Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ylellisyyttä huulilla

Kuten olen aiemmin maininnut, sain töistä lahjaksi muutamia Armanin meikkejä. Eyes to Kill Mascaran olenkin jo esitellyt teille, mutta huulipunasta en ole vielä maininnut mitään. Tänään onkin siis sen vuoro.

Rouge d’Armani Lasting Satin Lip colorista huokuu ylellisyys kaikella tapaa -mikä on tietysti tarkoituskin, sillä onhan kyseessä Armani.

Tuote on pakattu Armanin logolla varustettuun ylellisen näköiseen mustaan hylsyyn, joka ei näytä kevyen ja pehmeän muoviselta vaan kiiltavän ja kovan metalliselta.

Pienet yksityiskohdat on hiottu kuntoon sitä myöten, että magneetilla varustetusta ”sulkumekanismista” on jopa tehty kuulumaan tietynlainen naksahdus. Eikä mikä tahansa naksahdus, vaan ylellinen, luksuksenomainen naksahdus. Aivan kuten laadukkaista korkokengistäkin on kuuluttava tietynlainen kopina, on näidenkin laatumeikkien pidettävä tietynlaista ääntä hylsyä käsitellessä!

Toinen pieni ja suloinen yksityiskohta on itse huulipunan varteen painettu Armanin logo. Turhaa, mutta niin tyylikästä!

Oma punani on nudepuna sävyssä Beige 102, joka on kultaan vivahtava erittäin kevyt sävy. Sävy sopii hyvin niin arkeen kuin pariksi juhlavemmalle smoky eyes -silmämeikillekin, eli on aikalailla täydellinen puna omistaa.

Pidän myös punan laadusta, sillä se tuntuu kevyeltä, mutta ihanan täyteläiseltä ja asettuu tällaiseksi nudepunaksi loistavasti huulille.

Puna osoittautui käytössä kestävyydeltään hyväksi peruskestäväksi punaksi ja olisikin mielenkiintoista kokeilla, kuinka tämän huulipunalaadun voimakkaammat sävyt huulilla käyttäytyvät.

Armanin huulipunia voi Suomessa ostaa Helsingin Stockmannilta ja jos en ihan väärin muista, on niiden hinta n. 35 euron paikkeilla.

Onko teillä kokemusta Armanin huulipunista? Entäs muista Armanin meikeistä?

Kommentit (4)

 1. Dzinni

  Olisi kiinnostavaa kokeilla Armanin Designed Lift oundation, koska siitä on niin paljon lehdissä meuhkattu.

 2. Anonyymi

  Oulun Stockmann myy myös!

 3. Nora

  Täytyy kyllä sanoa, että onpa hieno huulipunahylsy ja sävykin näyttää hyvältä! Tosin ihan vaan älyttömän hinnoittelun takia jää ostamatta, olen tähän mennessä maksanut 3 euroa huulipunasta joten no thanks 35 eurolle. 😀

 4. Blatherings about all things pretty

  Iiiks! Tämä huulipuna narkkari tykkää ja todennäköisesti joutuu hipsimään stockkalle ja velkaantumaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *