Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksi, kaksi, KOLME NAFHA-arvontaa!

Minulta kysellään usein luonnonkosmetiikan tuotteista ja pyydellään, että ottaisin niitäkin enemmän testattavikseni blogiini. Työni puolesta ne ovat jääneet vähäiselle osalle, sillä on ollut parasta käyttää ja kokeilla myymälässämme myynnissä olevia tuotesarjoja ja kerätä niistä käyttökokemuksia muiden sarjojen sijaan, mutta näin opintovapaalla ollessa on tuotesarjojen kirjoa ollut helpompaa laajentaa teidän toiveidenne mukaan.
Koska luonnonkosmetiikan sarjoista on kyselty paljon, halusin tarttua tilaisuuteen kokeilla erästä uutta, Suomen markkinoille juuri rantautunutta tuotesarjaa.
NAFHA on minulle täysin uusi tuttavuus. Ranskalainen sekä Ecocert- että Cosmebio- sertifikaatteja kantava merkki, joka lupailee yhdistävänsä loistokkuuden sekä itä- ja länsimaisen kauneuden valmistamalla tuotteita, joissa on paljon luomuraaka-aineita. 
Merkki on kuulemma voittanut Guide des meilleurs cosmétiques 2013-2014 (Guide to the best cosmetics) -listauksessa mm. meille tutut Laveran, Weledan ja Dr. Hauschkan, joten tottakai uteliaisuuteni heräsi.
Olen itse tehnyt nyt parin viimepäivän ajan tuttavuutta muutaman merkin tuotteen kanssa. Sain toiveestani  kokeiltavikseni merkin Cleansing Milkin, Silky Body Lotionin Moisturizing Day Creamin sekä Soft Facial Scrubin.
Pienien kokeilujeni perusteella vartaloemulsio on ollut ihanan ohutta ja juoksevaa, mutta samaan aikaan hyvin kosteuttavaa ja kuorinta on jättänyt kasvojeni ihan todella pehmeäksi ihoa pehmittävien ja kostuttavien aineidensa avustuksella. Myös puhdistusmaito ja päivävoide ovat vaikuttaneet lupaavilta.
Koska sarja kuitenkin on niin uusi tuttavuus täällä meidän leveyspiireillämme, en halua olla ihan yksin tutustuessani sen tuotteisiin. Tahdoinkin, että myös muutama teistä saa mahdollisuuden päästä tutustumaan siihen hieman, joten järkkäsin teille jotain kivaa.
NAFHA:n tuotteet ovat tulleet myyntiin Biodellyn nettikauppaan, jossa niitä pääsee tutkimaan tarkemmin. Nettikaupassa on maaliskuun ajan -20% alennus NAFHA:n tuotteista ja nyt tuotteisiin kannattaa käydä tutustumassa, sillä luvassa on ei yksi eikä kaksi vaan KOLME NAFHA-aiheista arvontaa!
Yksi arvonnoista tapahtuu blogini puolella.
Käy tutustumassa NAFHA:n valikoimiin, valitse sieltä sinua kiinnostavin tuote ja kerro se kommenttiboksissani sähköpostiosoitteesi kera. Kaksi onnekasta saa itselleen toivomansa tuotteen omaksi!
Toinen arvonta tapahtuu Facebookin puolella ja on osoitettu blogiani Facebookin kautta seuraaville.
Tässäkin arvonnassa kaksi onnekasta saa omakseen valitsemansa NAFHA:n tuotteen. Käy tykkäämässä Ostolakossa-blogin Facebook-sivusta ja osallistu siellä arvontaan kertomalla, minkä tuotteen haluaisit kokeiluun. 
Kolmas arvonta tapahtuu Instagramissa ja on tarkoitettu Instagram-seuraajilleni (@joiedevirve).
Jälleen kaksi onnekasta saa omakseen valitsemansa NAFHA-tuotteen. Instagramissa arvontaan voivat osallistua kaikki minua (@joiedevirve) siellä seuraavat kommentoimalla arvontakuvan alle toivomansa tuotteen nimen ja taggaamalla kommenttiinsa @NAFHAfinland.
Osallistua saa vaikka kaikkiin kolmeen arvontaan, joten eikun vain kiinnostavinta tuotetta valikoimaan ja arpaonnea toivomaan!
Arvonnat sulkeutuvat keskiviikkona 19.3.2014 klo 23:59.
Palailen itse tarkempien tuotekommenttien kanssa asiaan ehdittyäni kokeilla tuotteita hieman kauemmin!
NAFHA:n tuotteet ovat myynnissä myös Pretty.fi:ssä sekä Hillstrandsilla.

Kommentit (141)

  1. Minna

    Kosteuttava ja rauhottava kasvonaamio Kiinnostaisi kokeilla!
    minna.b.virtanen@gmail.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *