Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhdeksäs päivä: Lipsahdus ja erävoitto

Aloitan tunnustuksella.
Kyllä, minä lankesin. Juuri siihen samaan Diorin ihanaan viiden luomivärin palettiin, josta kuvittelin jo päässeeni yli. Nyt sen sai vieläkin halvemmella ja koska tuote oli One Shot -tuote, en olisi enää koskaan saanut sitä. Joten pakko oli langeta.

Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Tämä repsahdus sai minut tajuamaan, että itseasiassa minulla on vain yksi pakkomielle, josta en pääse yli ja jonka suhteen minun tulisi ostolakkoani helpottaa. Tämä heikkous on Diorin viisikot. Katsokaa nyt tätäkin ihanuutta, johon lankesin:

Dior Silver Goddess.

Eli viisikoiden suhteen lakkoa on helpotettu. Niihin saan langeta kohtuullisissa määrissä, hyvin perustein. Muuten tästä lakosta ei tule mitään ja muutun vaan kiukkuiseksi ja sorrun ostamaan jotain muuta, oikeasti turhaa (ja tiedoksi, viisikkoni eivät ole missään tapauksessa sitten turhia!).

Tässä vielä kuva erävoitostani, jonka sain tänäaamuna. Pääsin vihdoin eroon Tigin Control Freak serumista, joka on pyörinyt jemmoissani jo kolmatta vuotta. Reilun vuoden verran tuo on tainnut olla joka pesussa käytössä ja sinä aikana olen saanut vajaat 2/3 pulloa kulumaan loppuun. Mitenkään ihmelliseksi tuotteeksi en ole tätä kokenut ja olen muistaakseni lukenut tämän sisältävän jotakin aineosaa, joka saattaa jatkuvassa käytössä kuivattaa hiuksia(?). Uudelleen en hankkisi, sillä parempiakin siloittavia tuotteita on. Uutta siloittajaa minun ei tarvitse taaskaan alkaa metsästää, sillä kuten varmasti arvaattekin, on vastaavia tuotteita jemmassa vino pino…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *