Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhteenveto numero 7

Tällä radikaalia muutosta elämääni tuoneella vapaajaksolla ei kulunut loppuun mitenkään radikaalia määrää tuotteita.

Positiivista on kuitenkin se, että niistä moni oli jälleen täysikokoisia.

500 millinen jättipönikkä Seppälästä hankittuaSimply Pleasuren Strawberry Cream Shimmering Hand and Body Lotionia kului vihdoin loppuun osoittautuen noh, melko keskinkertaiseksi tuotteeksi.

Tuote tuoksui aluksi mukavalle, muttei enää ihan niin herkulliselle iholle levitettynä. Voiteen koostumus oli melko kevyt ja iholle nopeahkosti imeytyvä, mutta vaikka voide ylläpitikin kosteutta normaalimmilla ihoalueilla, ei se kyennyt kosteuttamaan kuivimpia alueita. Koko purkin käytön ajan ihollani olivat siis samat kuivat läikät samoissa paikoissa. Lisäksi miinus siitä, että halvalla budjetilla tehdyn voiteen koostumuksessa oli kevyen, juuri ja juuri huomattavissa olevan shimmerin seassa isompia ja kovempiakin rakeita.

Meni käytössä, mutta en ostaisi lisää, vaikka edullinen ja söpön näköinen tuote olikin.

Vartalonhoitopuolelta käytin loppuun myös yhden käsivoiteen.

Ahavan Dermud-linjan Intensive Hand Creamista on ollut juttua blogissani aiemminkin, joten tarkempia kommentteja siitä voi lukea täältä. Sanottakoon kuitenkin, että tykkäsin tästä yhä vaan tuubin loputtuakin.

Doven Nourishing Oil Care oli kuiville hiuksille tarkoitettu pikahoitoaine, jossa oli niin oikeasti hoitavia öljyjä kuin hiuksia siloittavia silikonejakin. Käytän itse usein tehohoitoja ja hiusnaamioita ja itseasiassa melko harvoin tällaisia pikahoitoaineta, sillä minusta vaan tuntuu, etteivät ne hoida hiuksiani tarpeeksi. Tämä tuntui kosteuttavalta ja siloittavalta, mutta kuten tuote lupaileekin, ei se jätä hiuksia rasvaisen tuntuisiksi. Tukka olikin tämän jälkeen mukavan sileä ja kiiltävä, muttei raskaan tuntuinen.

Sain tuotteen blogini kautta kokeiltavaksi ja käytin sen mielelläni, mutta kuten sanoin, suosin mielummin hieman tehokkaampia hoitoja hiuksissani, joten en ostaisi itselleni uutta pulloa.

Hiuspuolelta kului loppuun myös yksi shampoo, nimittäin Loccitanen 5 Essential Oils Volumizing shampoo. Shampoo pesi tukan mukavan puhtaaksi jättäen sen ilmavaksi. Tuote oli kuitenkin mukavan hellävarainen, sillä pesevimmät sulfaatit oli jätetty pois ja korvattu miedommilla.

Minulla on kuitenkin ongelma näiden yrttisempien tuoksuisien, yleensä paljon luonnon raaka-aineita sisältävien tuotteiden kanssa: en voi sietää niiden hajua. Minä en vaan pidä siitä yhtään! Vaikka shampoo olikin siis loistava tuote muuten, en sen hajun vuoksi ostaisi uutta.

Myös kolmas hiustuote loppui, mutta sen loppuminen aiheutti minulle huomattavasti enemmän surua.

John Friedan 3-Day Straight on ylivoimainen luottotuotteeni silloin, kun tukka täytyy saada sileäksi ja suoraksi. Oikeastaan se on itseasiassa juuri siksi ylivoimainen luottotuotteeni lähes jokaisen pesun yhteydessä, sillä mikään muu tuote ei ole kyennyt tekemään hiuksistani yhtä silkkisen sileitä, suoria ja kiiltäviä. Koska lopputulos myös kestää hyvänä pitään, on tuote aivan täydellinen! Tarkempaa infoa löydät tuotteesta tästä sen hypetyspostauksesta.

Minulla on pulloja vielä yksi töissä, mutta sen jälkeen ainetta on hankittava lisää. Suomessa suihke on normaalisti Sokoksella 10,50 euroa, mutta nyt juuri tarjouksessa 7,90 euroa. Minulla on vaikka mitä hiustuotteita, mutta täydelliseen tukkaan riittäisi minulla pari tuotetta, joista tämä on yksi.

Soap & Gloryltakin kului jotain loppuun. Merkin Peaches and Clean 4-in1 Cleansing Milk ansaitsee kuitenkin ihan oman postauksensa, joka on tulossa blogissani lähiaikoina.

Puhdistupuolelta loppuun kului myös La Prairien Foam Cleanserin 50 ml minikoko.

Mikään kovin mini tämäkään ei käytössä kuitenkaan loppujen lopuksi ollut, sillä kuten moni varmasti tietää, ovat voidemaiset, veden kanssa vaahtoamaan lähtevät puhdistustuotteet todella riittoisia ja herneen kokoinen nokare muodostaa jo runsaan vaahdon.

Tämä vaaleanpunainen ylellisen näköinen ja jopa hieman ylellisen tuoksuinenkin puhdistusvaahto oli lajissaan pieni poikkeus sen suhteen, että se kyllä pesi kasvot todella puhtaiksi, muttei jättänyt minunkaan helposti kuivuvalle ja kiristävälle iholleni yhtään kiristävää tunnetta ja olikin itseasiassa paras koskaan käyttämäni vaahtoputsari.

Koska en kuitenkaan periaatteessa ole tämän tyyppisten puhdistustuotteiden ystävä, jätän tämän ylikalliin tuotteen rauhassa hyllyyn. La Prairien tuotteitahan ei siis myydä Suomessa maissa ja tax freessa 125 ml tuubilla on muistaakseni hintaa 40-50 euroa.

Toinenkin minikokoinen (yhteiskuvasta puuttumaan jäänyt) loppuunkulutettu tuote oli La Prairielta.

La Prairien Skin Caviar Luxe Eye Lift Creamin kolmemillinen näytetuubi tuntui todellakin luksukselta iholla ja syytä oli tuntuakin, sillä täysikokoinen 20 ml purkki kustantaa noin 250 euroa (tax free hintaa en muista).

Voide on La Prairien arvokkaimpiin kuuluvan Skin Caviar -linjan tuotteita ja tarkoitettu vaikuttamaan oikeastaan kaikkeen ikääntymisen merkeistä kosteuden puutteeseen ja väsymykseen sekä turvotukseen.

Olen todella skeptinen merkin tuotteita kohtaan juurikin niiden hintalapun vuoksi, mutta täytyy myöntää, että tykkäsin tästä tuotteesta juurikin sen kosteutustehojen vuoksi. Tämä nimittäin todellakin kosteutti tehokkaasti kuivaakin kuivemmat silmänympärykseni! La Prairien tuotteet ovat tunnetusti erittäin riittoisia, eli tuotteiden hintoja ei välttämättä voi aina suoraan verrata moniin muihin tuotteisiin ja tämä varsinkin oli todella, todella riittoisa.

Olen itse taipuvainen läträämään silmänympärysvoiteilla todella reilusti ja kehuskelemaan, kuinka ne eivät koskaan turvota minulla ja että voin käyttää niitä liikkuvillakin luomilla reilulla kädellä.Tämän kanssa oli kuitenkin vallan toisin.

Tätä nimittäin riitti niin pieni määrä, etten edes suurimman osaa aikaa osannut laittaa niin pientä määrää nukkumaan mennessäni ja aamulla sainkin palkkioksi usein pientä turvotusta silmieni ympärille. Niinä iltoina, joina homman kuitenkin hallitsin, oli lopputulos aamulla loistava: iho oli silmien ympäriltä ihanan pehmeä ja kosteutettu ilman mitään turvotusta.

Mukavaa tuotteessa oli myös se, että se sopi loistavasti meikinkin alle. Hinta-allergikkona jättäisin tämän kuitenkin jatkossakin kauppaan, sillä koen pärjääväni edullisemmillakin tuotteilla. En kuitenkaan todellakaan pahastuisi, jos Hyva Kosmetiikkakeiju toisi tätä purkin kylpyhuoneeni kaappiin!

Loppuneita tuotteita oli siis yhteensä kuusi täysikokoista ja kaksi pienempikokoista.

Loppuneita tuotteita laskiessani haaveilen siitä päivästä, kun muutan Lontooseen ja pääsen luvan kanssa ostamaan Bootsista jotain, mitä oikeasti tarvitsen…

Oletteko muuten huomanneet tämän olleen jo seitsemäs yhteenveto eikä yhdessäkään yhteenvedossa ole ollut sen yhden ostamani kynsilakanpoistoaineen lisäksi yhtäkään muuta ostamaani tuotetta? Olen ihan tosi tsempannut ja kovasti!

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    Voisit laittaa aina näihin postauksiin myös uudet tulleet ja ostetut tuotteet. 🙂 Jos siitä ei siis olisi liikaa vaivaa. Se havainnollistaisi enemmän 🙂

  2. Anonyymi

    Hei, ripsariasiaa kyselisin sulta, sillä ennekin olen saanut tosi hyviä vinkkejä sulta tuotteista. Monia sun suosittelemia tuotteita löytyy nykyään mun HG-listaltani. Tykkään sun suosittelemasta FLE ripsarista, mutta kaipaisin myös toisen ripsarin "arkikäyttöön". Sensain 38 on juuri tuollainen tuote omissa silmissäni, eli jättää luonnollisen kauniin jäljen, muttei taas liian isoja ripsiä. Alaripsillä varsinkin olen tykännyt siitä tosi paljon. Ainoa huono puoli on sen pois peseminen, inhoan sitä. Eli olisko sulla suositella jotain pieniharjaista, samantyyppisen jäljen jättävää vesiliukoista ripsaria (tai vedenkestävää)? Hinnaltaan saa olla joko markettikamaa tai jotain kalliimpaakin. Kiitos 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *