Yhtäaikaista iloa ja surua

Iloitsin jo vähän aikaa sitten, kuinka alan olla kasvovesieni kanssa lähellä tavoitettani. Minulla on tosiaan tällä hetkellä yksi loistava kasvovesi (Lancome Tonique Confort) sekä kaksi kappaletta kasvovesiä, jotka ovat ihan kelvollisia omalle iholleni (Lumene Lift Touch) ja jotka yritän saada pian loppumaan, jotta voin keskittyä uusimpaan ihastukseeni Lancomeen.
No, nyt joku tuli taas sotkemaan tilannetta.

En tosiaankaan pistä pahakseni sitä, että pääsen kokeilemaan uusia tuotteita. Tämänkin Diorin Soothing Toner kasvoveden olen kyllä joskus kokeillut, mutta ihan vaan muutaman käyttökerran verran. Mukavaa siis päästä kokeilemaan sitä pidemmällä käyttöajalla. Mutta hemmetti vie, tällaiset uuden putilot sotkevat aina kuvioni!

Minulla on nähkääs nimittäin jatkuvasti suunnitelmia kosmetiikkatuotteitteni ja kokeiltavien tuotteiden varalle. Nytkin olin suunnitellut, että näiden kolmen kasvoveden loputtua kokeilen Lorealin Hydra Confort kasvoveden heti Lancomen vastaavan perään voidakseni verrata niitä kunnolla -ja nyt tämä tulee ja sotkee suunnitelmani! Ja koska olen todella utelias tämän suhteen (ja koska Diorin pullo näyttää ihanalta kaapin hyllyllä…), ei minulle tulisi mieleenikään antaa tätä eteenpäin. Kokeiltava tämä siis on ehdottomasti. (Juuh, voi minua kurjaa raasua, ihan itseänikin säälittää oma kohtaloni, kun joudun kokeilemaan Diorin kasvovettä… Ai mitä, myötätuntoa ei heru, vai?)

Diorin puhdistustuotteista manitsinkin jo joku aika sitten, kuinka en ole löytänyt sieltä omalle iholleni sopivaa tapausta. Nyt kuulisin sitten mielelläni teidän kommentteja sarjan kasvovesistä!

Ja kun nyt kerran puhdistustuotteista puhutaan, niin kerrottakoon samaan syssyyn, että sain loppumaan myös Lumenen ihanan Premium Beauty -linjan puhdistusvoiteen:

Tämä on yksi lemppareistani. Pesee hieman enemmän kuin puhdistusmaidot yleensä, mutta ei todellakaan sellaiseksi nitisevän natisevan kiristäväksi kuin puhdistusvoiteet normaalisti. (Olkoot tuotteen nimi mikä tahansa, mutta puhdistusemulsioksi minä tätä itse sanoisin voiteen sijaan.) Ihosta tulee siis ihanan puhdas, mutta tunne ei ollenkaan kiristävä. Tätä käyttäisin hyvin mielelläni, mutta parinkymmenen euron hinta saa minut kyllä kokeilemaan ja etsimään korvaavia vaihtoehtoja.

Ja niin: Se, että Premium Beauty -linja on suunnattu 50+ iholle ei tarkoita, etteikö puhdistustuotetta voisi käyttää nuorempikin. Puhdistustuotetta kun ei ole tarkoitus jättää iholle ja varsinkin kuivuuteen taipuvaisella iholla (joka 50+ iho usein alkaa olla) tämä on aivan erinomainen: puhdasta, muttei natisevan puhdasta.

Tätä voin ehdottomasti suositella!

PS. Tammikuun yhteenvetoa saatte odottaa vielä hetken (tai vähän pidempäänkin…). Ihan valehtelematta voin nimittäin kertoa, että viimekuun puolelta lähes kymmenen loppunutta tuotetta ja yli kymmenen uutta tuotetta odottaa vielä pientä raportointia. (Mikä siinä onkin, että kaikki tapahtuu lähes yhtäaikaa juuri viimeisten päivien aikana?) Toki voisin paljastaa kaikkien nimet ensin yhteenvedossa ja myöhemmin kommentoida niitä, mutta tykkään enemmän siitä, etteivät lukijat lähes koskaan tiedä, mitä seuraavissa postauksissa on luvassa. Yritän siis lykätä yhteenvedon johonkin sopivaan väliin! Eli kyllä se sieltä on kovasti tulossa, vaikkakin reilulla viiveellä. (Vai pitäisiköhän suosiolla vaihtaa neljännesvuosikatsaukseen…)

Kommentit (9)
 1. Hei!

  Kysyn asiaa sinulta, koska saattaisit olla hieman enemmän ajan tasalla uusista markkinoille tulevista kosteusvoiteista ja erityisesti päivävoiteista. Sain erään gallupin kautta testattavakseni kosteusvoiteen, joka sopi täydellisesti pintakuivalle iholleni ja oli sopivan kevyt, mutta kosteutti tarpeeksi talvi-ihoa. Mutta koska tuo kosteusvoide oli siis vasta kehitteillä/tstattavana ja sain purkin tietenkin ilman merkkejä ja nimiä, yritän nyt selvittää mitä voide oli.
  Voiteen tiedoissa luki, että voide on suunniteltu erityisesti pohjoismaiselle iholle, joka joutuu kestämään suuria lämpötilan vaihteluita (pakkanen, sauna ym.). Voiteen sanottiin myös olevan parabeeniton ja hinta tulisi olemaan 6 – 8 € tms. Saatekirjeessä puhuttiin myös testaamisesta pohjoismaisella iholla (ja jostain syystä yhdistän tämän Lumeneen, tosin hinta ei täsmää?)
  Tuleeko mieleesi, mikä tuote kyseessä saattaisi olla? Ja jos tuote on niin uusi, ettei siitä ole vielä tietoa herunut tehtaan ulkopuolelle, osaisitko suositella jotain vastaavaa tuotetta. Ihoni on siis sekaiho, joka rasvoittuu vain T-alueelta, epäpuhtauksia on mineraalimeikkien käytön myötä nykyään vähemmän, mutta pintakuivuutta jonkin verran. Käytän kesäisin Cliniquen D.D.M.G. – voidetta, mutta se on talvi-iholle liian kevyt.
  Tulipas pitkä selostus. Kiitos jo etukäteen 🙂
  T: Nenniina

 2. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii! Joka kuukausi katsaus menneisiin ja tulleisiin! Ole niin kiltti!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *