Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhteenveto vol 3

Viimeisimmän työpassin yhteenveto loppuneiden tuotteiden osalta jäi hieman köyhänlaiseksi:

Tuotteita nimittäin kului loppuun vain kolme.

Loppumaisillaan olevia tuotteita oli useita, mutta en päässyt käyttämään niitä loppuun, sillä sairastuin kesken työpassini ja jouduin lähtemään kotiin kesken kaiken. Arvaatteko, kuinka paljon minua harmitti!

Raahasin tietysti mukanani takaisin kotiin kaikki loppumaisillaan olevat tuotteet, sillä loppunut tuote on aina loppunut tuote enkä todellakaan olisi malttanut odottaa lähes kahta viikkoa, jotta pääsisin purkkeihini käsiksi uudelleen.

Tässä kuitenkin pikaisesti esiteltynä kolme loppuunkuluttamaani tuotetta:

Victoria’s Secretin vartalovoiteet ja -voit ovat ihania ja nyt loppuneesta Love Spellista olenkin kirjoitellut jo aiemmin enemmän. Nyt kun käytin tuotetta pidemmän aikaa putkeen on minun todettava, ettei se tuoksunsa vuoksi loppujen lopuksi kuitenkaan ollut ihan minun juttuni. Tuoksu oli periaatteessa hyvä ja kuten sitä viimeksi kuvailinkin, tuoksui se jotenkin lapsuuden lempilimulleni Friscolle, mutta loppujen lopuksi tuoksuun vaikutti sekoittuvan lievä hhmmm… noh, oksennuksen haju. No, ei nyt mitään päällekäyvää yrjöä, mutta jotain, mikä kuitenkin teki hedelmäisestä Friscon tuoksusta vähemmän miellyttävän.

Koostumus oli kuitenkin ihanan kosteuttava ja tykkäsin tuotteesta muuten, joten kokeilen mielelläni merkin body buttereita eri tuoksuisina.

Toinen loppuunkäyttämäni vartalovoide oli Biothermin edesmennyt Baume Corps Ultra Riche eli todella täyteläinen ja hyvin kosteuttava vartalovoide. Koska tuotetta ei enää valmisteta, tyydyn sanomaan sen olleen mukava kosteuttaja ja koostumukseltaan ihanan täyteläinen, mutta vaikka siinä ei periaatteessa ollutkaan mitään vialla, ei siinä myöskään ollut mitään sellaista, mitä jäisin erityisesti ikävöimään.

Kolmas loppunut tuote oli saamani No7-merkin Protect & Perfect Intense Night Cream. Tästä tuotteesta Roaccutan-kuurin kuivattama ihoni tykkäsi aivan erityisesti! Vaikka tuote onkin tarkoitettu hieman iäkkäämmälle iholle, nautti hilseilevän kuiva ihoni siitä suuresti yöaikaan käytettynä ja siitä olikin suuri apu iholleni. Tykkään voiteesta suuresti ja suosittelenkin sitä mielelläni kuivaihoisille. Erityisen ihanaa tuotteessa on nimenomaan sen ylellisenoloinen tuoksu, jollaiselta minusta kaikki luksusvoiteetkin voisivat tuoksua. Tuoteesta voi lukea lisää täältä.

(Itse en oikein usko voiteiden ikämerkintöihin, mutta jos uskot, niin voide on tarkoitettu enemmän jo hieman iäkkäämmälle iholle kuin parikymppisille.)

Vain kolme tuotetta kului tosiaan loppuun tässä normaalia lyhyemmässä työpassissa, mutta muutama muu tuote lähti mukaani kotiin ja loppuvat varmasti ensimmäisien kotipäivieni aikana. Jätin kuitenkin laivalle pari loppumaisillaan olevaa tuotetta, sillä on mukavaa palata niiden kimppuun taas töihin palatessa.

Lopuksi vielä kuva minua suuresti piristäneestä suklaakarkista, jonka sain joululahjaksi:

Säästelin tätä ihanaa suklaasta tehtyä huulipunaa pitkään, sillä se oli aivan liian upean näköinen syötäväksi. Kun sitten makasin yhden päivän hytissäni köhien, räkä valuen sekä vuorotellen kylmyydestä ja kuumuudesta tuskissani, koin ehdottomasti olevani oikeutettu tähän erityiseen herkkuun. (Ja kyllä, se maistui yhtä ihanalta kuin mitä näyttikin!)

On ärsyttävää joutua lähtemään töistä kotiin kesken päivän sairastuttuaan, mutta on vieläkin ärsyttävämpää olla sairaana laivassa, jonka nokka on kääntynyt kohti Tukholmaa ja josta ei sen vuoksi edes pääse pois, vaan joutuu makaamaan yksinään hytissä karanteenissa kokonaisen päivän, ettei vaan ole tartuttamassa muita tuntien samalla huonoa omaatuntoa siitä, että on laivassa, muttei ole töissä…

PS. Kiitokset sille ihanalle lukijalle, joka tuli myymälässämme juttelemaan minulle, kiittämään blogistani, esittelemään ostoksensa ja halaamaan minua juuri kun oloni oli flunssasta kurjimmillaan. Toivottavasti en tartuttanut sinua! Vaikka menenkin joka kerta yhtä hämilleni, kun joku tulee töissä ollessani kertomaan lukevansa blogiani, ovat ne kaikki kerrat todella ihanaa kuultavaa. 🙂

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Ha, mulla oli tuota Love Spelliä hajuvetenä ja aivan sama vieno yrjöntuoksu kutkutteli nenua siinäkin 😀 Vein sen töihin naistenvessaan ilmanraikastimeksi…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *