Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhä niin tulisena leiskuva lempi

Minulla on pari lempparituotetta, joita tyrkytän lukijoillenikin aina tilaisuuden tullen, mikäli joku vaan sattuu kyselemään hyvää kosteusvoidetta.

Nämä lempparini ovat Lumenen Arctic Aqua -linjan 24 hSyväkosteuttava kasvovoide sekä Syväkosteuttava yövoide. (Myös sarjan tuubissa oleva emulsio on varsin mukava tuote, mutta ei vedä vertoja näille kahdelle.)

Nämä ovat aivan loistavia kavereita, mikäli iho tuntuu vähänkin kuivalta. 24 h voide menee kuivemmalle iholle päivävoiteena linjan yövoiteen täydentäessä sitä tai rasvaisemmalle iholle yövoiteena, jolloin päivävoiteeksi voi valita vaikkapa sitten saman linjan kevyemmän tuubiversion tai jonkun selkeästi mattaisemman tapauksen. Todella kuiva iho voi puolestaan käyttää linjan yövoidetta myös päivällä.

Nämä kosteuttavat ihoani aivan täydellisesti ja pitävät sen ihanan pehmeänä. Yövoiteesta on yli 80 prosenttia luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja 24 h voiteessa vastaava luku on yli 85 prosenttia.

24 h kosteuttava kasvovoide on mukavan kosteuttava, muttei kuitenkaan koostumukseltaan liian rasvainen. Tämä sopii minun ihollani erinomaisesti meikin alle, sillä tämä kosteuttaa, mutta imeytyy myös iholle hyvin.

Uuden trendin mukaisesti koostumukset ovat parabenittomia.

Ja Lumenen tuotteet tehdään edelleen Suomessa!

Yövoide on päivävoidetta täyteläisempi ja ihoni suorastaan rakastaa sitä öisin! Täyteläinen ja kosteuttava, muttei kuitenkaan liian rasvainen.

Tämä on ensimmäinen purkki, jonka varsinaisesti käytän tämän linjan yövoidetta ja tykkään tästä kokoajan vain enemmän ja enemmän. 24 h voidetta olenkin jo käyttänyt viimevuosien aikana useamman purkillisen.

Yhdessä nämä voiteet saavat ihoni tuntumaan paitsi mukavan kosteutetulta ja pehmeältä, myös näyttämään hyvältä. Saanko vielä kertaalleen sanoa, että rakastan näitä?

En ollut hetkeen käyttänyt Arctic Aqua -linjaa ja nyt kun taas otin nämä uudistuneet tuotteet käyttööni, muistin jälleen, miksi niin rakastuin näihin. Nämä nyt vaan sopivat iholleni mitä parhaimmin!

Ainoa harmillinen seikka on suojakertoimen puuttuminen 24 h voiteesta, mutta koska tuote tosiaan on 24h voide, ei siltä voi sellaista vaatiakaan. Itsepähän olen sen päivävoiteekseni keksinyt valita. Onneksi saan kuitenkin meikillä loihdittua suojakertoimen ja enemmän auringossa oleillessa käytän sitten muita voiteita.

Muita Arctic Aquoihin ihastuneita? (Ja mielenkiinnosta tahdon tietysti myös kuulla, mikäli täältä löytyy niille vihastuneita.)

Kommentit (33)

 1. Anonyymi

  Itselläni ollut aikaisemmin akne ja käytössä ihotautilääkärin määräämä roacutan-kuuri. Tämä Lumenen rasva olisi ollut varmasti loistava ainakin itselle ko. kuurin aikana, sillä iho kaipaa paljon kosteutta. Tärkeää on myös oikeanlaisten puhdistus- ja kasvovesien käyttö. Turhaan ei kannata liian rankoilla aineilla ihoaan kuurin aikana (eikä tietysti muutoinkaan)puhdistella ja yrittää sitten paikkailla kosteusvoiteilla.

  Sinulle, joka kyselit lievään akneen vinkkejä. Käy ensin kosmetologilla, häne osaa luultavasti neuvoa, onko lääkitys tarpeen, vai pärjäätkö aknen taltuttamisessa toisin keinoin. Sen voin sanoa, että itselleni ihotautilääkärille meno oli pelastus. Akne on pysynyt poissa kahden roaccutan-kuurin jälkeen 4 vuotta 🙂

  Nykyisin ollut käytössä nämä Lumenen 24h syväkosteuttavat voiteet, eikä pintakuivalle iholle ole ihanampaa voidetta aikaisemmin löytänyt.

 2. Anonyymi

  Hei Virve.

  Haluaisin esittää toivomuksen blogiisi liittyen. Kun kerrot jostakin tuotteesta ensimmäistä kertaa, olisi plussaa, jos jaksaisit vielä mainita mistä tuotetta saa (mistä olet sen esimerkiksi itse hankkinut, tietenkään kukaan ei oleta että listaat kaikki kaupat :D) ja kuinka paljon se maksoi.
  Opiskelija kun on aina tuosta hinnasta niin kovin kiinnostunut… 😉
  Mutta loistava blogi kyllä kaikin puolin, kiitos! 🙂

 3. Celia

  Ainakin Lahdessa Holman Prismassa oli KAIKKI kosmetiikka -15%. 🙂

 4. Anonyymi

  Itsekkin ostin nuo voiteet suosituksen perusteella ja ihoni on siis tosi kuiva. Nämä ei riitä lainkaan kosteuttamaan sitä. Ei vaikka kuinka läträisi 🙁
  Eli pienoinen pettymys oli…

 5. aurora

  heippa! mulla ois yks kysymys mitä oon jo jonkin aikaa miettinyt, nimittäin että millä alalla olet ? siis olet vissiin jossain kosmetiikka myyjänä tms, mutta kertoisitko siitä vähän ja että miten päädyit nykyiseen työpaikkaasi (: kiinnostaisi kovasti nimittäin tommonen homma!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *