Yksi hieno hiuslakka

En ole ollut ennen mikään suunnaton hiuslakalla läträäjä, mutta koska olen viimeisen vajaan vuoden ajan yrittänyt pitää hiukseni useammin laitettuina kuin laittamattomina ja satsannut ihan erityisesti niiden kiharteluun, on hiuslakkaakin alkanut kulua.
(Uusi ideaologiani onkin ollut, että jos vain maltan käyttää hiuksiini aamulla vartin, on tuo vartti yksi päivän parhaiten sijoitetuista hetkistä, sillä kun hiukset ovat hyvin on fiiliskin parempi.)
Lähipiirissäni on muutamia ihmisiä, joilla hiuslakkapullo kuluu kuulemma parissa viikossa ja niin koviin määriin en itse todellakaan yltä, mutta uudelle hiuslakalle on tarvetta aina muutaman kuukauden välein. 
Tällä hetkellä minulla on ollut käytössä Cutrinilta (muistaakseni) blogini kautta saamani hiuslakka, joka on passannut pehkooni aivan loistavasti.
Chooz Super Strong Hairspray Quick-Dry Formulalla on juuri sitä, mitä paksuhko ja usein kihartelun kohteena oleva pehkoni kaipaa. Lakka on nimittäin tarpeeksi hienojakoista (eli ei tunnu liian raskaalta) ja nopeasti kuivuvan koostumuksensa vuoksi juuri optimaalisinta silloin, kun hiukseni ovat jo valmiiksi hyvin muotoillut, mutta tahdon aineen vaan jähmettävän ne. Lisäksi lakka toimii tietysti mainiosti kampauksissa, joissa hiukset ovat kiinni.
Usein tiukalla pidolla varustettujen hiuslakkojen ongelmana on, että ne jättävät hiukset liian jäykiksi ja koviksi, mutta minun hiuksilleni tämä lakka on ollut varsin täydellinen. Pito on tiukka, muttei silti liian voimakas. Monestihan ihmiset valitsevat liian voimakkan hiuslakan, joka saattaa sitten olla ohuehkolle hiuslaadulle liian ”painavaa” eikä lopputulos ole ollenkaan toivotunlainen. Tämä on kuitenkin ihanan pitävä, mutta sopivan kevyt.
Käytän itse hiuslakkaa yleensä lähinnä vain hiuksia kiharrellessani (ja kampauksissa), joten hiuslakka ei saa olla hiuksia liian jäykäksi jättävää, mutta sen olisi kuitenkin kyettävä pitämään kiharat paksuhkoissa hiuksissani. 
Olisko teillä suositella hyviä hiuslakkoja siihen tarkoitukseen?
Kommentit (5)
  1. Klippoteket intense megahold 4,00
    Garnier bamboo flexihold spray 4,20
    sopivat hyvin pitkiin luonnonkiharahiuksiini . En ole muuta käyttänyt enää

  2. Itse olen käyttänyt tuota samaista lakkaa jo jonkin aikaa ja todennut sen olevan täydellinen kampaukseen kuin kamapukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *