Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhteenveto vol 5, vihdoin

Yhteenvetoraportteja loppuneista tuotteista ei ole näkynyt blogissani muutamaan viikkoon, sillä toissa työpassini kutistui sairastelun vuoksi vain neljään päivään, joina mitään ei kulunut loppuun ja viime vapaat olin puolestani poissa kotoa eikä mikään tuote silloinkaan loppunut.

Nyt olen kuitenkin saanut taas nauttia aimo annoksen laivan raikasta sisäilmaa, mikä tarkoittaa myös sitä, että tuotteita on jälleen kulunut loppuun jonkun verran.

Soap & Gloryn rakastamallani tuoksulla varustettu, tehokkaasti kosteuttava The Righteous Bodybutter -purkki kului loppuun, kun pakotin itseni lopettamaan nuukailun ja käyttämään tuotetta säälimättä ja rakkaudella. Tämä on aivan ihana niin tuoksunsa kuin kosteutustehonsa puolesta, mutta koska minulla on menossa loppurutistus asunnon tyhjentämisessä, on kaikki mahdollinen nyt käytettävä pois tieltä. Tuotteesta löytyy aiempia kommentteja ainakin tästä postauksesta.

Käytin loppuun myös Sensain kasvoveden, tai oikeammin sanottuna hoitonesteen. Cellular Performance -linjan Lotion II Moist (n. 70€/ 125ml) on kosteuttava hoitoneste, jolla iho vanulapun avulla pyyhitään kaksoispuhdistuksen jälkeen. Tuote jättää iholle mukavasti kosteuttavia aineita ja on jopa tavallaan hieman kuivaöljymäinenkin koostumukseltaan.

Vaikka tykkäsinkin tuotteesta kovasti, en kuitenkaan kokenut erityistä tarvetta investoida siihen. Vaikka tuote olikin kosteuttava, pidän silti enemmän geelimäisemmistä kasvovesistä ja koen yhä suurta seikkailun- ja kokeilunhalua enkä millään kykenisi jumittumaan tähän yhteen tuotteeseen, kun maailma on täynnä kokeilemattomia tuotteita.

Kolmas loppunut tuote oli Schollin kosteuttava Moisturising Mousse -jalkavaahto. Tuotteessa oli toisena raaka-aineena urea (joka ei ole suora synonyymi virtsalle ja on muutenkin synteettisesti tuotettu aine), eli tuote sitoi kosteutta todella hyvin. Itseasiassa käytin tätä alunperin käsivarsiini, joiden iho kuivui yhtäkkiä ikävästi ja meni näpyille ja punaisille pisteille, minkä seurauksena epäilin niissä keratosis pilarista. Urea nimittäin liuottaa suurina pitoisuuksina keratiinia ja saattaa monesti auttaa käsivarsien (tai jalkojen) kuiviin, usein punertaviin näppyihin.

Itse sain tuotteesta suuren avun ja onkin kurjaa, etten ole sattunut bongaamaan tätä Suomesta myynnistä (omani ostin Tallinnasta). Ilmiantoja tuotteesta saa tehdä!

Loccitanen Shea Butterissa uin koko viime työpassini kuorruttaen itseni sillä iltaisin kaulasta varpaisiin. Olin laiminlyönyt lomallani hieman kroppani rasvaamista ja sehän tietysti kostautui kuivana ja karheana ihona heti. Loccitanen Shea Butter on puhdasta karitevoita (jossa on mukana e-vitaminia säilöntäaineena), joka toimi hyvin, mutta vastaavan tuotteen löytää varmasti joltain luonnonkosmetiikkamerkiltä halvemmallakin.

Hyvä tuote siis, mutta en ostaisi tähän reilun 30 euron hintaan, johon tuotetta myydään.

Deodoranttipuolelta kulutin loppuun Doven Minimising antiperspirantin Wild Rose -version.

Minimising kuulostaa siltä, kuin sen raaka-aineet vähentäisivät jotenkin karvojen kasvua ja jostain syystä minulle on jäänyt aikoinaan tuotteen mainoskampanjasta sellainen mielikuva. Tosiasiassa tuote lupaa vaan ”vähentää kainalokarvojen aiheuttamaa pistelevää tunnetta ajokertojen välillä”. Koska omat karvani eivät koskaan pistele, en osaa ottaa tähän asiaan niinkään kantaa. Kysehän on vain siitä, että tuote pehmittää ihokarvoja (vähän kuin hoitoaine hiuksia), jota tuskin on kovin vaikeaa saada aikaan.

En pitänyt tätä antiperspiranttia mitenkään erityisen pitävänä, joten en hanki tuotetta uudelleen.

Viimeinen loppunut tuote oli vanha versio Ahavan Dermud-käsivoiteesta. Tarkempi postaus tuotteet uudistuneesta versiosta löytyy täältä.

Jälleen siis muutama tuote vähemmän keventämässä asunnontyhjennysstressiä.

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Kiva postaus! 🙂 Voisitko tehdä postauksen, siitä mitä varastoillesi kuuluu nykyään? 🙂 Niin ja voisiko tuon ärsyttävän teksti jutun ottaa pois kun haluaa julkaista kommenttia. 😀 tuon: toista ettet ole robotti. :DD

  1. virve

   Hyvä kun muistutit, unohtui päälle lomani jäljiltä kun en ollut itse valvomassa kommentteja. On nyt poissa päältä. 🙂

   Varastokuulumisia tulossa lähiaikoina. 🙂

  2. Anonyymi

   Olen samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa tuosta robottitodistelusta. Tuo on ärsyttävin mitä olen tavannut, koska yleensä kirjaimet on niin surkeesti väännetty, ettei niistä saa selvää. Kukapa haluaa monia kertoja yritellä. Toivottavasti tuo ei ole ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto tällä alustalla mitä käytät blogissa.
   -Helinä

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *