Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yksi hyvä hiuslakka

Sain blogini kautta kokeiluuni kampaamosarja KMS Californian Hair Stay Medium Hold Spray -hiuslakan, jonka tosiaan kulutin loppuun viimeksi töissä ollessani.

Tykkään hiuslakoista, jotka pitävät hyvin, mutta joiden suihke on tarpeeksi hienojakoista ja koostumus tarpeeksi kevyttä, jotta ne sopivat aukinaisen, kiharretun tukan kiinnittämiseen. Jos hiuslakka on liian märkää ja tulee liian suurina pisaroina, on lopputulos yleensä aina hiukset vaan liian isoiksi könteiksi klimppaava ja tukasta jäykän koppuran tekevä.

Tämän hiuslakan koostumus oli kuitenkin kevyt ja sen verran hienojakoinen, että tuote toimi aukiolevassa kiharapilvessä hyvin pitäen kiharat, mutta jättämättä tukkaa liian kovaksi tai jäykäksi.

Tykkäsin tästä lakasta paljon ja käytin sitä todella mielelläni, vaikkei se silti ihan peitonnutkaan L’oreal Professionel -kampaamolinjan Infinium-hiuslakkoja.

Mikä on teidän suosikkilakkanne ja miksi?

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Rakastan mielettömän paljon KC Professional Oh So many Reasons lakkaa ! Ihan parasta. Ostin ystäväni kehotuksesta. myös Eclipsen kaikkein pitävin lakka on erinomaista. Seuraavaksi kokeilulistallani on varmaan Tigin joku lakka..

    – Vipa

  2. Anonyymi

    Olin pitkän aikaa "tukka ponnarille ja menoksi!" -tyttö, mutta nyt olen alkanut pitämään hiuksiani enemmän auki niin suorana kuin kiharoillakin. Luonnostaan mulla on täysin piikkisuora tukka, mutta toisinaan tykkään myös kiharoista ja Fudgen Skyscraper -lakka pitää molemmat tukkatyylit kauniina läpi päivän! Lakka kiinnittää myös ponnarikampaukset sileiksi, eikä saa aikaan "kovaa kuorta" hiusten päälle kuten jotkut muut hiuslakat. Suihke on ihanan hienojakoista, harjautuu helposti pois ja tuoksuu mielettömän hyvälle! Jos jokin huono puoli pitäisi sanoa niin se olisi koko; 450g purkkia on toisinaan hieman työlästä käsitellä etenkin pullon ollessa täysinäinen.

    -soya

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *