Yksinkertaista hyvää

Kun laitoin Xtreme lashes -pidennykset ripsiini, jouduin luopumaan vedenkestävälle silmämeikille tehdystä Lumenen silmämeikinpoistoaineesta ja vaihtamaan sen vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitettuun, öljyttömään tuotteeseen.

Päätin ottaa kokeiluun jotain sellaista, mitä olen uteliaana katsellut, mutta johon en ole koskaan oikeastaan tarttunut.

Simple-sarjan Kind to Eyes Eye Make-up Remover on öljytön, hajusteeton ja väriaineeton silmämeikinpoitoaine, joka lupaa myös poistaa vedenkestävänkin silmämeikin.

Jälkimmäiseen väittämään en voi tällä hetkellä ottaa kantaa, mutta ainakin näin vesiliukoisen silmämeikin poistajana tämä on ollut hyvä tuote. Silmämeikki lähtee helposti pois eikä silmiä kirvele ja hinta on halpa (olisiko ollu 5-6 euroa?).

Lyhyestä virsi kaunis ja todella lyhyestä sinfonia upea. Onko teillä tästä jotain sanottavaa?

Kommentit (17)
  1. Hih, katoin eka että onko tohon uusien postausten listaan eksynyt mun oma blogi (joka tosin on piilotettu), koska just eilen ostin itelleni näitä Simple-sarjan tuotteita!

    Ja tosta putsarista: mielestäni ihan ok tuote, kerran olen ehtinyt testaamaan vesiliukoisen ripsarin kanssa ja pesi ainakin paremmin kuin pelkkä aiemmin käyttämäni puhdistusmaito. Ei silti hämmästyttänyt erityisemmin 🙂

  2. Onko sinulla kokemusta Pirkka silmämeikinpoistoaineesta? Tai Rainbow:n vastaavasta. Olisi kiva jos löytyisi edullisempi tuote kun nykyistä tuntuu kuluvan niin hirmuisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *