Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhteenvetopäivät

Taas kerran on vuorossa yhteenvetopäivä.

Tällä kertaa loppuneet tuotteet ovat kahdeksan päivän Rooman reissun jäljiltä, joten suurin osa tuotteista on jälleen matkakokoisia.

Ainoa tällä vapaajaksolla loppunut täysikokoinen tuote oli Greenlandin Apple Body Butter. Rrrrrakastan kirpsakkaa ja puhdasta omenan tuoksua, joten tämä tuote oli todella mieluinen minulle. Olen omistanut tätä ennenkin ja ainakin ennen merkin tuotteita oli myynnissä Stockmannilla. Muistelisin mahdollisesti nähneeni niitä Suomessa jossain muuallakin, mutta en vain millään saa nyt päähäni, että missä. Oma tämänkertainen kappaleeni oli äitini ulkomaantuliainen. Lisäksi minulta löytyy vielä käyttöä odottamasta merkin suihkugeeli.

Body butter oli koostumukseltaan ihanan täyteläinen (kuten vartalovoin kuuluukin olla) ja kosteutti ihoani tehokkaasti pitäen sen pehmeänä. Suosittelen rasvaisen koostumuksen ja kirpsakan omenan tuoksun ystäville!

Hiustuotteista käytin loppuun jo pari kertaa kesän matkoillani mukanani olleen blogin kautta saadun Four Reasonsin Hair Powderin matkakoon. Minulla on ollut tuote aiemmin täysikokoisena ja pidän siitä paljon, sillä se tekee tukan puhtaaksi jättäen siihen kuitenkin hieman ryhtiä ja rakennetta ilman, että tyvi jää tuntumaan liikaa muotoilutuotteella kyllästetyltä. Tuote onkin nimensä mukaisesti tosiaan enemmän hiuspuuteri kuin kuivashampoo ja voisin hankkia tätä uudelleen reissuja varten.

Toisesta loppuneesta hiustuotteesta esitän pahoitteluni äidilleni. Pyysin tämän äidilleni vuosia sitten (ihan oikeasti useampia vuosia!) lahjoittamani matkakokoisen L’orealin Infinium Strongin kolmosen voimakkuudella olevan hiuslakan matkakoon lainaan unohdettuani kaikki omat hiuslakkojen matkakoot töihin hyttiini (joka on tällähetkellä virallinen tavaroidensäilytyskeskukseni) ja lakkapullo hupeni loppuun sen reissattua mukanani niin viikon Englannin matkalla kuin viikon Roomankin matkalla. Sorry äiti, et saakaan tätä takaisin, mutta puolustaudun sillä, että tämä on lempparituotteitani ja sinä et puolestasi ole tähän pahemmin edes koskenutkaan, eli tämä kuoli sankarina.

Pidän kovasti lakan jättämästä hyvästä pidosta ja siitä, ettei lakka siitä huolimatta oli tukkaa liian kovaksi tai jäykäksi jättävä. Käytän tätä usein tyvessä tupeerauksien kanssa sekä pitämään kiharat voimissaan. Sumunlailla ulostuleva lakka on ihanan kuivaa jo valmiiksi, eli lopputulos on tämän kanssa loistavan luonnollinen ilman klimppaamista ja lähmäämistä tai muuten vaan tukan koppuroittamista.

Kolmas reissussa tyhjentynyt hiustuote oli vain ja ainoastaan minulla luultavasti ikuisuuden pyörineen L’orealin hiusvärin hoitoainetuubi. Hyvää kamaa, siloittaa tukan hyvin ja jättää sen ihanan tuntuiseksi ja näköiseksi. Tykkään ja niin tykkää varmasti moni muukin.

Kasvotuotteiden puolella toinen loppuneista tuotteista on ”loppunut” vain lainausmerkeissä. Tosiasiassa täytin tämän tyhjentyneen Lumenen puhdistusöljyn matkapakkauksen äitini luona uudelleen häneltä vielä löytyvällä öljyllä ja käytin pakkauksen loppuun parin viimeisimmän matkani aikana.

Moni teistä on vinkkaillut minulle, mistä kaikkialta kyseisen lopetetun tuotteen jämäeriä on vielä voinut halvalla ostaa (mm. Sokoksella ja Anttiloissa on myyty) ja olen ollut ihan viittä vailla juoksemassa hamstraamaan tuotetta itselleni, mutta uusien tuotteiden kokeilua rakastavan seikkailuluonteeni vuoksi olen saaanut pidettyä itseni kurissa hyvin ja jättänyt hamstrailun väliin. Elättelen nimittäin toiveita, että Englannin maalta löytyisi hyviä haastajia…

Viimeinen loppunut tuote oli niinikään myöskin kasvojenpuhdistukseen tarkoitettu tuote. Cliniquen Liquid Facial Soapin Mild-version tuubi on ollut loistava matkakaveri, sillä se puhdistaa ihon puhtaaksi kuivattamatta sitä tippaakaan. Pidän tuotteesta kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä osana juurikin edellämainituista syistä ja olen käyttänyt tuotetta mielelläni kotonakin. Tuote on ollut loistava kaveri yksinäänkin näin reissun päällä ollessa, kun kasvoilla ei ole välttämättä ollut meikkiä, vaan ihon on vaan halunnut puhdistaa. Varsinaiseen meikinpuhdistukseenhan tätä ei ole suunniteltu, vaan nimenomaan ihonpuhdistukseen, mutta kevyt meikkipohja lähtee tällä kyllä iholta puhtaaksi.

Sellaisia pieniä loppuneita tuotteita tällä kertaa. Elättelen jälleen toivoa, että saisin tulevan työpassini aikana kulumaan loppuun useita tuotteita -niitä ärsyttäviä purkinjämiä kun on hytissäni vaikka kuinka!

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Heippa! Miten tollaisten painepakkausten (hiuspuuteri/-lakka) kanssa tulee toimia matkustaessa lentokoneella, käsimatkatavaroihin vai ruumaan? 🙂

  • Anonyymi

   Hei, vastaan vaikken Virve olekaan 🙂
   Itse ilmailualallala työskentelevänä kohtaan samat kysymykset miljoonasti päivittäin 🙂
   Alle 100ml purkissa olevat hiuslakat ja vastaavat sprayt saa ottaa mukaan käsimatkatavarana, mutta silloinkin niissä tulisi olla korkki paikallaaan. Yli 100ml pakkauksessa aina ruumaan, muttei sielläkään ilman korkkia! 🙂

   kattis

 2. BabyJane

  Nää on mun mielestä äärimmäisen ihania postauksia! 🙂 Pliis pidä nämä bloggaus"rutiinissasi"!

  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä, nämä postaukset on ihania! Odotan aina seuraavaa yhteenvetoa ja melkein jännään, että mitä ja kuinka paljon on tällä kertaa kulunut loppuun 🙂 Tämä blogi on ollut itselleni inspiraation lähde, nimimerkillä Yritän saada oman sadan pullon kosmetiikkahyllyni tyhjäksi vuoden loppuun mennessä 😉

 3. Anonyymi

  Saakohan noita Lorealin hoitoainetuubeja tilattua/ostettua jostain? Kuuluu mun lemppareihin 🙂

 4. SonjaF

  Greenlandia on Sokoksissa ainakin.

 5. Tia

  Itselläni on tällä hetkellä käytössä tuo Greenlandin suihkugeeli, omenan tuoksuinen. Tykkään todella paljon siittä, niitä saa sokokselta

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *