Yhteenvedelty jälleen

Nämä yhteenvedot ovat tällä hetkellä jo lähes mieltäni ärsyttäviä, sillä lähes mikään ei vaan lopu. Useita tuotteita on kyllä loppumaisillaan, mutta vain muutama loppuu. Minun olisi jopa melkein tehnyt mieli jäädä vielä töihin ihan vaan jotta saisin loppumaisillaan olevia tuotteita loppumaan!

Käytin tässä passissa loppuun kuitenkin mm. muutaman meikkituotteen.

Vaikka kuvassa näkyykin Diorin viisikko, ei kokonainen sellainen sentään loppunut.

Diorin vanhan kausiviisikon 743 Coquetten yksi alkuperäisistä sävyistä kuitenkin loppui vihdoin. Kuvassa näkyvän paletin oikean yläkulman nudesävyn jämät päätyivät luomilleni tai oikeastaan kulmaluilleni, sillä käytin sävyä oikeastaan vain ja ainoastaan kulmaluun alla. Sävy oli loistava shimmeritön, mutta heleä vaalea sävy, joka toi hyvin valoa katseeseen. Vastaavia sävyjä minulta kuitenkin löytyy paljon, joten tätä ei jää ikävä. (Käytin sävyn kuvan ottamisen jälkeen siis vielä ihan totaalisen loppuun.)

Ihanaa on myös se, että kaksi muutakin paletin sävyä on loppumassa (tai ainakin kulunut runsaasti). Keskimmäinen sävy on muistaakseni paletin 609 keskisävy tähän koteloon siirrettynä ja vasemman ylänurkan harmaa sävy puolestaan paletin alkuperäissävyjä.

En muista, koska minulta olisi viimeksi kulunut loppuun silmämeikkikynä, mutta niin kävi nyt vihdoin. L’orealin vanha Contour Resist Waterproof long wear rectable eyeliner sävyssä 217 Bronze oli mukava tuttavuus, mutta selviän kyllä ilman sitäkin ongelmitta. Kierrettävällä mekanismilla toimiva, toisessa päässä terottimella varustettu kynä oli pehmeä piirtää ja pysyi hyvin (vaikka en tiennytkään sen vedenkestävyydestä ennen kuin tätä postausta varten luin asian tuotteen virallista nimeä tavaillessani) . Sävy ei oikeastaan ollu pronssinen vaan oliivin vihreä ja pidin siitä suuresti.

Hyvä silmämeikkikynä, siis!

Kolmas loppunut meikkituote oli huulikiilto.

Olen ollut varsin hidas käyttämään huulimeikkejä loppuun viimeaikoina, mutta nyt näitä lopuillaan olevia huulimeikkejä alkaa toivottavasti vihdoin pikkuhiljaa loppumaan.

Minikokoinen MACin Lipglass sävyssä Ola Mango! oli kaunis shimmerinen oranssin sävy, joka oli kyllä näytti, muttei välttämättä kuitenkaan sellainen, että jäisin sitä ikävöimään. Laatunsa puolesta pidän kyllä paljon hieman täyteläisemmistä ja kevyentahmaisista MACin Lipglasseista, joten muissa sävyissä käytän näitä kyllä jatkossa mielelläni.

Meikkipuolelta sain myös heittää roskiin yhden kuivahtaneen mascaran.

Suosikkimascaroideni joukkoon lukeutuva Max Factorin False Lash Effect Fusion oli ollut avattuna jo yli puoli vuotta, joten koostumus oli mennyt jo sellaiseksi, ettei mascaraa ollut enää mukavaa käyttää. Roskiin siis.

Ihonhoitopuolelta loppuun kului muutama näyte.

Käytin kokeeksi La Prairien superkalliin (yli 400 euroa maksavan!) neljään pakkaukseen pakatun Cellular Power Infusion -kuurin yhden pakkauksen, mutta en vaan jälleen jotenkin osaa sanoa tästä tuotteesta mitään. Ideana on, että yksi seerumipakkaus käytetään viikossa kuurin kestäessä neljä viikkoa. Kuurin aikana iholle pitäisi tapahtua superihmeitä sen korjaantuessa, heleytyessä ja muutenkin transformoituessa upeaksi.

Yksi pakkaus kesti minulla aamuin illoin käytettynä pidempään kuin viikon, vaikka läträsinkin sitä tuttuun tapaani kunnolla, mutta en nyt vaan osaa sanoa, tekikö tämä iholleni mitään erityistä. Toki reilu viikko on vähemmän kuin neljä ja voi olla, että näkyvät tulokset olisivat vasta tulleet myöhemmin, mutta… noh, minä en vaan usko superkalliisiin tuotteisiin niin suuresti, joten en osaa sanoa tästä oikein mitään. Tuote kyllä tuntui iholla hyvältä ja iho pysyi mukavan kosteutettuna tämän kanssa, mutta…Niin. Kiva tuote, mutta en ikinä maksaisi ihonhoitokuurista näin paljoa.

Myös pieni kuorintatuubi loppui.

Cliniquen 7 day scrub cream rinse-off formula on kuorinta, jonka nimi kertoo sen soveltuvan päivittäiseen käyttöön, mutta jollaiseen en koskaan kuorintaa asiakkaille suosittele. Kuorinta on kuitenkin mukava, ihon puhtaaksi ja pehmeäksi kuoriva ja puhdistava, muttei liian tömäkkä kuitenkaan. Minusta kyseessä on mainio peruskuorinta, jota tykkään töissä myydä monille, sillä Cliniquen tuotteet ovat meillä tax freessa erittäin kohtuuhintaisia ja tuubikin on reilun kokoinen.

Kasvoille kului loppuun myös Shiseidon Bio-Performance Super Restoring Creamin näytetuubi, mutta palaan tähän tuotteeseen enemmän tulevassa yhteenvedossa, sillä käytän ensin loppuun toisen tästä saamani, hieman isomman näytteen.

Vartalotuotteista loppuun kului viimeinen LUSHin hierontapalani.

Each Peach (and Two’s a Pear) ei oikein sytyttänyt minua, sillä sen tuoksu ei ollut ihan niin herkullinen kuin esimerkiksi Strawberry Feels Foreverissä. Ostin hierontapaloja kuullessani monien käyttävän niitä vartalovoiteiden asemasta, mutta en lopulta vaan kokenut niitä minun jutukseni niinkään. Tämä kyllä pehmitti ihoa kivasti, muttei kosteuttanut yhtä hyvin kuin tehokas kosteusvoide, joten jätän jatkossa hierontapalat muille niillä itseään tai toisia hieroville.

Tällaisia loppuneita tuotteita tällä kertaa. Toivottavasti seuraavassa työpassissa loppuun kuluu enemmän täysikokoisia ihonhoitotuotteita, sillä hytissäni on tosiaan usempi lopuillaan oleva tuote.

Saa myös nähdä, kuluuko tällä meneillään olevalla vapaajaksolla mitään loppuun, sillä näiden vapaiden ajan tämä asunnoton reppana joutuu asumaan Roomassa…

Eli terveisiä tällä kertaa Italian auringon alta!

Kommentit (6)
  1. voi sua raukkaa ku jousut siellä asumaan;) kyllä täällä suomen sateissa on aina parempi!

  2. each peach on paras 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *