oikean mallinen ripsiväriharja.
Ja koska harja on melko haastavan ja monimutkaisen mallinen, on tietenkin syytä painaa pakkaukseen käyttöä ohjeistava kuva…
Mutta sitten niihin käyttökokemuksiin.
Kuten jokainen blogiani seurannut lukija tietää, ovat ovat ripseni nykyään hyvin pitkät (kiitos NeuLashin vanhan version, joka minulla on yhä käytössä), mutta hyvin hentoiset ja lähes huomaamattomat ilman ripsiväriä. Kaipaankin niihin siis varsinkin tuuheutta, mutta myös siistiä erottelua.
Ja melko hyvää runsautta tämä mascara ripsiin toikin auttaen ripsiäni todellakin kaartumaan.
Kuten kuvasta näkyy, ovat ulkonurkkieni ripset kuitenkin niin itsepäisiä suurimmaksi osaksi, ettei mikään saa niitä kaartumaan.

Tässä mascarassa oli kuitenkin suuri määrä yritystä pakattuma mukaan, joten ainakin osa ripsistä kaartui todella kauniisti.
Mascara toi ripsiini massaa helposti ja harja oli loistavan mallinen tuomaan massaa joka puolelle ripsiä. Mascaran koostumus oli myös melko lailla sopivan voidemainen: se ei ollut liian märkä, joten sillä saattoi rakentaa runsautta ripsiin, mutta se ei ollut myöskään liian kuivan tuntuinen.

 Lopputulos oli siis melko hyvä tuuheuttavaksi ripsiväriksi, mutta ei ylettänyt omissa ripsissäni ihan siihen aiemmin esittelemäni Chanelin Inimitable Intensen lopputulokseen. Chanelin mascara kykeni nimittäin tekemään vieläkin tarkempaa ja erotellumpaa sekä siistimpää jälkeä ripsiini ilman, että tuuheuden määrästä tarvitsi tinkiä. Teräväpiirtoisempi jälki, kuten televisioiden kuvalaaduista puhuttaessa sanottaisiin.
Overcurl jätti ripseni kuitenkin mukavan pehmeiksi, kuten tällaisilla hoitavuutta lupailevilla mascaroilla on tapana tehdä. Mascara kesti ripsissäni hyvin ja se oli myös helppo poistaa ripsistäni. Pakkaus lupaili, että tämän saisi ripsistä pois pelkällä lämpimällä vedelläkin tai sitten ihan vaan meikinpoistoaineella, mutta suosin itse aina erillistä poistoainetta silmämeikilleni. Kokeilin kuitenkin kerran poistaa mascaran pelkällä vedellä ja melko hyvinhän se sillä toki pois sulikin (muttei irronnut liuskoina tai murusina, kuten lämpimällä vedellä poislähtevät mascarat tyypillisesti tekevät).
Pidin Diorin Diorshow Iconic Overcurl Mascarasta kovasti, vaikkei se ihan paras kokeilemistani masvaroistani ollutkaan. Jos kuitenkin hakee runsasta tuuheutta ripsiin rakentavaa mascaraa, suosittelen kurkistamaan tämän tapauksen. Mascara kun kykeni myös pidentämäänkin ripsiä kevyesti.
Oletteko te kokeilleet jo tämän tapauksen? Tai onko teillä muita suosikkimascaroita Diorilta? 

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Mie niin vaan rakastan siun ripsiä :DD
  Pitää varmaan kokeilla tuota ripsaria.

 2. Anonyymi

  Upeat on sun Neulasripset!
  Tassa just eilen koitin epatoivon vimmalla etsia paikkaa, mista voisin tilata uuden kuurin, nykyinen Neulashini nimittain on loppumaisillaan.
  Ensimmaisen kerran tuotetta kayttaessani tulokset oli HUIKEAT, mutta vuosi sitten tilasin kaksi putkiloa ja riittivat tahan asti, mutta valitettavasti tulokset ei yltaneet aikaisempaan… 🙁

  Onko sulla tietoa, mista saa joko alkuperaista tuotetta TAI vastaavaa, en kertakaikkiaan ole etsimisesta huolimatta loytanyt.

  Minelli

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *