Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksinkertaista hyvää

Kun laitoin Xtreme lashes -pidennykset ripsiini, jouduin luopumaan vedenkestävälle silmämeikille tehdystä Lumenen silmämeikinpoistoaineesta ja vaihtamaan sen vesiliukoiselle silmämeikille tarkoitettuun, öljyttömään tuotteeseen.

Päätin ottaa kokeiluun jotain sellaista, mitä olen uteliaana katsellut, mutta johon en ole koskaan oikeastaan tarttunut.

Simple-sarjan Kind to Eyes Eye Make-up Remover on öljytön, hajusteeton ja väriaineeton silmämeikinpoitoaine, joka lupaa myös poistaa vedenkestävänkin silmämeikin.

Jälkimmäiseen väittämään en voi tällä hetkellä ottaa kantaa, mutta ainakin näin vesiliukoisen silmämeikin poistajana tämä on ollut hyvä tuote. Silmämeikki lähtee helposti pois eikä silmiä kirvele ja hinta on halpa (olisiko ollu 5-6 euroa?).

Lyhyestä virsi kaunis ja todella lyhyestä sinfonia upea. Onko teillä tästä jotain sanottavaa?

Kommentit (17)

  1. Catmint

    Humh, itse kokeilin kerran juurikin tuota Simplen silmämeikinpoistoainetta enkä saanut sillä kuin kirvelevät silmät ja pahan mielen. Ei siis poista minulla vesiliukoista maskaraa eikä _todellakaan_ vedenkestäviä maskaroita. Kokeilin ensin normaalisti, painaa muutaman sekunnin ja sitten pyyhkäisee alas ja sivulle (kuten teen Lumenen öljyisen silmämeikinpoistoaineen kanssa, 14-v serkkuni sai muuten juuri minulta sellaisen synttärilahjaksi minulta wp-maskaran kanssa 😉 ) mutta mitään ei tapahtunut! Sitten puolitin vanulaput, kyllästin ne aineella kunnolla ja annoin niiden olla luomillani n. minuutin, pyyhkäisin ja maskarat olivat edelleen ripsissäni. Tämä sama ilmiö toistuu niin wp kuin normiripsarin kanssa, ja olen kyllä taatusti kokeillut kaikki vinkit lävitse. Hutiostos, tuolla se korissa piileskelee eikä tule ulos, mikäli minä saan päättää…

  2. Jenn

    Voi että tämä silmämeikinpoistoaine on omassa kosmetiikkakaapissani tuomittu alimpaan h*lvettiin…

    Ensinnäkään se ei todellakaan poistanut edes ohutta ripsari kerrosta puhumattakaan vedenkestävästä rajauksen kanssa. Tuote kirveli aivan älyttömästi silmiä, ja minä, siis minä jonka iho/silmät eivät ole herkimmästä päästä, surkuttelin tätä kirvelyä vielä tuntienkin päästä (ja kyllä, huuhtelin vedellä btw) Suutuspäissäni kirosin tuotteen nimenkin.. vai että mika Simple.. 🙁 ja kattia kanssa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *