Yhden tuotteen yhteenveto

Viimeisimmän vapaajaksoni yhteenveto on säälittävin yhteenveto ikinä. Ihan tosi!

Olen reissannut koko kesän ja saanut olla jatkuvasti pakkaamassa, purkamassa tai elämässä elämää matkalaukusta. Kun sitten viimeksi tulin töistä, oli minulla jälleen seuraavana päivänä lähtö reissuun edessä. Purin työlaukkuni (joudun jatkuvasti arpomaan, mitä tavaroita pidän mukanani missäkin nyt ollessani koditon) ja aloin pakata reissuvaatteita kasaan. Kesken pakkaamisen iski epätoivo: minä en ihan tosi hei jaksa taas miettiä järjellä, mitä tarvitsen ja mitä en!

Heitin laukkuun kaiken, mitä mieleni vaan teki. En jaksanut alkaa pakata matkakokoisia tuotteitakaan, vaan otin kaiken vaan töysikokoisena. Sama se, mitä laukku painaa, kunhan menee rajoitusten sisäpuolelle! En sitäpaitsi muutenkaan aikoisi shoppailla reissussa.

Tästä johtuen mikään ei sitten reissussa loppunutkaan. Hyvä kun edes ehdin tai jaksoin käyttää muita kuin tavallisia meikkituotteitani!

Ainoa loppuunkulutettu tuote oli Shiseidon kulmakynä, joten pyhitän tämän postauksen tuolle tuotteelle.

Tummahiuksisena on usein vaikeaa löytää sopivan sävyistä kulmakynää. Hiukseni ovat tummanruskeat (eivätkä mustat, kuten moni aina minulle väittää) eivätkä kulmat saa missään tapauksessa olla mustat, joten kynän olisi oltava tummanruskea. Kynä ei kuitenkaan saisi olla liian lämpimän sävyinen tai tehdä kulmista liian ruskeita. Ihanteellinen sävy olisi viileä tummanruskea, joka ei kuitenkaan ole harmaanmusta. Haastavaa, siis.

Tämä kynä osuu kuitenkin jo melko lähelle oikeaa. Shiseidon Natural Eyebrow Pencilin tummanruskea sävy BR 602 on ruskea, muttei liian ruskea. Sävy voisi olla ehkä hitusen vielä kylmempi ja hieman tummempikin, mutta koska olen käyttänyt tätä yhdessä IsaDoran viileämmänruskean kulmageelin kanssa, on lopputulos ollut varsin mainio.


Ilman kulmakynää ja kulmakynän kanssa.

Mistä kuitenkin tässä kynässä erityisesti pidän on sen koostumus. Kaipaan kulmiini lähinnä vain väriä enkä tahdo, että kynän liian vahamainen tai puuterinen koostumus tulisi niinkään iholle. Tämä kynä on laadultaan lähes kuin puukynä, eli siitä kyllä lähtee väriä, mutta kynä ei ole vahamaisen pehmeä eikä lopputulos näytä sen kanssa liian piirretyltä tai vahamaisen luonnottomalta.

Oi jos vaan tätä latua saisi vielä hitusen täydellisemman sävyn kanssa!

Minulla on vielä yksi tällainen kynä jäljellä (toinen on ollut töissä ja toinen vapaalla mukana), mutta uskon pian pääseväni tutkimaan Lontoon kulmakynämarkkinoita ja mahdollisesti löytämään sen täydellisen kulmakynänkin… Vinkkejä sen suhteen otetaan jatkuvasti vastaan!

Sellainen yhteenveto tällä kertaa. Oli kuitenkin lohduttavaa tulla töihin, sillä jo ensimmäisen päivän aikana sain kaksi täysikokoista tuotetta loppumaan. Tästä tulee varmasti siis hyvä työpassi (joka muuten on viimeinen ennen ensiviikon Lontooseen muuttoa)!

Onko joku muu muuten ihastunut tämän kulmakynän laatuun?

PS. Meinasin unohtaa: Ostin kuin ostinkin reissultani yhden kosmetiikkatuotteen, mutta siitä lisää toiste!

Kommentit (9)
  1. Kävisikö jos aina laittaisit hinnan?

    1. Pyrin laittamaan aina silloin, kun tiedän tuotteen hinnan, mutta koska en työskentele Suomessa, ei minulla ole aina hajuakaan siitä, paljonko tuote maissa kustantaa. Tämäkin voi varmasti olla mitä vaan 23-33 euron välillä. Tax free hinnat niistä kiinnostunut näkeekin sitten suoraan Siljan/Tallinkin tai Viikkarin sivuilta. 🙂

  2. Makuasia titysti, mutta hieman liian lämlin sävy kuin liian kylmäbon kyllä paeempi keltapohjaisella iholla. Itse olen luonkonvaalea (talvisin 8.8 ja 9.2 kampaajan sekoitusten mukaan. Pyysin avioimaan kun käyn laittamassa tummanvaaleita raitoja). Vaikka hiukseni ovatkin tääläiset viileän vaaleat haluan kulmieni ovan vähän lämpimämmät. En rusketu itsekseni, mutta rusketan itseäni, että löydän sopivansävyisiä meikkivoiteita)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *