Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yhä niin tulisena leiskuva lempi

Minulla on pari lempparituotetta, joita tyrkytän lukijoillenikin aina tilaisuuden tullen, mikäli joku vaan sattuu kyselemään hyvää kosteusvoidetta.

Nämä lempparini ovat Lumenen Arctic Aqua -linjan 24 hSyväkosteuttava kasvovoide sekä Syväkosteuttava yövoide. (Myös sarjan tuubissa oleva emulsio on varsin mukava tuote, mutta ei vedä vertoja näille kahdelle.)

Nämä ovat aivan loistavia kavereita, mikäli iho tuntuu vähänkin kuivalta. 24 h voide menee kuivemmalle iholle päivävoiteena linjan yövoiteen täydentäessä sitä tai rasvaisemmalle iholle yövoiteena, jolloin päivävoiteeksi voi valita vaikkapa sitten saman linjan kevyemmän tuubiversion tai jonkun selkeästi mattaisemman tapauksen. Todella kuiva iho voi puolestaan käyttää linjan yövoidetta myös päivällä.

Nämä kosteuttavat ihoani aivan täydellisesti ja pitävät sen ihanan pehmeänä. Yövoiteesta on yli 80 prosenttia luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja 24 h voiteessa vastaava luku on yli 85 prosenttia.

24 h kosteuttava kasvovoide on mukavan kosteuttava, muttei kuitenkaan koostumukseltaan liian rasvainen. Tämä sopii minun ihollani erinomaisesti meikin alle, sillä tämä kosteuttaa, mutta imeytyy myös iholle hyvin.

Uuden trendin mukaisesti koostumukset ovat parabenittomia.

Ja Lumenen tuotteet tehdään edelleen Suomessa!

Yövoide on päivävoidetta täyteläisempi ja ihoni suorastaan rakastaa sitä öisin! Täyteläinen ja kosteuttava, muttei kuitenkaan liian rasvainen.

Tämä on ensimmäinen purkki, jonka varsinaisesti käytän tämän linjan yövoidetta ja tykkään tästä kokoajan vain enemmän ja enemmän. 24 h voidetta olenkin jo käyttänyt viimevuosien aikana useamman purkillisen.

Yhdessä nämä voiteet saavat ihoni tuntumaan paitsi mukavan kosteutetulta ja pehmeältä, myös näyttämään hyvältä. Saanko vielä kertaalleen sanoa, että rakastan näitä?

En ollut hetkeen käyttänyt Arctic Aqua -linjaa ja nyt kun taas otin nämä uudistuneet tuotteet käyttööni, muistin jälleen, miksi niin rakastuin näihin. Nämä nyt vaan sopivat iholleni mitä parhaimmin!

Ainoa harmillinen seikka on suojakertoimen puuttuminen 24 h voiteesta, mutta koska tuote tosiaan on 24h voide, ei siltä voi sellaista vaatiakaan. Itsepähän olen sen päivävoiteekseni keksinyt valita. Onneksi saan kuitenkin meikillä loihdittua suojakertoimen ja enemmän auringossa oleillessa käytän sitten muita voiteita.

Muita Arctic Aquoihin ihastuneita? (Ja mielenkiinnosta tahdon tietysti myös kuulla, mikäli täältä löytyy niille vihastuneita.)

Kommentit (33)

 1. Anonyymi

  Minulla on atooppinen sekaiho ja aika monet kasvovoiteet on tullut kokeiltua. Nykyään ihoni on suht hyvässä kunnossa, eikä ole kovin herkkä, mutta tuo Lumenen päivävoide ärsyttää ihoani :/ Eli siis kirvelee. En tiedä miksi, mutta epäilen melko voimakasta hajustetta syyksi.

  Eka kerta kun kommentoin blogiasi, eli pakko vielä sanoa että hyvää työtä ja jatka samaan malliin! 🙂

 2. Anonyymi

  Ite tykkään kanssa molemmista purnukoista! 24 h kosteuttava kului hetki sitten loppuun, mutta sain sitten joululahjaksi tuon yövoiteen.

 3. Emilia

  Minä olen jo pitkään tuskaillut kuivan ihon kanssa. Viime vuonna käytin Cliniquen Moisture Surge Extended Thirst Reliefiä ja Estee Lauderin Hydrationistia, eikä kummassakaan kosteutustehot riittäneet kunnolla. Tämän postauksesi ansiosta ostin AA:n päivä- ja yövoiteen ja arvaa vaan… Kuukauden verran kokeiltuani olen erittäin tyytyväinen! 🙂 Iho on pehmeä ja kuivuudesta johtuvat karheat laikut ovat kokonaan poissa. Voi tätä onnea. 😀

  Marssisin saman tien kauppaan hankkimaan myös suosittelemasi XZ hunaja&xylitol-tuotteet, mutta asun ulkomailla… Ihan hölmöä, että tänne muutettuani monesta kotimaisesta tuotteesta tuntuu löytyvän ne minulle sopivimmat vaihtoehdot. Olen tykästynyt esimerkiksi Lumenen Excellength-maskaraan ja Erisanin Extra Strong -hiuslakkaan, joka on aivan mainio, koska se ei haise. Mikä tahansa muu kokeilemani lakka sattuu keuhkoissa… Nykyään palaankin aina Suomen reissuilta kassit täynnä kotimaista kosmetiikka. 🙂

  Minusta on hienoa, että kokeilet ennakkoluulottomasti kaikenhintaista kosmetiikkaa. Hinta kun ei tosiaan aina korreloi suoraan laadun kanssa… Kiitos kivasta ja informatiivisesta blogista!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *