Yhä niin tulisena leiskuva lempi

Minulla on pari lempparituotetta, joita tyrkytän lukijoillenikin aina tilaisuuden tullen, mikäli joku vaan sattuu kyselemään hyvää kosteusvoidetta.

Nämä lempparini ovat Lumenen Arctic Aqua -linjan 24 hSyväkosteuttava kasvovoide sekä Syväkosteuttava yövoide. (Myös sarjan tuubissa oleva emulsio on varsin mukava tuote, mutta ei vedä vertoja näille kahdelle.)

Nämä ovat aivan loistavia kavereita, mikäli iho tuntuu vähänkin kuivalta. 24 h voide menee kuivemmalle iholle päivävoiteena linjan yövoiteen täydentäessä sitä tai rasvaisemmalle iholle yövoiteena, jolloin päivävoiteeksi voi valita vaikkapa sitten saman linjan kevyemmän tuubiversion tai jonkun selkeästi mattaisemman tapauksen. Todella kuiva iho voi puolestaan käyttää linjan yövoidetta myös päivällä.

Nämä kosteuttavat ihoani aivan täydellisesti ja pitävät sen ihanan pehmeänä. Yövoiteesta on yli 80 prosenttia luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja 24 h voiteessa vastaava luku on yli 85 prosenttia.

24 h kosteuttava kasvovoide on mukavan kosteuttava, muttei kuitenkaan koostumukseltaan liian rasvainen. Tämä sopii minun ihollani erinomaisesti meikin alle, sillä tämä kosteuttaa, mutta imeytyy myös iholle hyvin.

Uuden trendin mukaisesti koostumukset ovat parabenittomia.

Ja Lumenen tuotteet tehdään edelleen Suomessa!

Yövoide on päivävoidetta täyteläisempi ja ihoni suorastaan rakastaa sitä öisin! Täyteläinen ja kosteuttava, muttei kuitenkaan liian rasvainen.

Tämä on ensimmäinen purkki, jonka varsinaisesti käytän tämän linjan yövoidetta ja tykkään tästä kokoajan vain enemmän ja enemmän. 24 h voidetta olenkin jo käyttänyt viimevuosien aikana useamman purkillisen.

Yhdessä nämä voiteet saavat ihoni tuntumaan paitsi mukavan kosteutetulta ja pehmeältä, myös näyttämään hyvältä. Saanko vielä kertaalleen sanoa, että rakastan näitä?

En ollut hetkeen käyttänyt Arctic Aqua -linjaa ja nyt kun taas otin nämä uudistuneet tuotteet käyttööni, muistin jälleen, miksi niin rakastuin näihin. Nämä nyt vaan sopivat iholleni mitä parhaimmin!

Ainoa harmillinen seikka on suojakertoimen puuttuminen 24 h voiteesta, mutta koska tuote tosiaan on 24h voide, ei siltä voi sellaista vaatiakaan. Itsepähän olen sen päivävoiteekseni keksinyt valita. Onneksi saan kuitenkin meikillä loihdittua suojakertoimen ja enemmän auringossa oleillessa käytän sitten muita voiteita.

Muita Arctic Aquoihin ihastuneita? (Ja mielenkiinnosta tahdon tietysti myös kuulla, mikäli täältä löytyy niille vihastuneita.)

Kommentit (33)
  1. Olen käyttänyt jokusen sitä tuubissa olevaa, ennenkuin siirryin luonnonkosmetiikkaan ja olen tykännyt siitä. Ostin sitä aina niissä väleissä kun en päässyt taxfreehen ostamaan "jotain ylellisempää" 🙂
    -Helinä

  2. Itseasiassa ostin tämän Syväkosteuttavan päivävoiteen joskus keväällä mutten silloin siitä oikein innostunut muuten kuin yökäytössä. Nyt syksyn viiletessä (ja nythän tämä taisi muuttua jo talveksi etelässäkin!) löysin tämän tuotteen uudestaan peilikaapistani ja ihastuin! Tämähän kosteuttaa ihan loistavasti vaikka imeytymistä täytyykin vähän pidempään odotella ennen meikkaamista. Hyvä ja vieläpä EDULLINEN tuote! Taisin itse maksaa tästä 50ml purkista 7,90e. Pakkaus tosin on vähän halvan näköinen eikä kovin silmiä hivelevä mutta annetaan se anteeksi kun sisältö on hyvä. Nyt taidankin käydä hakemassa tuon yövoiteen tälle kaveriksi. 🙂

    Kiitos jälleen hyödyllisestä postauksesta ja toivottavasti ilosanomasi jälkeen moni muukin löytää nämä loistavat tuotteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *