Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Wild Curl, Wild Volume… Kokeilkaa joskus villiä korttia!

Lumenen ripsivärit eivät tunnetusti ole kuuluneet omiin suosikkeihini, mutta koska pidän blogia teille enkä itselleni halusin tehdä niistä postauksen.
Minulle on jossakin vaiheessa kuluvaa vuotta päätynyt kokeiltavikseni kaksi Lumenen Blueberry-ripsiväriä, jotka molemmat lupailevat hieman erilaisia efektejä.
Wild Curl -ripsiväri lupailee dramaattista taivutusta ja pidennystä ripsille.
Ripsivärissä on siisti ja jämäkkä muoviharja ja sen mascaramassasta saattaa erottaa hieman ripsien pidennykseen tarkoitettuja kuituja.
Wild Volume -ripsiväri puolestaan lupailee ripsille runsasta tuuheutta ja erottelua.
Koko ripsiväriharjas on itsessään taipuisa ja siinä on sekaisia pidempiä ja lyhyempiä harjaksia.
Kumpi mascara voitti omissa hennoissa ripsissäni?
Pidennystä ja taivutusta luvannut Wild Curl -ripsiväri pidensi ripsiäni jonkun verran ja auttoi niitä taipumaan, mutta ripsirivistö jäi melko harvaksi. Toisenkaan ripsivärikerroksen lisääminen ei tuonut ripsiin suunnattomia efektejä enkä kokenut, että ripsiväri olisi tehnyt mitään äärimmäisen pidentävää efektiä. Jos ripsiväritöntä kuvaa katsoo tarkasti näkee, että ripsissäni oli alunperinkin lähes saman verran pituutta, mutta niiden latvat vaan ovat täysin värittömät.
Tuuheuttava Wild Volume ei mielestäni tehnyt mitään suurempaa efektiä ripsilleni yhdellä kerroksella ja toisen kerroksen jälkeen lopputuloksesta uupui siisteys ja erottelu. 
Sanon tämän Lumenelle jo sadannen kerran ja tämä tulee ihan oikeasti sydämestäni: voisitteko edes kokeeksi kerrankin tehdä edes yhden tuuheuttavan ripsivärin, jossa olisi voidemainen ja kerrostettavissa oleva massa ja josta tulisi kerrankin sitä oikeaa tuuheutusta? Ottakaa vaikka malliksi YSL:n Volume-ripsivärin massa! Tai pliis, pyytäkää vaikka ensikerralla testiryhmään mukaan. Ymmärrän, että siististi erottelevat ja kevyempää jälkeä tekevät ripsivärit sopivat suomalaisten makuun, mutta kyllä ne oikeastikin tuuheuttavat ripsivärit myyvät hyvin myös.
Vasemmalla puolella Blueberry Wild Curl ja oikealla Blueberry Wild Volume. Keskimmäisessä kuvassa yksi kerros ripsiväriä ja alimmaisessa kuvassa kaksi kerrosta. 
Loppujen lopuksi pidin itse enemmän Blueberry Wild Curl -ripsiväristä, sillä sen tekemä lopputulos oli siistimpää. Jälki näytti mukavalta arkilookissa, mutta suosin itse enemmän tuuheutta ripsiin tuovia ripsivärejä. Tämä kuten Wild Volume toimivat kuitenkin varmasti hyvin niillä, joilla on jo valmiiksi vahvemmat ja tuuheammat ripset ja joille kevyemmät ripsiväriefektit ovat riittäviä. 
Me muut jäämme odottamaan, josko Lumene vielä repäisisi ja toisi myyntiin jotain oikeasti ripsiin kunnolla volyymia antavaa.
Muita, joiden ripsistä ei vaan tule millään kavereita Lumenen ripsivärien kanssa?
Lumene Blueberry-ripsiväreillä on hintaa n. 15,90 euroa.

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Itsellä käytössä vedenkestävä Wild Curl ja tykkään tosi paljon! Ripset pysyvät taivutettuina ja kauniina koko päivän <3 Ainut ripsari mikä pitää taivutuksen. Vedenkestävä lähtee Garnierin 2-in-1 silmämeikin poistoaineella 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *