Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksi hyvä hiuslakka

Sain blogini kautta kokeiluuni kampaamosarja KMS Californian Hair Stay Medium Hold Spray -hiuslakan, jonka tosiaan kulutin loppuun viimeksi töissä ollessani.

Tykkään hiuslakoista, jotka pitävät hyvin, mutta joiden suihke on tarpeeksi hienojakoista ja koostumus tarpeeksi kevyttä, jotta ne sopivat aukinaisen, kiharretun tukan kiinnittämiseen. Jos hiuslakka on liian märkää ja tulee liian suurina pisaroina, on lopputulos yleensä aina hiukset vaan liian isoiksi könteiksi klimppaava ja tukasta jäykän koppuran tekevä.

Tämän hiuslakan koostumus oli kuitenkin kevyt ja sen verran hienojakoinen, että tuote toimi aukiolevassa kiharapilvessä hyvin pitäen kiharat, mutta jättämättä tukkaa liian kovaksi tai jäykäksi.

Tykkäsin tästä lakasta paljon ja käytin sitä todella mielelläni, vaikkei se silti ihan peitonnutkaan L’oreal Professionel -kampaamolinjan Infinium-hiuslakkoja.

Mikä on teidän suosikkilakkanne ja miksi?

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Suosikkilakkani on vuosia ollut Tigin Hard Head. Toimii minun vaatimuksiini nähden täydellisesti, harjautuu hyvin pois, pitää napsakasti ja sumuttuu sopivasti. Pitkään tätä etsin, mutta kun löysin en muita ole uskaltanut edes kokeilla.

  Luin taas kertaalleen vanhoja aurinkovoide postauksiasi, jotka ovat loistavia ja informaatiota pullollaan. Tarvisin kuitenkin neuvoa ja olisin hyvin kiitollinen, jos osaisit jotain vinkata. Olen asunut nyt muutamia kuukausia ulkomailla Välimeren tuntumassa ja aurinkohan on täällä ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Oleskelen päivästä joitain tunteja ulkosalla joten aurinkovoide on välttämätön vaikken varsinisesti aurinkoa otakaan. Ongelma on nyt kasvoissa, sillä aiemmin hyväkuntoinen ihoni on alkanut pukata kaikenlaista näppyä ja lisäksi on kuivahtanut pahasti, epäilen että syy on aurinkovoiteissa joita olen kasvoille käyttänyt. Käytän toki aina kasvoille tarkoitettuja tuotteita ja puhdistan kasvot hyvin iltaisin, mutta ei auta. Ihoni oli ennen normaali ja tykkään käyttää kevyitä voiteita, joista ei jää rasvaista tuntua kasvoille ja meikatakin pitäisi pystyä päälle, tosin usein laitan vain puuteria/aurinkopuuteria pohjaksi, en meikkivoiteita. Voiteet ovat vaan nyt ilmeisesti liian kuivattavia kun tilanne on tämä. Miten saisin kasvot kuntoon kun tämä aurinkoelämä tulee jatkumaan ja aurinkovoiteet ovat jokapäiväistä pakkoa. Mitä voidetta suosittelisit kasvoille?

  1. Nebu

   Got2Ben hiuslakat, varsinkii keltases ja punases pullos olevat koska ne pitää ja punases on ihana tuoksu 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *