Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhdeksän kuukauden odotus

Ei, en aio ilmoittaa olevani raskaana. Nyt nimittäin puhutaan vain tuotteesta, jonka sain noin yhdeksän kuukautta sitten, mutta josta en ole täällä mielipidettäni vielä kertonut.

Lupasin jo tosiaan syksyllä palaavani tähän tuotteeseen tarkemmin myöhemmin. Ja sitten vielä vähän myöhemmin. Ja sitten vielä vähän myöhemmin… Ja sitten kaikki ovatkin jo unohtaneet koko tuotteen paitsi ne muutamat, jotka jaksoivat sinnikkäästi kysellä tämän perään. Kiva, että kyselitte, sillä ehdin jo monesti unohtaa koko tuotteen!

Tuote on siis Herbinan Ultra Style Root Lifter tyvikohottaja.

Syy, miksi aina unohdin tämän tuotteen oli varsin selkeä: Tämä ei vaan tee minun tukassani yhtään mitään. Jos on tottunut Tigin Big & Biggerin tai Björn Axénin Powder Sprayn tuomaan liftaukseen, ei tämä vaan ole mitään niihin verrattuna. Tai vaikka ei olisi noihin tottunutkaan, ei tämän silti voinut ainakaan minun tukassani sanoa tekevän mitään. Ehkä sitten, jos tukkani olisi ollut hennompi ja vähemmän raskas?

Vaikka kuinka olisin suihkinut tätä tyvestä latvaan joka puolelle päätä ja föönannut tukkani pää alaspäin, ei tulos ollut yhtään sen kummoisemi, kun olisin ihan muuten vaan ilman tätä föönannut tukkani pää alaspäin. Vaikutus ei siis kestänyt kovin kauaa (hyvä jos sitä edes alunperinkään tuli) ja tukka oli tyvestä edelleen liukas ja sileä sekä tietysti lättänä.

Suuri miinus tulee myös itse pakkauksesta. Pieni pullo on kyllä kätevä, mutta pullon suutin on suoraan sanottuna helvetistä. Tuote suihkuaa siitä vaahtona ja siis nimenomaan suihkuaa. Jopa useiden metrien päähän.

Olen ruiskinut parilla hutilaukauksella tuotetta jo vaikka minne: oviin, kaappeihin, vaatteisiin, lattioille… Ja jopa Diorin viisikolle. Murr.

Onko minulla vain maanataikappale vai käyttäytyykö tämä tosiaan normaalistikin näin?

Meistä ei siis vaan tullut edes hyvän päivän tuttuja. Kuulisin kuitenkin mielelläni, jos joku on saanut tämän tuotteen toimimaan tukassaan!

Ja ei, en voi vielä edes sanoa, että olisin käyttänyt tämän loppuun. Yritän kyllä käyttää tämän pois, mutta se voi olla haastavaa, sillä tämän suihkiminen tuntuu todella turhalta.

Ehkä tämä tosiaan toimii paremmin ohuemmassa ja hennommassa tukassa? Oli miten oli, mutta en ehdottomastikaan uskalla suositella tätä kyllä kellekään. (Kuulen kyllä mielelläni, jos tämä on teillä toiminut ja kuinka ihmeessä olette saaneet tämän toimimaan.)

Mitä sen sijaan voin suositella on Tigin Fashionista Big & Biger.

Oma Big & Biggerini kului juuri loppuun, mutta uusi oli jo odottamassa vuoroaan. Tämä on siis nestettä, joka muuttuu vaahdoksi ulospumppautuessaan (ja jos ei muutu, niin pese pumppu). Huiputuote hieroa hiusten tyveen ja föönata pää alaspäin, sillä tukkaan tulee ihan oikeasti mieletön kohotus. Niin mieletön, että hennompihiuksisten mielestä kohotus voi olla jopa liikaakin arkikimenoihin.

Ainoa miinus tässä tyveen suihkutettavassa tuotteessa on se, että välillä tyveni tarvitsi pesua tavallista nopeammin. Toki tämä kohottaa tyveä kivasti eli tukka ei siinä mielessä pääse samalla lailla rasvoittumaan, mutta itse tämä tuote alkaa tuntumaan tyvessäni liian likaiselta melko helposti (ei nyt kuitenkaan tee mitään superlikaista efektiä ja nykyään olen pärjännyt tämän kanssa melko hyvin tavallisen pesuvälin kanssa). Annostelun kanssa saa toki muutenkin olla tarkkana, sillä tuote on erittäin riittoisa. Itse käytän yhden pumppauksen jokaisella käyttökerralla. Tärkeää on muuten myös ehdottomasti levittää tämä pesun jäljiltä selkeästi kosteaan, ellei jopa lähes märkään tukkaan. Kuivempaan tukkaan levitettynä tuote nimittäin koppuroittaa tyveä ikävästi.

Onko Big & Bigger teille tuttu tuote?

Kommentit (30)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Tuon kanssa kannattaa olla varovainen, ettei annostele liikaa, sillä tulos ei mielestäni ole silloin yhtä hyvä. Riippuu tosin myös tukasta. 🙂

 2. Anonyymi

  Pakko tähänkin tulla hehkuttamaan kohottavista tuotteista tota Big Sexy Hair-tuotteita. Ite sain näytteet tuuheuttavasta shampoosta, hoitoaineesta ja ja jostain muotoilugeelistä-hyvin toimi. Mutta paras on kuitenkin se "tupeeraussuihke". Suosittelen kaikille lättätukille 😉 Pettymys oli, kun sarjan kuivashampoosuihkepullo meni rikki, täytyypi jolkottaa uutta pyytämään..
  -Tanja-

 3. Anonyymi

  Hei, nyt kun nuo tigin sarjat uudistuvat, niin tuli mieleen, että tiedätkö sinä mikä tuote tulee tämän korvaamaan, tai että mistä tätä löytyisi vielä, nettikaupat näyttää aikalailla eioota big&biggerin suhteen 🙁

 4. Anonyymi

  Tämmöisellä perinteisellä suomalaisella liuruletillä (ohuet, lasimaiset, piikkisuorat hiukset, eikä kovin tuuheat määrältäänkään) on ihan täysin mielipiteet tämän postauksen tuotteista:)! Eli tosiaan tässä näkee miten paljon hiuslaatu vaikuttaa.

  Itselläni on siis nämä molemmat tuotteet, ja Herbina toimii kuin unelma – antaa upean kohotuksen (eikä ruiski minnekään, olisiko pullossasi vika?), muttei jätä tukkaa likaisen oloiseksi. Täydellinen tuote, mieletön hinta-laatusuhde. Tigin Root Boost seisoo orpona tuon Herbinan vieressä, en saa sitä kalliimpaa kollegaa käytettyä kun Herbina vie voiton:) Toki tähän toimivuuteen vaikuttaa sitten se, että oma tukkani on lyhyt. Varmaankaan melkein mikään tyvikohottaja ei siinä vaiheessa lämmitä, jos tukalla on pituutta niin paljon että painovoima tekee tehtävänsä.

  No, sitten se Big&Bigger. Mun hiuksille ihan järkyttävää töhkää, ainut hyvä puoli on tuoksu. Laitan sitä ihan supervähän, mutta silti ainut efekti minkä saan on takkuinen tahmaläjä. Hiuksia ei saa edes föönattua harjan avulla katkomatta niitä, kun aine vetää tukkaparan niin lähmäiseksi ja takkuun. Lisäksi en ole keksinyt mitään konstia millä saisin aineen levitettyä juuriin kunnolla, koska sitä on tosiaan pakko laittaa ihan hirmu vähän, ja sitten se vaan takertuu siihen kohtaan mihin nyt ensimmäisenä kätensä hiuksissa länttää. Eli en todellakaan suosittele Big&Biggeriä liurulettisille kanssasisarilleni, olen itse harkinnut sen kohdalla samaa kohtaloa kuin mitä sinun Herbinallesi kävi. Oltaisiin voitu tehdä vaihtarit:D

  No, tässä tosiaan näkee että miten oman karvaston laatu vaikuttaa. Olen ikuisesti kateellinen teille kaikille paksutukkaisille ihmisille, mutta kai tämän oman luonnonsuoman liinaletin kanssa on sitten vaan pärjättävä…:)

  -katti

 5. Anonyymi

  Apua! Mistä tuota Tigin Big Biggeriä enää saa?! Pullo kului loppuun ja heräsin vasta nyt tajuamaan, että sitä ei löydy enää mistään nettikaupasta. 🙁 Argh!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *