Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksi osoite, monta purkkia

Tiedättekö, kuinka onnellinen kosmetiikkabloggaaja tätä kirjoittaakaan? 
Omaan onnellisuuteeni on toki monia syitä, mutta jos asiaa käsitellään nyt nimenomaan kosmetiikkabloggaajan näkökulmasta, niin onnellisuudessa on yksi päätekijä, joka saa hymyni ulottumaan takaraivolta rakaraivolle.
 Kaikki kosmetiikkani on vihdoin samassa osoitteessa ja minäkin saan pysyä siellä! Tämä on minulle aivan utopistinen tunne, jonka olen päässyt kokemaan kunnolla oikeastaan vain blogini alkutaipaleella. 
Nyt on siis Suomen opiskelija-asunto tyhjennetty ja saan olla Tukholmassa ilman paluulippujen buukkausta ainakin reilut puoli vuotta kunnes minun on käytävä taas hoitamassa muutamia koulujuttuja Suomessa.
Kevään ajan reissasin edestakaisin Suomen ja Ruotsin välillä ja minusta tuntui, että kosmetiikkatuotteeni olivat aina väärässä paikassa.  Lontooseen mahtui syksyllä vain osa tavaroistani viime kesän opiskelijasolussa majaillessani en edes jaksanut ottaa kaikkea kosmetiikkaa pois muuttolaatikoista ja osa tuotteista oli aina mukana töissä laivalla. Viime keväänä asuin pari kuukautta yhdessä kaikkien kosmetiikkojeni kanssa, mutta asuinkumppaneinani oli myös mm. kaksi kissaa, joten hommaa piti rajoittaa jos ei tahtonyt chaneleidensa päätyvän käpälälätkän pelivälineiksi. Ja sitä ennen oli taas yksi opiskelijasolu, jossa ei tavaroita pahemmin levitelty. Ja sitä ennen oli reissaussta milloin Lontoon ja milloin Helsingin ja laivatyön välillä useamman vuoden verran… 
Olen siis viimeksi ollut näin nautinnollisessa tilanteessa blogini alkuaikoina keväällä 2010 kun en vielä työskennellyt laivalla. Nyt, viisi vuotta myöhemmin minulla on vihdoin tilanne, että kaikki kosmetiikkani ovat samassa osoitteessa kuin minäkin ja vieläpä samaan kosmetiikkahuoneeseen koottuna, jonne saan levitellä purkkeja ihan niin paljon kuin tahdon. Okei, lähden kesällä taas pariksi kuukaudeksi laivalle töihin, mutta muuten… voi tätä riemun määrää! Huone on vielä hieman työnalla säilytyskalusteiden osalta, mutta enhköhän saa senkin asian pian kuntoon.
Tämä voi kuulostaa jollekin pikkujultulta, mutta minulle tämä on blogin sisällön tuottamisen kannalta aivan mielettömän iso asia. Olen aivan innoissani, sillä nyt voin vihdoin tuottaa vaikka mitä sellaisia postauksia, joita en ole aiemmin voinut yhtä helposti tehdä.
Minulla on ihan oikeasti samassa osoitteessa edessäni kaikki tietyn kategorian tuotteet ja voin esitellä niistä vaikka viisi suosikkiani. Voin kunnolla kuvata, mitä tuotteita käytän juuri nyt enkä joudu kertomaan, että viikonloppuisin tai vuoroviikoin käytän näitä ja muuten näitä ja sori muuten, että puolet näistä kuvista on näin hämäriä ja äts, näköjään se yksi tuote puuttuikin.
Voin myös tehdä vertailupostauksia. Tässä osoitteessa käynnistyi esimerkiksi viime viikolla kymmenen suolasuihkeen vertailu, sillä mieheni on niiden suurkuluttaja ja todellakin osaa kommentoida niiden välisiä käytännön eroja. En todellakaan voinut jättää tällaista asiaa hyödyntämättä ja nyt kerään muistikirjani kanssa häneltä päivittäin kommentteja eri suihkeista ja testaan tuotteita itse perässä omiin pidempiin hiuksiini jakoanalysoiden asiaa.
Ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden kotini minulla on tunne pysyvästä kodista  eikä sitä tunnetta tehdä pelkällä asunnolla. Sen tunteen tekee se, jonka kanssa sen asunnon saa jakaa. Enkä nyt tarkoita vain kosmetiikkapurkkejani.  <3

PS. Ja nyt voisi myös olla sopiva hetki palata niihin Kuukauden loppuneet tuotteet -postauksiin!

Kommentit (43)

 1. Anonyymi

  Onnellista ja ihanaa elämää toivottelen sinne Tukholmaan! Upea elämänvaihe on sinulla nyt alkanut!

  • virve

   Kiitos! 🙂

 2. Sara

  Tajuttoman ihana pieni oma salainen paikka 😀 Hyvä mennä arkea vähän pakoon…

  • virve

   Joo, oven voi vetää perässä kiinni ja syventyä omiin hömpänhömpiin. Vaikka on siellä tosin kevätlukukauden aikana vähän vakavampia kouluhommiakin saatu hyvin pakettettua. 🙂

 3. Päivi / Neiti Kameleontti

  Huippua <3

  • virve

   On! 🙂

 4. Anonyymi

  Tulipas onnellinen olo puolestasi 🙂 Ja tuo huone! Niin suloinen!

  Esittäisin postaustoiveen liityen kulmaväreihin. Olisitko innokas kokoamaan ja kertomaan kulmiin harjattavista kulmavahoista? Erityisesti kiinnostaa mitä tuotteia siihen on olemassa mutta erityisesti tuotteen pysyvyys,pigmentin määrä ja sävyt kiinnostaisivat.

  Mukavaa kevättä! 🙂

  • virve

   Olipas hauska sattuma! Juuri eilen nimittäin kirjoittelin pienen kulmavahapostauksen ilmestymään lähiaikoina. Ajattelin tehdä myös laajemman kulmatuotepostauksen lähitulevaisuudessa, jossa tulisi esiin erilaisia tuotetyyppejä kulmille, joten siinä ehkä sitten vieläkin enemmän juttua. 🙂

   Ihanaa kevättä sinullekin! 🙂

  • Anonyymi

   Mahtavaa! Odotellaan siis kärsivällisesti 🙂

 5. Anonyymi

  Hei!
  Täällä myös yksi kosmetiikka hullu maskeeraaja 😀 tulin myös juuri tänne tukholmaan 6viikoksi töihin, luonnollisesti mukana valtava kasa kosmetiikka ja lisää tulee vaan täällä ostettua, Tukholma on petollinen paikka ;D Jos kaipaat lähi aikoina seuraa kaupungille kosmetiikan tutkimiseen niin hihkaise ihmeessä minulle, kaksin on aina hauskempaa 😀

  -Laura

  • virve

   Laita ihmeessä sähköpostia virve (at) ostolakossa.com jos seura joskus kelpaa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *