Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

X RATED

Tänään annan vuoron merkille, jonka tuotteita blogissani ei ole pahemmin nähty eikä luultavasti tulla liiemmin näkemäänkään tämän kokemukseni perusteella.

Sain aikoja sitten kokeiluuni MSCHICin X Rated Mascaran, jota olen testaillut aina silloin tällöin toivoen, että tykästyisin siihen enemmän. No, näin ei käynyt.

Mascaran harja on kookkaan pullea, muttei kuitenkaan kovin pitkä. Mascara annostelee harjaan massaa melko paljon ja massa on kosteahkoa, eli näin hentoripsisenä en ainakaan voinut välttyä paakuilta.

Toinen ongelma oli sottaaminen. Vaikka käytänkin mascaraa päivittäin ja kyseessä on enemmän tekniikkakysymys ja taitolaji kuin suoranainen mascaran vika, oli mascaran harja sen verran pörheän kookas, että sain sillä ja sen märällä koostumusella aikaan melko paljon sotkua ripsiini.

Lopputulos ei muutenkaan ollut kovin vakuuttava. NeuLashin kasvattamat ripseni ovat pitkähköt, mutta hennot ja tällaiset ripsiä yhteen paakuttavat ja liian kosteat koostumukset saavat ne vain näyttämään suttuisilta siinä missä kuivemmat ja tuuheuttavemmat koostumukset erottelevat ne kauniisti tuoden niihin samalla kunnolla lisämassaa.

Mascaran koostumuksessa oli myös ”halvanoloisten” mascaroiden perusongelma: massalla kestää ikuisuus kuivua ripsissä ja vaikka ripsiä koskisi useampi minuutti levityksen jälkeen, jää sormiin silti vielä pehmeän mascaramassa jäljiltä ripsiväriä.

En jaksanut edes laittaa ripsistäni kuvaa ennen mascaraa, sillä vaikka mascara olisikin kyennyt tekemään niihin kuinka paljon enemmän näyttävyyttä tahansa, ei massa kuitenkaan asettunut ripsiin millään lailla halutulla tavalla.

Omiin ripsiini mascara ei sopinut millään lailla, mutta kuulisin mielelläni niistä, joiden ripsille se on sopinut. Mascarat kun ovat niin henkilökohtainen asia siinä mielessä, että se mikä sopii toisen ripsille ei välttämättä sovi toisen ripsille ja se, millaista lopputulosta toinen kutsuu loistavaksi, voi olla toisen kauhu.

Tai onko teillä kokemuksia muista merkin tuotteista?

Kommentit (11)

  1. Myy

    Kannattaa kokeilla Mschicilta meikkipuuteria, luomivärejä, poskipunia ja huulipunia. Loistavia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *