Yksi meikkivoidesuosikeistani: Revlon Colorstay Makeup

Olen taas viimeaikoina herätellyt henkiin yhtä vanhaa meikkivoideromanssia, joka syttyi alun perin jo pari vuotta sitten.

Pääsin silloin tutustumaan Revlonin superkehuttuun Colorstay Makeup -meikkivoiteeseen ja koska tunteeni kyseistä meikkivoidetta kohtaan eivät ole muuttuneet miksikään ja meikkivoiteen hankkimisesta on tullut suomalaisille aina vaan helpompaa Revlonin meikkien rantauduttua elevenin verkkokaupan mukana jälleen kunnolla Suomeen, halusin parin vuoden jälkeen nostaa kyseisen meikkivoiteen blogissani esiin jälleen.

Revlon Colorstay Makeup

Revlon Colorstay Makeup -meikkivoidetta on saatavilla kahdella eri koostumuksella, joista toinen on normaalista kuivemmalle iholle ja toinen rasvoittuvammalle iholle.

Kun tutustuin meikkivoiteeseen ensimmäistä kertaa arvoin kovasti, kumman meikkivoiteen kanssa lähtisin tuttavuutta tekemään. Yleensä kuivan ihon meikkivoiteet voivat olla iholleni liian rasvaisen tuntuisia, mutta rasvaisemman ihon meikkivoiteet saattavat puolestaan tuntua liian kuivilta.

Revlon Colorstay Makeup

Päädyin kuitenkin valitsemaan kokeiluuni kuivemman ihon version, joka oli aivan täydellinen valinta. Meikkivoide levittyy iholleni aivan mielettömän ihanasti tuntumatta yhtään liian paksulta. Kun se on levittynyt iholle, ei se jää kuitenkaan tuntumaan ollenkaan rasvaiselta.

Levitän meikkivoiteen iholleni yleensä sormin, mutta tykkään viimeistellä lopputuloksen kostealla Beautyblenderillä taputellen, mikä tekee lopputuloksesta entistäkin luonnollisemman näköisen.

Revlon Colorstay Makeup

Tässä kuvassa ihoni on ilman meikkipohjaa. En kaipaa hirveän paksua meikkipohjaa, mutta tahdon sen silti häivyttävän ihoni punoitusta ja pisamia.

Revlon Colorstay Makeup

Revlonin Colorstay Makeup -meikkivoide tekee sen erinomaisesti ja rakastan sitä, kunka kevyeltä meikkivoide kasvoilla tuntuu… tai siis ettei se tunnu iholla oikeastaan ollenkaan! Meikkivoide on myös erittäin pitkäkestoinen eli voin olla aina varma, että aamulla tehty meikki näyttää siistiltä yhä illalla.

Revlon Colorstay Makeup

Tykkään kiinnittää meikin puuterilla ja lisätä päälle tietysti hieman sitä Anastasian Contour Kitiä, jota ilman en voisi enää olla. Lopputuloksena on luonnollisen heleä ja kaunis meikkipohja, joka sopii täydellisesti pinnalta hieman kuivuvalle iholleni, jolta meikkipohja saattaa kuitenkin päivän aikana lähteä hieman rasvoittumisen vuoksi karkailemaan.

Revlon Colorstay Makeup

Minulla on käytössä sävy 110 Ivory, joka on nimeensä nähden melko kellertävä. Sävy on ylläolevassa kuvassa kuvattu punakalla reidelläni, mutta sulautuu kauniisti vaaleaan, todellisuudessa enemmän keltapohjaiseen ihooni.

Supermeikkivoide on muuten ennen ollut pakattu epäkäytännölliseen pumputtomaan pulloon, mutta se on juuri uudistunut sen verran, että uusimpiin pulloihin on jo lisätty pumppu. Näin ollen tätä voisikin liioittelematta kehua yhdeksi parhaista edullisista meikkivoiteista! En ole kokeillut omalle iholleni rasvoittuvan ihon versiota, mutta tämä kuivan ihon tapaus on minusta loistava paitsi normaalista kuivalle iholle myös pintakuivalle sekaiholle, joka ei kaipaa liian rasvaista, muttei silti liian kuivaakaan meikkipohjaa.

Oma nykyinen, vakiokäytössä ollut pulloni vetelee jo viimeisiään ja voi olla, että kesän kunniaksi kokeilen myös sen toisen version pian!

Revlon Colorstay Makeup

Muita Revlonin meikkivoiteista hurmioituneita?

Revlon Colorstay Foundation -meikkivoide löytyy myynnistä täältä.*


Lue myös nämä postaukseni:

Estee Lauder Double Wear meikkivoide Skunkkisivellin Loreal Total Cover palette

 

Kommentit (23)
  1. Mulla on käytössä se rasvaisen ihon versio. Toimii hyvin, tosin en kyllä kauheen pintakuivalle iholle suosittelisi sitä. Pysyy kuin tauti. Meikkisiveltimet ja bb-sieni on muuten tosi vaikea puhdistaa tästä. Sävynä on 150 Buff joka oikeesti tarepeeks vaalee keltapohjanen.
    Mahtavaa että ovat lisänneet pumpun!

    1. Minustakin aivan loistavaa tuo pumpun lisäys! Täytyy miettiä uudelleen, uskallanko kokeilla tuota sekaihon versiota… voi olla, että on omalle iholleni sitten jo liian kuiva.

  2. Minusta tuo kuivan ihon versio korostaa kasvojen kuivia kohtia entisestään, vaikka alla olisi hyvä kosteusvoide. Jättää mielestäni ihon entistä kuivemman näköiseksi. Ehkei se vain sopinut minun iholleni. Hassua, miten meillä on täysin poikkeavat kokemukset. 🙂

    1. Hyvä, että toit asian esiin. Näistä kommenteista on varmasti hyötyä monille meikkivoidetta harkitseville. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *