Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Wipe that wine off your face!

Tipattomasta tammikuusta huolimatta viininpunainen on edelleen se trendisävy, joka näkyy sitkeästi julkkisten huulilla. On kivaa olla trendikäs ja kulkea merlot-huulilla, mutta ihan joka tilanteessa se ei aina välttämättä tunnu parhaalta vaihtoehdolta.
On nimittäin aivan eri asia punata huulensa tietoisesti kuin tajuta kesken ensitreffejen vessassa käydessä istuneensa luultavasti jo parin tunnin ajan viehättävien punaviinirannujen tuhrimilla suttuhuulilla, jotka eivät suinkaan ole syntyneet puikosta vaan itse seen autenttisen juoman vaikutuksesta. 
Punaviinin juojat ymmärtävät, mistä puhun. Se on meille karua todellisuutta usein silloin, kun ehdimme siitä lasillisesta nauttia. 
Mutta hei, ei huolta, toverit, meille on tarjolla apua! 
Jos kerran on nimittäin olemassa meikinpuhdistusliinoja ja silmämeikinpoistolappuja niin kyllä maailma ehdottomasti tarvitsee sitten punaviininpoistolappujakin!
Wine Wipesit ovat juuri sitä, mitä nyky-yhteiskunta on epätoivoisesti kaivannut: lappuja, jotka pelastavat tilanteen kin tilanteen pyyhkäisemällä huulien (ja jopa hampaiden!) punaviinitahrat hetkessä pois sabotoimatta juoman makua.
Luonnollisia tahranpoistajia kuten leivinsoodaa sisältävät laput poistavat punaviinitahrat ja koostumuksesta on vieläpä viinimestarin avulla tehty sellainen, etteivät tuotteen aistittavat ominaisuudet pilaa viininautinnon jatkamista. 
Tuotetta on saatavissa näppärästi eri kokoisina vaihtoehtoina: 15 lappua sisältävänä muovirasiana, jonka pohjassa on pikaista pyyhkimistä helpottava peili sekä yksittäispakattuihin savetteimaisiin pusseihin pakattuna. Jälkimmäinen sujahtaa kätevästi pieneenkin iltalaukkuun ollen aina valmiina pelastamaan tilanteen!
Omat (tai punaviinin ystävälle lahjaksi tarkoitetut) Wine Wipesit voi tilata vaikkapa Fireboxista.
Miltäs kuulostaa, voisivatko nämä pelastaa jonkun elämän (vai kaivattaisiinko siihen muka jotain tätä nerokkaampaa)?

Kommentit (8)

 1. Liisa

  Mittäääh!! En oo kuullutkaan näistä! Toki kun en ite juo punaviiniä, niin en moisesta ongelmasta tiedäkään… 😀 Punaviinit on juurikin omissa huulipunissa, ei mahassa ;D

  • virve

   Et ehkä ole niin hirveästi missannut, jos et ollut kuullut. 😉

 2. Jonna H.

  Eikä, kaikkea ne keksii. 😀

  • virve

   Kyllä uusia tarpeita aina keksitään! 😉

 3. Anonyymi

  Siis voi turhuuksien turhuus. Ja on tolla tuotteella hintaakin aikalailla. En oikein näe tämän hittipotentiaalia. En kyllä juo punaviiniäkään, että ehkä minun ei sitä tarvitsekaan ymmärtää.

  • virve

   Haha joo, ei nyt ihan hittipotentiaaliksi. 😉

 4. Päivi

  En ehkä kestä :'D

  • virve

   😛

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *