Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhteenveto vol 4: Neverending story

Tänään olisi taas vuorossa yhteenveto vapaallani loppuneista tuotteista.

Koska tulin tosiaan kipeäksi kesken viimeisimmän työpassini, olin kotona tällä kertaa pari päivää tavallista pidempään. Tai itseasiassa flunssa vain jatkui ja jatkui jatkumasta päästyään ja jouduin olemaan kotona vielä seuraavankin tylpassini alusta pari päivää. (Ja voin kertoa, että aloin pikkuhiljaa tulla itseni kanssa melko hulluksi tässä 29 neliön yksiössä…)

Kahmin töistä lähtiessäni kuitenkin mukaani muutamia tuotteidenjämiä, joiden loppuunkulumista en vaan millään malttanut odottaa. Tästäkin johtuen loppuneiden tuotteiden saldo kasvoi tällä vapaajaksollani oikein mukavaksi.

Tästä tuleekin siksi piiiitkä postaus.

Minulla jo pienen ikuisuuden (eli kaksi vuotta) ollut Lushin Sandstone -saippua loppui vihdoin. Tämä hiekalla karhennettu ja hieman sitruksinen saippua kuorii ihoa samalla kuin pesee, eli on oikea tehokuuraaja. Itse en ehkä innostu ihan näin voimakkaasti kuorivista saippuoista ja hiekkajyväset suihkun lattiallakin häiritsivät hieman, mutta ei tämä huono ollut.

(Tiedoksi muuten niille, jotka miettivät saippuoiden säilyvyyttä. Koostumus saattaa toki kobvettua hieman ja tuoksut miedontua, mutta pari vuotta vanhat Lushin saippuani toimivat edelleen loistavasti.)

Myös toinen palasaippua kului tämän vapaajaksoni aikana vihdoin loppuun. Saippua oli paljon hehkuttamani kotimaisen Soap Facotryn aurinkoisen keltainen Sol, josta olenkin jo esitelmöinyt tarkemmin tässä postauksessa. Tykkäsin tästä silloin ja tykkään tästä yhä edelleen.

Kolmas loppuut tuote oli No7-merkilä saamani Radiance Boosting Hot Cloth Cleanser, jota olenkin jo aiemmin kehunut kovasti. Ihastukseni tuotetta kohtaan kesti koko sen elinkaaren ajan ja käyttäisin sitä mielelläni lisääkin.

Yhteenvetojakso ei olisi jakso eikä mikään jos ei sen aikana olisi kulunut loppuun vähintään yhtä vartalovoidettakin. Tällä kertaa loppunut vartalovoide oli jälleen Victoria’s Secretiä ja nyt kyseessä oli Secret Charm Body Butter.

Tuotteen tuoksussa yhdistyivät kuulemma raikas kuusama ja pehmeä jasmini ja pidinkin tuotteen pehmeänraikasta tuoksua ihan mukavana. Mikään erityisen viettelevä tai hajuvesimäinen tuoksu ei kuitenkaan ollut. Tykkään myös tämän Body Butterin koostumusesta kuten olen tykännyt aiemminkin kokeilemastani, sillä tuote tuntui kosteuttavan kivasti ja imeytyvän silti melko hyvin (lisää analysointia vastaavanlaisesta koostumuksesta Love Spell Body Butterin omassa postauksessa). Lisää Victoria’s Secretin Buttereita vaan kokeiluun!

Toinen loppuunkuluttamani vartalovoide oli Kreikasta kesälomareissulla ostettu Open Body Milk, jonka tuoksussa tuoksuivat papaija ja mango. Koska tuotetta ei taida olla kovin helposti saatavilla tyydyn toteamaan, että vartalovoide kosteutti kivasti ja tuoksui ihanalle, mutta ei ollut niin erityinen, että jäisin ikävöimään sitä.

Töistä saamani ökykalliin La Prairie -merkin Advanced Marine Biology Cream loppui myös, mutta koska minulla on asennevamma näitä (mielestäni) ylihinnoiteltuja tuotteita kohtaan, en lähde arvioimaan tätä sen enempää. Tyydyn vain sanomaan, että iho oli mukavan kosteutettu ja pehmeä tämän kanssa, mutta en tykännyt tuotteen tuoksusta tai koostumuksesta, joka vaatisi ennen jokaista käyttökertaa pientä spaatelilla sekoittelua. La Prairien voiteet ovat kyllä todella riittoisia, mutta eivät silti ihan minun juttuni, vaikkei minulla mitään muuta pahaa sanottavaa niistä olekaan ollut kuin hinta.

Ripsienpidennyksiä vielä pitäessäni hankin Garnierin öljyttömän Nordic Essentials Sensitive Eye Make-up Removerin, jonka sain nyt vihdoin kulutettua loppuun. Tuote oli varmasti vesiuliukoisen meikin poistoaineeksi oikein hyvä, mutta viimeistä kertaa hankin selllaiseen tarkoitetun tuotteen. Tykkään itse vaan niin paljon enemmän kaksifaasisista silmämeikinpoistoaineista, joilla saan kaiken silmämeikin helposti ja nopeasti pois. Makuasia toki täysin enkä sano tätä huonoksi, mutta kaksifaasiset nyt vaan ovat enemmän minun juttuni.

Myös Lumenen uudistunut Radiant Touch Raikastava kasvovesi loppui.

Kirjoittelinkin tästä jo aiemmin ja silloin valittelemani punoitus ja kihelmöinti lakkasivat suureksi osaksi käytön myötä, mutta olen silti enemmän hieman täyteläisempien ja kosteuttavempien kasvovesien ystävä enkä varmastikaan tule jatkossa käyttämään tätä enää.

Käytin loppuun myös yhden loistavan puhdistustuotteen, josta olen aiemminkin jo teille kirjoitellut.

Tuote oli Freemanin Facial Refining Cleanser Pear. Vaikka tosiaan kirjoittelinkin tästä jo aiemmin, tuntuu minusta, etten silloin tajunnut vielä ylistää tätä tarpeeksi. Tämä on nimittäin aivan loistava! Ihosta tosiaankin tulee tämän käytön seurauksena puhdas, pehmeä ja kirkas, muttei yhtään kiristävän tuntuinen. Voisin ottaa tämän vaikka jatkuvaan käyttöön niin kakkosvaiheen puhdistustuotteena kuin aamuputsarinanikin. Tämä on kyennyt puhdistamaan aamulla jopa Vitaliksella yöajaksi kyllästetyt kasvoni ihanan puhtaiksi kuivattamatta ihoani yhtään. Ihan mieletön tuote, siis!

Myös kaksi ns. erikoistuotetta kului loppuun.

Tämä tuote oli minulla jo varmasti muutaman vuoden ajan ollut äitini tulaisena tuoma Alessandro Internationalen Pedix-linjan Vitality Mask, joka on siis jalkanaamio. Olen laiska käyttämään jalkanaamioita, mutta ne tehokosteuttajat, jotka voin sujauttaa sukkieni alle yöksi muhimaan ovat mukava vaihtoehto.

Naamio oli koostumukseltaan täyteläinen ja kosteutti jalkojani hyvin, mutta toisaalta en huomannut sen tekevän mitään sellaista, mitä säännöllinen jalkojeni rasvaaminen ei jo tekisi, eli en jää ikävöimään tätä.

Myös toinen erikoistuote oli samalta merkiltä. Alessandro Internationalin kertakäyttöinen Thermasoft Self-Heating Hand Mask kävi luonani kokeilussa, mutta tästä postaan myöhemmin enemmän.

(Merkin tuotteita on muuten ollut myynnissä ainakin Tallinnan Kaubamajassa.)

Hiustuotepuolelta loppui myös jotain.

Kiehl’sin Rice & Wheat Volumizing Shampoo nimittäin kului loppuun. Kuten aiemmin lupailin, on tästä työnalla postaus.

Toinen loppunut hiustuote oli A´kin-merkin Intensive Moisture Vitamin Masque. Tästä tulossa lisää ja tarkempaa tarinaa.

Kuten jo aiemmin myös kerroin, sain vapaani aikana yhden kynsilakankin loppumaan ja tällä kertaa kyseessä oli Lumenen vanha Quick & Chic -kynsilakka persikkaisessa sävyssä 5 Lupauksia vain. Kynsilakan loppuminen on aina yhtä juhlallinen hetki, sillä tällaisia koittaa vain todella harvoin!

Meikkipuolelta sain heittää pois myös uusimman suosikkimascarani IsaDoran Big Bold Mascaran, jonka koostumus oli alkanut jo hieman kuivahtamaan eikä sen ripsiin tekemä jälki ollut enää yhtä loistavaa ja näyttävää kuin mitä se oli alunperin ollut. Tulossa vertailua tästä ja Max Factorin False Lash Effectistä ja False Lash Effect Fusionista!

Ja koska kaikki tuotteet lasketaan tässä epätoivoisessa projektissa, kulutin loppuun myös kaksi Lancomen näytettä:

Genifique aktivaattorin ja Visionaire-seerumin näytteet olivat minulla kotikäytössäni samaan aikaan kun tuotteiden isommat koot ovat hyttikäytössäni, joten en kommentoi tuotteita vielä suuremmin. Minulla on psykologinen lukko Lancomen hoitotuotteita vastaan, joten saa nähdä, uskonko näiden koskaan voivan tehdä iholleni mitään (vaikka se onkin näiden käytön aikana tuntunut ja näyttänyt poikkeuksellisen hyvältä).

Itseasiassa käytin loppuun myös kaksi näytettä luonnonkosmetiikan puolelta:

Weledan Wild Rose Smoothing Facial Lotion oli mukava tuttavuus, sillä se kosteutti ihoa hyvin yöaikaan (jolloin laitoin sitä hieman runsaammin) ja sopi hyvin meikin alle päiväkäytössä. Tästä tykkäsin!

Loppuun kului muuten myös eräs satunnainen kesällä reissun päältä ostettu kynsilakanpoistoaine, jonka pullotin estetiikan vuoksi uudelleen Chanelin lakanpoistoainepulloon.

Hankin tälle kuitenkin jo samantien seuraajan. Minun olisi kovasti tehnyt mieli ostaa IsaDoran Suomen markkinoille comebackin tehnyt alkoholiton JA asetoniton kynsilakanpoistoaine (harvinainen yhdistelmä!), mutta piheyksissäni päädyin sitten kuitenkin vaan Rainbown huomattavasti tujumpaan kynsilakanpoistoaineeseen. Sen verran hienostelija aion kuitenkin edelleen olla, että tulen pullottamaan sen Chanelin pullooni…

Sellainen vapaajakso tälläkertaa. Loppunkului siis 20 tuotetta(!!!) joista vain yhdelle jouduin hankkimaan seuraajan. Ihan mieletön saldo vaikkakin aikaa olikin tällä kertaa kaksi viikkoa (ja tuotteista neljä oli näytekokoja).

Ja niin, lopuksi haluaisin vielä selventää erästä väärinkäsitystä. En tosiaankaan käytä näitä jokaista loppunutta tuotetta KOKONAAN alusta loppuun työ- tai vapaajaksoni aikana, kuten jotkut jo ehtivät luulemaan, vaan nämä ovat niitä jatkuvassa tai satunnaisessa käytössä olleita tuotteita, jotka nyt vain sattuivat tuona ajanjaksona kulumaan loppuun.

Kommentit (16)

 1. S

  Nyt oli kyllä niin paljon kehuttu eri tahoilla tuota Freemanin putsaria, että tänään marssin Sokkarin pinkeille päiville hakemaan omaani, kun se oli vielä halvennuksessa! Ja voi surun päivää, kun ne olikin iltapäivällä loppu 😀 täytyy vissiin maksaa normihinta, snifff.

  • Niina

   Asiakas on oikeutettu saamaan tuote tarjoushinnalla, jos hän kyselee sitä tarjouksen voimassaoloaikana. Jos tuote on loppunut kesken, niin sitten se on saatava luvatulla hinnalla myöhemmin.

  • Anonyymi

   "Tarjoukset voimassa kampanjan ajan niin kauan kuin tuotteita riittää" eli se siitä oikeudesta. Kannattaa lukea ne pikkupräntit mm. kuvastoista 😉

 2. Anonyymi

  Sulla on tuolla sivulla linkki ellin sivuIlle mikä ei toimi enää. Lajittele kosmetiikkajätteesi oikein. Olis ollu kiva lukea se mut ei näköjään enää onnistu 🙁

  • virve

   No höh.:/

 3. Anonyymi

  Eikö miun kommenttia hyväksytä? Vai eikö se ole tullut "perille"? T. Hanna K

 4. Anonyymi

  Eikö miun kommenttia hyväksytä vai eikö se ole tullut "perille"? T. Hanna K

 5. Lellu

  Satutko tietämään saako jostain ihan normikuluttajalle pumpattavaa kynsilakanpoistoainetta? Stockalla ei ainakaan ollut. Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *