Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Who’s Fat Cat? Me Me Me!!!

Viimeinen Glossyboxini toi minulle tullessaan MeMeMe-merkin mascaran.

Merkkiä myydään täällä Englannissa ainkain Superdrug-ketjun myymälöissä ja vaikka kiinnostukseni sitä kohtaan kyseisen ketjun liikkeissä pyöriessäni onkin herännyt, en ole vielä napannut ostoskoriini yhtäkään merkin tuotetta.
 Tuotepakkaukset kun ovat olleet kiinnostavia, mutta eivät nyt niin super erityisiä.
  Boxin mukana tullut viehättäväniminen (NOT!) Fat Cat Mascara (n. £7,99) lupaa tuoda ripsiin rusasta tuuheutta ja mascaran harja näyttääkin suhteellisen kykeneväiseltä siihen:
Kookkaat harjat nappaavat aina itseensä paljon massaa, mikä on tuuheuttavien mascaroiden kanssa välttämättömyys.
Harmikseni omat pitkät mutta hennot ripseni kohtasivat tässä jälleen sen kookkaiden ja pöyheiden harjojen kanssa aina tapahtuvan yhteentörmäyksen.
Hennot ripseni eivät vaan pääse tiiviiden harjojen harjasten väliin eikä tuuheutustakaan siksi synny mitenkään mittavasti.
Mascara teki ripsiini toki siistiä ja eroteltua jälkeä, mutta yksittäiset ripset jäivät ohuiksi ja hennoiksi eikä niistä missään tapauksessa tullut mitenkään erityisen tuuheaa ripsirivistöä.
Mascaran ripsiini tekemä jälki olikin siis ihan nättiä, muttei mitään erityistä. Voin kuitenkin hyvin kuvitella ripsivärin tekevän upeaa jälkeä niiden ripsiin, joilla esimerkiksi Diorin Diorshow on lyömätön.
Sainkin jälleen kerran siis itselleni muistutuksen siitä, miksi minun kannattaa suosia kookkaita, mutta muovisia tai silikonisia harjoja, joiden harjasten väleihin hennot ripseni pääsevät helposti harjasten jämäkkyyden ja sopivan harvuuden vuoksi.
Vaikkei Fat Cat vakuuttanutkaan minua kyvyillään, sai se minut tietysti jälleen kiinnostumaan merkistä enemmän.  Merkin tuotteet kun ovat herättäneet mielenkiintoni alunperin siksi, että lähes kaikki niistä näyttävät olevan jossain määrin kopioita jostakin jo aiemmin hyvässä maineessa olleesta kosmetiikkatuotteesta.

Merkin Arch Angel sekä kivoilta näyttävät Goddess Rocksit ovatkin kummitelleet mielessäni jo jonkun aikaa…
Onko MeMeMe-merkki teille tuttu millään muotoa?
Suomessa merkin tuotteita voi ostaa itselleen LoveIt.fi -verkkokaupan kautta.

Kommentit (5)

 1. Jonna H.

  Olen katsellut merkin tuotteita pitkään ja monesti on pitänyt tilatakin juuri noita "kiviä". Meikkejä on kehuttu paljon. Itse saattaisin tykätä tuosta ripsiväristä, teki kivan eroteltua jälkeä. Miten se kesti?

 2. Liisa

  Mulla on yksi MeMeMe:n kynsilakka, ja oon ollut siihen ihan tyytyväinen. Muuten ei ole ainakaan vielä tullut tutustuttua 🙂

 3. Sinini

  Eikä, oot niin paras keksii noit otsikoita! 😛

  Olis kiva, jos jaksaisit väsätä postauksen nimenomaan mascara-harjoista, niiden eroista, materiaaleista jne. Se helpottais varmaan monia oikeanlaisen mascaran valinnassa! 🙂

  Noi Goddess Rocksit näyttää ihan koiran nappuloilta… 😀

 4. Eltsu

  Sul on kyl niin ihanan pitkät ripset! 🙂

 5. Anonyymi

  Hei tsekkaas tällanen: http://www.sephora.com/outrageous-volume-mascara-P303303?skuId=1357813

  Ostin tuollaisen Prahassa asuessani, tosin mascaran pakkaus oli kultainen. Muuten sama vehje. Ja voi jeesus että tuleekin volumea. Arkeen joskus liikaakin, jos se on edes mahdollista 😛

  -Malla

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *