Korealaista luonnonkosmetiikkaa: Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

*Sis. mainoslinkin

Puhdistusöljyt ovat välttämätön osa ihonhoitorutiiniani enkä osaisi enää olla ilman niitä. Hyvä puhdistusöljy irrottaa kasvoilta vaivatta öljyliukoiset epäpuhtaudet, kasvomeikin ja jopa silmämeikin sekä huuhtoutuu iholta vaivatta vedellä. Iho jää sen jäljiltä puhtaan, mutta pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi eikä sitä kiristele.

Kokeilen jatkuvasti uusia puhdistusöljyjä ja periaatteenani on ollut, etten palaa takaisin yhteenkään jo kokeilemaani. Jos käyttäisin vain Suomesta saatavaa kosmetiikkaa, olisi tämä hieman haastavaa, sillä meidän markkinoillamme ei tunnetusti ole tarjolla kovin montaa puhdistusöljyä. Onneksi tähän on kuitenkin tullut viimeaikoina pientä muutosta sekä markkinoille pompanneiden korealaisten kosmetiikkamerkkien että ylipäätään korealaisen kosmetiikan inspiroimien länsimaalaisten tuotteiden ansiosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi korealainen, suomenkin markkinoille jopa ihan kivijalkaliikkeisiin asti myyntiin noussut merkki iskee samaan aikaan paitsi korealaisen kosmetiikan trendihermoon, myös luonnonkosmetiikkavillitykseen. Eteläkorealainen Whamisa on kotimaansa markkinoilla melko harvinainen tuotemerkki siinä mielessä, että kaikki sen tuotteet ovat BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kotimaassaan merkki on ihan tunnettu, mutta uskoisin sen olevan huomattavasti enemmän kiinnostusta herättävä nimenomaan Suomessa, jossa luonnonkosmetiikan suosio on viimeaikoina kasvanut.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Fermentoituja aktiiviaineita hyödyntävän luonnonkosmetiikkamerkin valikoimaan kuuluu monia minunkin kiinnostukseni herättäneitä tuotteita siitäkin huolimatta, että en tavallisesti innostu erityisemmin luonnonkosmetiikasta. Koska merkkiä on kuitenkin kehuttu paljon, aloin tehdä sen kanssa tuttavuutta ja innostuin siitä lopulta niin paljon, että painostin sisäänostomme ottamaan sen meillekin töissä myyntiin – olisihan merkille varmasti kysyntää!

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Yksi loistava tuotelöytö onkin ollut Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljy, joka sisältää mm. pähkinäöljyjä,oliiviöljyä, avokadoöljyä, kameliaöljyä ja jojobaöljyä sekä runsaasti erilaisia luonnonmukaisia uutteita.

Puhdistusöljyn koostumusta on kuvattu silkkiseksi ja sitä se tosiaan onkin. Öljy on melko ohutta, minkä ansiosta se ei tunnu liian raskaalta ja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen ihoon. Puhdistusöljy liuottaa kasvoiltani vaivatta kaiken mahdollisen meikin ja huuhtoutuu iholta ongelmitta, mikä tekee siitä todella loistavan ihonpuhdistustuotteen.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Ainoa vika tuotteessa on mielestäni sen luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, josta en itse liiemmin pidä. Olen aiemminkin kertonut, että en innostu luonnonkosmetiikan yrittisistä ja luonnonläheisistä tuoksuista, joten se jättää minut tässäkin hieman kylmäksi. Muilta ominaisuuksistaan puhdistusöljy on minusta kuitenkin aivan loistava, eli jos luonnonkosmetiikan tuoksut eivät vaivaa omaa nenää, kannattaa tähän korealaiseen luonnonkosmetiikan puhdistusöljyyn ehdottomasti tutustua.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljyä myy mm. eleven.fi ja tuote löytyy myynnistä täältä*.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Mikä puhdistusöljy teillä on juuri nyt käytössä?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (5)
  1. Käytössä on par’aikaa japanilainen, Suomessakin jo monelle tuttu Rohto HadaLabo puhdistusöljy. Kalpeankeltaista väriltään, pitäisi sisältää oliiviöljyä, mutta on hyvin ohutta verrattuna vaikkapa Innisfreen Olive cleansing oiliin, joka on jo paksumpaa, hedelmällisen oliivipuun tuotteen näköistä eliksiiriä 🙂
    Ihan hyvin Hadalabo puhdistaa ja huuhtoutuu pois. Hinta on kohtalainen, ja tuote itse riittoisaa.On muuten vielä hajustamaton, mikä ei aasialaisöljyissä ole aina selviö.

  2. Minulla on Misshan Yei Hyun puhdistusöljy, joka on pullollaan kaikkia mahdollisia uuteita ja monia öljyjä ja fermentoituja aineita. Vaikuttavan sisällysluettelon ja edullisen hinnan takia ostin, ja on ihan mukava ja hyvin huuhtoutuu mutta kamalan tätimäinen, todella vahva tuoksu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *