Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksi toivottu yhteenveto


Tänään on jälleen sen postauksen aika, josta on tullut muutaman teistä lemppari. Tänään on jälleen nimittäin yhteenvedon aika!

Uusille lukijoilleni tiedoksi, että vaikka kosmetiikkauutuuksiin ja -vanhuuksiin keskittyvistä postauksistani ei aina käy asia ilmi, olen jatkuvasti jonkuntasoisessa blogin nimen mukaisessa ostolakossa tarkoittaen sitä, etten osta itselleni uusia tuotteita ennen kuin vanhat vastaavat tuotteeni ovat loppuneet. Näissä jokaisen vapaa- ja työjaksoni päätteeksi tekemissäni yhteenvetopostauksissa koostan yhteen kaikki minulta sinä aikana loppuneet tuotteet kommentoiden niitä sekä tunnustan kaikki itse tehdyt ostokseni.
 Töiden ja bloginkin kautta tuppaa toki myös tulemaan jatkuvasti tavaraa, mutta näitä en listaa yhteenvetoihini.
Tältä näyttävät siis tämän kymmenen päivän vapaan aikana loppuun kuluneet tuotteet:
(Tarkennan vielä, etten käyttänyt näitä tuotteita alusta loppuun kymmenessä päivässä, vaan tuotteet sattuivat vaan loppumaan tämän jakson aikana… tästäkin kun on ollut epäselvyyksiä.)
Tässä tuotteet vielä tarkemmin esiteltyinä:
Clarinsin Roll-On Deodorant on kaikkien aikojen antiperspiranttisuosikkini, sillä se pitää hyvin, ei tahraa vaatteitani sitten millään ja tuoksuu ihanan pehmeän puhtaalle. Tätä voisin käyttää vaikka jatkuvasti ja dödöstä voikin lukea parin vuoden takaisen hehkutuspostaukseni täältä.

Vartalotuotteiden osastolta loppuun kului tietysti tuttuun tapaan myös vartalovoidekin. Englannista shopattu Palmer’s -merkin Cocoa Butter Formula -vartalovoide on saanut blogissani kehuja jo aiemmin, joten niistä voi lukea täältä.
Käytin pois myös toisen aiemmin kehumani vartalolle tarkoitetun kosteuttajan. Tämä toinen oli aiemmin jo mielettömästi suitsutusta minulta saaneen Soap&Gloryn Girligo Spray-on Body Moisturising Mist, jota käytin jo toisen minikokoisen pullollisen. Minulla on jäljellä vielä yksi isompikokoinen pullo samaa kevyttä kosteussuihketta ja vaikkeivät tuotteen kosteutustehot olekaan mielettömät, kosteuttaa se silti mukavasti tuoden iholle ihanan tuoksun. Olenkin käyttänyt tätä lähinnä päiväkäytössä hajuveden korvikkeena koko vartalolle suihkun jälkeen suihkittuna. Tuotteen ihanasta tuoksusta voi lukea lisää täältä.
Myös kasvotuotteiden puolelta on kulunut jotain loppuun.
Vähän aikaa sitten suuresti hehkuttamani blogin kautta kokeiluun saatu Laveran Invigorating Cleansin Gel on tuote, jota minulle tulee kovasti ikävä, mutta jonka ansiosta kokeilen varmasti merkin muitakin puhdistustuotteita.
Toinen loppunut kasvojenpuhdistustuote oli Lumenen Radiant Touch Raikastava Puhdistusvoide. Tämä vuosien varrella muutamaankin otteeseen uudistunut ja lopulta  melkolailla muuttunut puhdistusvoide oli minulle mieleen ja tuotteesta voi lukea tarkemman esittelyn täältä.
Kolmas kasvoille tarkoitettu, puhdistusta tukemaan tarkoitettu tuote oli ystävältäni saatu Lancomen Tonique Douceurin hieman tavallista pienempi koko, joka kuitenkin kookkaassa 125 millilitran koossaan riitti minulle pitkään. Hellävarainen ja alkoholiton kasvovesi oli hyvä ja asiansa ajava tuote, mutta en varsinaisesti keksinyt syytä, miksi maksaisin tyäsikokoisesta 200 millilitran tuotteesta siitä pyydetyt reilut 30 euroa, joten en ostaisi tuotetta itse.
Käytin pois myös yhden ihanan kasvovoiteen kokeilukoon.
Jos olisin varakas aikuinen nainen ja kaipaisin elämääni pientä ylellisyyttä, käyttäisin ehdottomasti tätä Shiseidon Bio-Performance Super Restoring Creamia. Tai itseasiassa vaikka en olisi kovin varakas tai kovin aikuinenkaan, tahtoisin tätä ehdottomasti lisää, mikäli voidevarastoni eivät olisi valmiiksi jo riittävät tai en olisi niin kokeilunhaluinen uusien tuotteiden suhteen. Tämä oli nimittäin ihana!
Kuiva ihoni rakasti tämän täyteläistä, iholle suorastaan sulavaa koostumusta, joka jätti ihoni ihanan kosteutetuksi ja upean pehmeäksi. Voide tuoksuu sitäpaitsi ihanan vanhanaikaisen ylelliselle, mikä sai minut hullaantumaan tuotteesta entistäkin enemmän. 
Koska en niinkään usko voiteiden kykyyn oikeasti kiinteyttää ihoa, en ota kantaa tuotteen vaikutuksiin sen puolesta, mutta muulta kannalta katsottuna voide oli kaikessa täyteläisyydessään aivan täydellinen varsinkin yökäytössä ja voin todellakin suositella tätä aikuisemmille naisille, jotka tahtovat elämäänsä pientä luksusta voidepurkin muodossa.
Loppuipa vapaajaksoni aikana myös yksi huulirasvakin sitten.
 
Blogini kautta kokeiluun saatu Bepanthol Lip Huulivoide oli erittäin positiivinen yllätys. Tuote todellakin kosteutti ja korjasi kuivia huuliani käyttäessäni sitä reiluna kerroksena huulillani yöaikaan. Tuote jäi omassa käytössäni Biothermin huulivoiteelle vain niukasti kakkoseksi, joten tämäkin saa minun suositukseni.
Meikkipuoleltakin loppui jotain.
 
Aiemmin kehumani Diorin Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum on ollut jo puolen vuoden ajan ykköstuotteeni Neulashin pidentämiä ripsiäni meikatessa, sillä tuote tuo pitkiin mutta ohuisiin ripsiini ihanasti tuuheutta. 
Pohjustaja on niin loistava, etten enää osaa olla ilman sitä ja hankinkin sille jo uuden seuraajankin lentokentältä (Helsinki-Vantaalla n. 24 euroa, Suomessa yli kymmenen euroa enemmän)…
Toinen loppunut meikkituote oli jälleen kynsilakka.
Essien räikeä neonpinkki kynsilakka kului loppuun pari viikkoa sitten ja nyt käytin loppuun sen totaalisen vastakohdan, Lumenen nudesävyn.

Lumenen neljä vuotta ja ja neljä kuukautta sitten parasta ennen -päiväyksensä nähnyt ikivanha Quick & Chic -kynsilakka sävyssä 20 Sinut Menetän oli yksi täydellisistä viimeaikaisen nudelakkakauteni himojen tyydyttäjistä. Lakka oli sävyltään loistava (vaatien tosin useamman kerroksen) muttei silti niin upea ja vastaavanlaisista sävyistä erottuva, että jäisin ikävöimään sitä. Enemmän ilotsen nimittäin siitä, että ylipäätänsä sain jälleem yhden kynsilakan kulumaan loppuun…
 Hiuspuolelta kului myös pari juttua pois.
Soap & Gloryn Glad Hair Day Intensive Conditionerin matkakoko oli kokeilumielessä tehty ”osta kolme, maksa kaksi” -kaupan täydennys ja vaikka yleisesti merkin tuotteista olenkin pitänyt, ei tämä ollut mitenkään erikoinen tuote. Ei huumaavaa tuoksua, ei erityistä lopputulosta eikä niin mitään sellaista, että  jäisin tätä kaipaamaan tai himoamaan lisää. Huono tämä ei ollut, vaan ihan täysin asiansa ajava, mutta ei nyt niin erikoinenkaan.
Kolme viimeistä loppunutta hiuspuolen juttua olivat kaikki pieniä pussukoita, joista minulla ei ole mistään mitään erityistä sanottavaa. Scwartzkopfin väripaketin mukana tullut hoitoaine oli tietysti tyypillisen hyvin hiukset selvittävä ja pehmittävä (joskaan ei yhtä hyvä kuin L’orealin vastaavat ovat olleet yleensä) ja Glossyboxista tulleet L’orealin Mythic Oil -linjan shampoo ja hoitoaine vaikuttivat yhden kokeilukerran jälkeen melkolailla peruskauralta eikä kiinnostukseni niitä kohtaa pahemmin kasvanut.

Loppuneiden tuotteiden saldo oli siis varsin kelvollinen, vaikka paremminkin toki olisi voinut vielä mennä -minulle nimittäin jäi jälleen kotiin useita loppumaisillaan olevia tuotteita, jotka mieleni olisi tehnyt raahata mukanani töihin, mutta joiden kanssa maltoin mieleni. Samanlainen tilanne kun oli jälleen vastassa töissä useiden loppumaisillaan olevien tuotteiden kanssa.

Olen dumpannut viimeaikoina tuotteita muuten oikein kiitettävästi kiertoon, joten vähennysprojekti on ottanut jälleen hyvän harppauksen eteenpäin. Katsotaan, jos lähiaikoina saisin tehtyä teille pientä jemmapäivitystä niin tekin näkisitte, missä vaiheessa tällä hetkellä mennään!

Kommentit (9)

  1. hanna

    Saisinkohan jo aikaiseksi kirjotella Lumenelle omasta kappaleestani tuota putsaria, se on nimittäin niiiiiiiiiiin jäykkää ettei sitä meinaa saada ulos tuubista! Yleensä nojaan seinään tuubi seinän ja käden välissä että saan sieltä tarpeeksi tavaraa ulos 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *