Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Yellow is soooo out of fashion in here

Kuten on käynyt ilmi, olen siirtynyt vaaleampaan hiusväriin ja nyt kaikki keltaisuutta neutralisoivat ja hiuksia hyvin hoitavat tehokeinot ovat tulleet enemmän kuin tarpeeseen. Vinkkasin pari päivää sitten loistavasta hopeashampoosta ja nyt haluaisin vinkata mukavasta keltaisuutta taittavasta hiusnaamiosta.
Nappasin vaalennusprojektia aloittaessani kaupasta mukaani Biozellin Color Maskin sen Silver-sävyssä. Kyseessä on siis hiussävyte, joka taittaa hiuksista keltaisuutta hoitaen niitä samalla tehokkaasti. Tämä ei siis ole mikään hiuksille hallaa tekevä hiusväri, vaan hiuksia hellivä, keltaisuutta pois taittavaa väripigmenttiä niille tuova ihanuus.
Color Maskin sävy ei ole intensiivisen violetti, mutta silti silti selkeän lila. Naamion on tarkoitus antaa vaikuttaa hiuksissa 3-5 minuuttia ja pidempi vaikutusaika ei niinkään enää vaikuta hiusten sävyyn, mutta edistää naamion hoitavien aineiden vaikutusta. 
Käyttööhjeen mukaisesti Color Maskin luvataan riittävän pariin kolmeen käsittelyyn puolipitkille hiuksille, mutta itse olen ainakin kokenut sen huomattavasti riittoisemmaksi, sillä olen käyttänyt sitä pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, joissa muutenkin on vain päällisosa käsitelty. 
Yhden käsittelykerran myös lupaillaan kestävän 6-8 pesukertaa, mutta itse olen käyttänyt tätä noin joka kolmannella pesukerralla.  Aion vielä kokeilla käyttää tätä kuiviin hiuksiin ja testata, onko lopputulos huomattavasti tehokkaampi, mutta uskoisin olevan.
Koska olen lätrännyt hiuksiini viimeiset kuukaudet niin reilusti kaikkea mahdollista keltaisuutta neutralisoivaa, ei minulla valitettavasti ole esittää mitään kunnollisia ennen ja jälkeen -kuvia. Olen kuitenkin itse kokenut tämän neutralisoivan keltaisuutta hyvin sekä samalla ennen kaikkea myös hoitavan hiuksiani tehokkaasti.
Koska mustasta tukasta on todella haastavaa päästä vaaleaan, olen tietysti kotivärjäilyilläni saanut aikaan hiusteni latvoille melkoista tuhoa. Yksi kampaajareissu saksineen pelasti kärsineitä latvoja jonkun verran, mutta hyvät hoitoaineet ovat olleet must-juttu ja tämä tuote onkin jättänyt hiukseni todella sileiksi, pehmeiksi ja ihanan tuntuisiksi.
Noin vajaat kahdeksan euroa maksavaa Color Maskia löytyy eri sävyissä ja voin ehdottomasti suositella sitä. Minusta tämä on ollut yhdessä Klippoteketin Siver Shampoon kanssa mitä parhaimpia edullisia pelastajia kutreilleni!
Onko teillä kokemuksia tuotteesta?
Lupaan tehdä lähitulevaisuuteen paremman hiuspostauksen omien hiusteni tilasta, mutta tällaisilla vaaleusasteilla siis tällä hetkellä liikutaan. Kuvassa vastapestyt vähän hapsottavat hiukset, joille ei ole tehty mitään. Olen nauttinut aivan suunnattomasti siitä, ettei viimeisin yli kuukauden tyvikasvu näy missään ja voin jatkossa päästä hiusteni kanssa helpommalla kuin aikoihin!

Kommentit (33)

 1. Miira

  Tyvikasvu onkin ongelmista pienin, jos hiukset ovat kirkkaan siniset! Vääristääkö kuva, vai oletko mennyt vähän liian pitkälle noiden sinisten ja violettien naamioiden kanssa? Näyttää todella oudolta. Latvoista väri näyttää kivalta ja hyvin olet saanut hiukset vaalenemaan, jos kerran itse olet tuohon päässyt mustasta. Vau!

  • virve

   Hahhahhaa, iltavalaistuksessa sisällä otettu kuva näyttääkin täällä näköjään aika veikeältä! 😀 Hiukseni eivät tosiaan ole tyvestä siniset tai lilat, valaistus vaan tehnyt tepposensa enkä huomannut sitä kuvaa laittaessa. Ihan normaalit vaaleahkot ovat siis. 🙂

 2. Anonyymi

  Mitä luulet miten tuon kanssa onnistuu sävyttää pelkkiä latvoja? Mulla on siis vaalennetut latvat jotka on muuttuneet keltaisiksi. Jos siis laitan tuota latvoihin, niin pitääköhän olla miten tarkkana ettei se osu tummiin hiuksiin ja aiheuta niille mitään ?:-o

  • virve

   Huoletta voit vedellä, ei aiheuta tummiin hiuksiin mitään outoja väri-ilmiöitä. Pyrkii vaan taittamaan väriä viileämpään eikä tummissa aina edes välttämättä saa mitään pienintäkään taittoa aikaan. Anna siis mennä vaan. 🙂

  • Anonyymi

   Hyvä juttu, pitääkin mennä heti huomenna ostamaan. Kiitti vastauksesta!:)

  • Santtu

   Joo onhan tuo aine niin kirkuvan tummanviolettia, että varmasti tarttuu tummiinkin hiusosioihin kuin täi tervaan, ja näytät välittömästi Pirkko Liinamaalta potenssiin 20. Wait, what?! Ziisus mitä kysymyksiä, oikeasti………..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *