Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Why, oh, WHY??

Minusta lupaus 24 tuntia pitävästä antiperspirantista on jo melko kova, mutta silti vielä jollain tasolla ymmärrettävä.

Lupaus 48 tuntia pitävästä antiperspirantista puolestaan alkaa olla jo melkoinen. Ihan tosi, kahden vuorokauden tehokas pito?

…Mutta hei 96 tuntia pitävä antiperspirantti on jo jotain ihan älytöntä!

Ja nyt ei kuitenkaan puhuta apteekin Absolut Torrista vaan ihan vaan L’orealin miesten antiperspirantista. Siis kuka tarvitsee antiperspiranttia, joka lupaa 96 tuntia (eli neljä vuorokautta) pitoa? (”Muru, jos käytän sitä joka toinen päivä, ei minun sitten vissiin tarvitse käydä enää ollenkaan suihkussa?” kysyi Englantilaistunut herrasmieheni iloisesti.)

Ymmärrän, että deodorantin markkinoidaan pitävän kainalot hyvin kuivana 24h, mutta miksi mikään firma tahtoisi markkinoida deodoranttinsa pitävän hien poissa neljä vuorokautta?

Siis tottakai deodorantin hyvää pitoa kannattaa mainostaa, mutta ihan tosi, miksi miksi MIKSI sen kerrotaan pitävän hiki poissa 96 tuntia? Kuinka moni mies on 96 tuntia ilman suihkua ja deodorantin lisäämistä? (Ja kuinka moni tahtoo tapailla sellaista miestä?)

Kenelle tämä on tehty? Kuka tarvitsee deodoranttia, jonka teho kestää yhdellä käyttökerralla 96 tuntia?

Why, oh why?

Tässä lienee hyvä deodorantti niille miehille, jotka kärsivät kovasta hikoilusta. Kehottaisin heitä silti käymään suihkussa useammin kuin kerran neljässä vuorokaudessa.

(Vai onko tämä Absolut Torrin kaltainen tuote, jonka alumiinin tukkiva teho säilyy suihkussa käynnistä huolimatta?)

Kommentit (24)

 1. Anonyymi

  HOX! hiuksetkaan ei tykkää jokapäiväisestä suihkusta, eli joka toinenkin riittää! :)) (käyn kuitenkin itse joka pv ;DDD)

 2. Anonyymi

  Mielenkiintoisia poikaystäviä joillakin kommentoijista 😀 En osaa kuvitellakaan, ettei poikaystäväni peseytyisi päivittäin.

 3. Lasi

  Oi, tällainen tuote olisi ollut ihan täydellinen inttiaikoinani. Kun on viikon metässä ilman minkäänlaista peseytymismahdollisuutta, niin tuollainen dödö olisi ollut pelastus!
  Vesi jota esimerkiksi taisteluleireillä oli, käytettiin juotavaksi ja sammutusvetenä kaminan vieressä. Eli pesuvettä ei vaan yksinkertaisesti ollut.
  Ja kun viikon ryömii hiekassa, mäkälissä, kaivelee pari poteroa ja kierii vähän mullassa, niin on siinä aikamoiset tuoksut 😀
  Etenkin, kun vaihtovaatteita mahtuu mukaan maksimissaan yhdet.

 4. omppu

  Toisin kuin joku epäili, ei ainakaan minun mieheni kohdalla ole kyse mistään henkisistä ongelmista. Hän on vain kasvanut oloissa, joissa vesi ei ollut itsestäänselvyys, vaan sitä piti säästää kaikin mahdollisin keinoin, eikä suihkussa rampattu päivittäin vaan korkeintaan muutaman kerran viikossa. Hän ihmetteleekin kovasti jatkuvaa suihkutteluani ja varsinkin lähes joka päiväistä hiusten pesua. Ja hampaitaankin hän siis normaalioloissa pesee muutaman päivän välein, mutta pystyy helposti olemaan pesemättä niitä moneen päivään, itse kun jo parin päivän päästä pesisin hampaani vaikka tiskiharjalla paremman puutteessa,niin paljon hampaiden pesemättömyys minua ahdistaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *