Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksi mönsträtty

Moni on kertonut olevan mielenkiintoista lukea laivatyöstä, sillä se on jo rytmiltäänkin niin erilaista maissa maanantaista perjantaihin kahdeksasta neljään tapahtuvan työn kanssa.

Olen unohtanut vinkata teille, että Johanna Pakola on kirjoittanut aiheesta kirjan, joka ilmestyi tammikuussa!

Kirjassa on haastateltu työntekijöitä kahdelta eri suomenlipun alla seilaavalta laivalta.

Työntekijät kertovat haastatteluissaan työstään laivalla esitellen toimenkuvaansa ja paljastaen hauskoja töissä sattuneita tilanteita sekä moni raottaa omaa tarinaansakin ja kertoo, kuinka itse päätyi laivalle.

Ja onpa tuon kirjan kansien väliin päässyt eräs teidän mahdollisesti tietämä bloggaajakin…

Kirja on minusta todella mielenkiintoinen läpileikkaus laivatyöhön ja laivahenkilökunnan elämään ja vaikka itse työskentelenkin laivalla, oli minusta todella mielenkiintoista lukea, millaista työtä muut työntekijät tekevät, sillä jo pelkkä monien päivärytmikin oli täysin erilainen kuin omani!

Onko kukaan sattunut selailemaan tätä kirjaa kaupassa?

Kommentit (9)

  1. Sini

    Pätevyyskirjat ja Basic safety hoidetaan kyllä työnantajan puolesta. Minulla ei ollut kumpaakaan, kun aloitin 2005. Vuotta myöhemmin oli kaikki laput 😉
    Kymppi-kymppi vaatii vakituisen työpaikan eikä niitä ole tuhlattavaksi asti. Ekstraajille löytyy hyvin töitä, mutta se on epäsäännöllisempää. Laivatyötä PITÄÄ kokeilla ennen kuin sinne hyppää pää edellä, se ei sovi kaikille.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *