Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhteenvetoa pitkästä aikaa

Lukijoideni joukossa on uskollinen ryhmittymä, joka odottaa aina innolla postausta kuukauden loppuneista tuotteista. 
Kerään edelleen loppuneet tuotteet sivuun kuvausta ja jätteiden lajittelua varten, mutta myönnän olevani hieman laiska näpyttelemään niistä sitä postauksia. Nyt minulla olisikin siksi esitettävänäni teille edes jollakin tasolla, mitä kaikkea minulta on loppunut viimeisten kolmen kuukauden aikana.
Tällä kertaa en jaksa käydä tuotteita niin tarkasti läpi ja linkitellä vanhoihin postauksiin, mutta saattepahan ainakin jonkun kuvan siitä, mitä kaikkea minulta on loppunut.
Tältä tuo kolmen kuukauden loppuneiden tuotteiden saldo siis näyttää:
Tuotteita on loppujen lopuksi yllättävän vähän siihen nähden, että kyseessä on lähes sadan päivän ajanjakso, mutta toisaalta minusta tuntuu, että minulla on kotona vähintään yhtä monta muuta tuotetta ihan lopuillaan.
 Tarkemmin eriteltynä loppuneiden tuotteiden vuori koostui tällaisista tuotteista:
Minulta kului loppuun kolme shampoota, kaksi hoitoainetta, yksi hiusnaamio, yksi hiuslakka, yksi kuivashampoo, yksi jätettävä hoitoaine ja yksi hoitosuihke.
Suihkugeelejä loppui kaksi kuten dödöjäkin ja käsivoiteiden puolelta kulutin loppuun kolme minikokoa sekä yhden jalkavoiteen. Tämän kasan mukaan en olisi oikeastaan käyttänyt loppuun kuin yhden pienen vartalovoiteen, mutta toisaalta olen käytellyt paljon vartalovoiteita lähes loppuun ja vaihdellut niitä sitten tuoksujen ja koostumusten mukaan, eli nyt niitä on kotona lopuillaan useita.
Loppuneiden meikkituotteidenkin määrä hämmentää, mutta niitäkin on laatikossa useita vain odottamassa sitä hetkeä, että maltan vihdoin julistaa ne loppuneiksi. Tällä kertaa kun en näköjään ole malttanut tehdä niin kuin yhdelle vaivaiselle mascaralle…
Kasvojenhoitotuotteitakaan ei kulunut loppuun hirvittävää määrää: yksi puhdistusgeeli ja -puhdistusvesi, kasvovoide, kuoriva naamio ja silmämeikinpoistoaine.
Meinasin ihan täysin unohtaa, etteivät tässä suinkaan olleet aivan kaikki loppuneet tuotteet, vaan parin viikon Aasian reissullakin kului loppuun jotain:

Reissussa ollessa loppuun kului nimittäin yksi vartalovoide, matkakokoinen suihkugeeli, matkakokoinen meikinpuhdistusaine sekä hiuksille tarkoitettu latvasuoja.

Loppujen lopuksi saldo oli siis 30 tuotetta, mikä on lähes sama saldo kuin mitä normaalisti saan yhden ja puolen kuukauden aikana kulumaan loppuun. Myönnän kyllä tämän johtuneen jossain määrin siitä, etten vaan halunnut kuluttaa tuotteita ihan loppuun sillä mietin vain jatkuvasti, että minun tulisi yhteenvedossa kirjoittaa niistä…

Yritän siis kesäkuussa nyt tsempata ja kuluttaa ne lähes tyhjilläänkin olevat purkit pois!

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    Saat kyllä ihmeen paljon tuottea kulumaan! 😀 shampoiden menekki eteenkin ihmetytti, miten voi olla että minulla kestää se yksikin pullo sen pari kk… 🙂

    • virve

      Nyt täytyy tarkentaa, että en ole käyttänyt shampota yksin loppuun enkä kaikkia muutenkaan alusta loppuun tuona aikana vaan ovat olleet auki jo pidempään. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *