Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

World, here I come!

Kun luette tätä, olen minä jo kaukana Suomesta lomatunnelmista. Tai no, en nyt ihan hirveän kaukana, mutta tarpeeksi kaukana kuitenkin.

Lentokone on nimittäin eilen minut Englannin kamaralle, missä aloitin lomani Englantilaistuneen Herrasmieheni kanssa. Parin Englannin päivän jälkeen kone sitten lennättää meidän Espanjaam, jossa vietämme (toivottavasti joka mielessä) kuuman viikon.

Olen ajastanut lomani ajaksi postauksia, mutta älkää ihmetelkö, jos en ole heti julkaisemassa lähettämiänne kommentteja. Luen ne kaikki kyllä ja julkaisen heti kunhan vaan nettiin pääsen. Matkakohteessa pitäisi kuulemma olla netti, mutta en nyt luota siihen täysin ennen kuin näen ja totean sen omin silmin. Tai omin konein.

Ihanaa kesää ja sitäkin mahtavempaa lomaa kaikille niille muille, joille se juuri nyt on suotu! Ja muut: kyllä se teidänkin lomanne vielä tulee. Ja vaikkei sitä teille olisikaan tälle kesälle suotu, niin kyllä kesästä voi silti onneksi muutenkin nauttia.

Kommentit (5)

 1. Lintunen

  Oo, Englanti on ihana maa ja oon jo kauan haaveillu pääseväni sinne, nauti nyt sit munki puolesta ja kerro ihmeessä matkakokemuksii matkan jälkee (:

 2. Sofia Punta

  Kiva postaus, kiva fiilis, kivaa lomaa teille! 🙂

  Itselle tuli hyvä mieli tuosta lopusta. Mulla ja poikaystävälläni ei ole virallista lomaa tänä kesänä lainkaan, ja (näin myös?) etäsuhteessa se harmittaa vielä vähän enemmän. Vielä kuitenkin on kesiä jäljellä, ja kyllä tästäkin otetaan kaikki resurssien mukaan irti! 🙂

 3. Katja

  Kuumaa lomaa, olet varmasti sen ansainnut! 😉

 4. Anonyymi

  Toivottavasti kerkeät/oot kerenny Bootsin taivaaseen. 😉 Ja niin, hyvää lomaa!!

  -M-

 5. Anonyymi

  hyvää matkaa ja otahan sit kuvia, että mekin nähdään millaista on ulkomailla;)
  Ps. Milloin esittelet miehesi meille?:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *