Luonnonkosmetiikan löytö: Whamisa Organic Flowers Eye Essence

Sis. mainoslinkinBlogissani nähdään melko vähän sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta kun hyvä tuote vain sattuu kohdalle, niin annan sille kyllä mielelläni vuoron loistaa. Tällä kertaa loistamaan pääsee jälleen tuote eteläkorealaiselta Whamisa-merkiltä, josta on tainnut tulla lempparimerkkini mitä luonnonkosmetiikkaan tulee.

Whamisa Organic Flowers Eye Essence Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide kokemuksia

Sain syksyllä merkin maahantuojalta blogikokeiluun Whamisa Organic Flowers Eye Essence -silmänympärysvoiteen, jonka kevyen koostumuksen lupailtiin tuovan iholle anti-age-vaikutteista hoitoa ja kirkastusta. Noista molemmat tulivat tuossa vaiheessa elämää hyvin tarpeeseen, joten otin silmänympärysvoiteen mielenkiinnolla testiin.

Ensimmäinen asia, johon kiinnitin tuotteessa huomiota oli sen valtava koko. Meillä silmänympärysvoidetta kehotetaan aina levittämään nuppineulan kärjen kokoinen pää ettei silmänympärysiho vain turpoa, mutta omilla silmänympäryksilläni ei tulisi kuuna päivänä kuuloonsa, että voisin tyytyä niin vähään. Erityisesti iltaisin ikijuopot silmänympärykseni rakastavat ryystää niitä kosteuttavia ja ravitsevia tehoaneita, joten annostelen niille tuotteita varsin kursailematta. Tämä silmänympärysvoide ei kuitenkaan hevillä lopu, sillä tämä sisältää tavaraa peräti huikeat 30 ml, mikä on tuplasti tavallisia silmänympärysvoiteita enemmän.

Whamisa Organic Flowers Eye Essence Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide kokemuksia

Silmänympärysvoiteen puhdas vesi on korvattu aloe veran uutteella ja vaikka tuotteen koostumus vaikuttaakin ohuelta, on se silti pakattu pinkeäksi tehokkaasti ravitsevista aineista. Silmänympärysvoide sisältää mm. murumuruvoita, karitevoita, kameliaöljyä, arganöljyä, fermentoitua riisiä sekä runsaasti muita luonnollisia uutteita ja aktiiviaineita.

Silmänympärysvoide tuntuu iholle levittäessä tuovan välittömästi kevyesti virkistävän tunteen. Se ei aiheuta silmät vuotamaan saavaa kihelmöintiä tai mentolmaista viileyttä, mutta tuntuu silti selvästi virkistävältä. Voide kosteuttaa ja pehmentää silmänympärysihoa todella tehokkaasti ja auttaa siten häivyttämään hentoja, kuivuudesta johtuvia juonteita. Silmänympärysihosta tulee tämän jäljiltä täyteläisen kosteutettu sekä pehmeämmän ja sileämmän tuntuinen.

Whamisa Organic Flowers Eye Essence Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide kokemuksia

Omat silmänympärykseni ihastuivat tähän silmänympärysvoiteeseen kovasti. Koska silmänympäryksilläni vallitsee ihon ohuudesta ja sen alta kuultavista verisuonista johtuen ikitummuus, en varsinaisesti osaa sanoa, kirkastiko tämä silmänympärysihoa, mutta hyvältä tämä niillä ainakin tuntui. Olen tykännyt käyttää tätä silmänympärysvoidetta sekä päivällä meikin alla että yöllä tuomassa tehokasta kosteutusta ja sen koostumus on sopinut molempiin tarkoituksiin loistavasti. Tälle lähtee iso suositus!

Whamisa-tuotteita myy Suomessa esimerkiksi eleven.fi ja tämä Whamisa Organic Flowers Eye Essence -silmänympärysvoide löytyy myynnistä täältä*. Tuotteesta voi lukea lisää Whamisan omilta sivuilta täältä.

Whamisa Organic Flowers Eye Essence Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide kokemuksia

Mikä silmänympärysvoide teillä on tällä hetkellä käytössä?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (7)
  1. Tällä hetkellä käytössä aamuisin lancomen visionnaire eye balm ja iltaisin kiehls midnight recovery. Useampi tuote odottaa testausta joten vaihdan melkein aina uuteen. Clinuquen pepstartin voiteen olen ostanut uudelleen useamman kerran. Minäkin käytän tuotetta suositeltua enemmän, myös aamuisin tarpeen vaatiessa eikä mitään ongelmia imeytymisessä enkä ole kärsinyt turvotuksesta. Kaksi 15ml silmänympärysvoidetta kuluu vajaassa puolessa vuodessa.

  2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuotteelta! Whamisa on muutenkin merkki mitä olen sormet syyhyten halunnut kokeilla joten ehkä tämä lähtee kokeiluun seuraavaksi. Kiitos vinkistä! 🙂

    Mulla on käytössä tällä hetkellä aamuisin Bentonin fermentation eye cream ja iltaisin Lidlin Cien sy-voide. En voi tuota Lidlin voidetta käyttää meikin alla kun se rullautuu muiden käyttämieni tuotteiden kanssa, mutta muuten olen näihin todella tyytyväinen. Olen 31-vuotias ja aloitin käyttämään sy-voiteita vasta vuosi sitten. Toivottavasti en liian myöhään, tuntuu että pieniä ryppyjä silmien alla on aika paljon :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *