Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Well How Clean It Is Then?

Ajattelin kertaksen vuoksi palata vielä tarkemmin yhteen aiemmin pintapuolisesti esittelemääni tuotteeseen, sillä moni on päätynyt blogiini sitä hakien.

Minulla on nyt ollut jonkun aikaa käytössäni Cleanin Warm Cotton deodoranttisticki ja olen vihdoin kykeneväinen tarkempaan analyysiin. Aiemminhan tästä juteltiin täällä.

Asiaan perehtymättömille tiedoksi, että Clean on alunperin hajuvesiä valmistava merkki, jonka tuoksujen ideana oli jäljitellä erilaista puhtautta puhtaasta pyykistä suihkunraikkaaseen ja lämpimiin puuvillalakanoihin. Nyt merkki on laajentanut valikoimaansa ja hajuvesien ja vartalovoiteiden tilalle on tullut myyntiin myös muutava deodorantti. (Aiempi tiivistys Cleanista täällä.)

Suosin itse yleensä enemmän antiperspirantteja. Tykkään olla varma siitä, että tuote pitää ja ettei minun tarvitse stressata siitä. Olen muutenkin jo niin kova streessaamaan, etten todellakaan kaipaa enää yhtään lisäaiheita siihen.

Cleanin deodorantit ovat tosiaan vain pelkkiä deodorantteja, eli niissä ei ole alumiineja. Samalla tämä myös tarkoittaa sitä, että ne kyllä deodoroivat hien hajuja ja pitävät kainalot tuoksuvina, mutta eivät estä hikoilua ja hien hajun tulemista.

Koostumukseltaan Warm Cotton on valkoinen sticki, joka on koostumukseltaan jo valmiiksi melko kuiva. Sen imeytymistä ei siis tarvitse alkaa odottelemaan, vaan vaatteet voi pukea päälle heti. Valkoisen stickin ongelmana on kuitenkin se, että jos ei ole tarkkana, tahraa tämä tummemmat paidat helposti -myös yhä edelleen tunteja levittämisen jälkeen. Toimii siis vaaleiden paitojen kanssa, mutta tummien kanssa on syytä olla varovainen.

Kuten jo aiemminkin sanoin, on tämän pito ihan perus deodorantin tasoa, eli tämä kyllä pitää pienen hikoilun peitettynä, mutta ei sen suurempaa. Itse huomasin, että vaikka en mikään kova hikoilja olekaan, niin aamusta iltaan tämäkään ei kyllä pitänyt hikoilua täysin piilossa vaan iltaan kohti paidan kainaloihin oli mukaan tarttunut pieni hiensekotteinen tuoksu.

Ehdotonta plussaa kuitenkin siitä, että Warm Cottonin oma tuoksu kestää kainaloissa iltaan asti (vaikka se sitten hien hajuun sekoittuisikin).

Tykkäsin tästä siis tuoksun puolesta aivan mielettömästi (rakastan tätä phdasta tuoksua!), mutta tuskin ostaisin toiste. Suosin kuitenkin itse enemmän antiperspirantteja ja varsinkin täysin tahraamattomia sellaisia.
 

Hintaa stickillä on n. 19,90 euroa.
Onko joku muu kokeillut tämän? Samaa mieltä kokemuksista vai eri mieltä?

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  En ole kokeillut tuota, ja olen muutenkin aika aloittelija kosmetiikan saralla, joten tyhmä kysymys: mikä aine deodoranteissa/antiperspiranteissa aiheuttaa ne tahrat vaatteisiin?:)

 2. Kissaämmä!

  Ei ole kokemusta Clean-dödöistä, mutta omistan kyllä Clean Shower Fresh -tuoksun (sekä Fresh Laundry -body lotionin), ja kun suihkuttelen tota, niin haisen hetken päästä ihan MÄRÄLTÄ KOIRALTA! >:(

 3. Anna Gramm

  Tuoksuttelin noita Clean-tuotteita kerran, ja ihmettelin yhtä asiaa: miksi kukaan täysjärkinen haluaisi haista pesuaineelta? Noista on kyllä jotkut puhtaat puuvillat melkoisen kaukana, tai ehkä ihmiset assosioivat puhtauden tuoksun siihen kemialliseen löyhkään mikä joistain pesuaineista lähtee tosi vahvana (Surf jne…).

 4. Mariia

  Mulla on toi sama stick orginal-tuoksussa. (Toi puuvilla muistuttaa omasta isästä, mikä ei muuten ole ongelmallista, mutta en nyt välttämättä tuoksua isältäni). Ekat pari käyttökertaa dödö piti kyllä hienhajun poissa koko päivän (mikä on melkoinen saavutus täällä Singaporessa). Mutta sitten joku muuttui, tuoksu pysyi, mutta myös hienhaju tuli läpi. Kainalot kyllä pysyivät kuivina koko päivän, josta tuli älyttömästi plussaa. Noh, nyt käytän stickiä antiperspirantin päällä. Ja tämä toimii mainiosti.

 5. Anonyymi

  Jos oikeasti haluaisi käyttää tota dödöä, mutta kuitenkin välttää hienhajun, voisi ostaa esim. apteekista kovaan hikoiluun tarkoitettua dödöä. Tietysti hankalaksi menee, mutta se apteekin dödö ei tuoksu miltään ja pitää kuitenkin hikoilun hyvin kurissa. Näin ollen ei haittaisi, vaikka tuossa Cleanin dödössä ei olisi kovasti pitoa 🙂 Hankalaa, mutta noin sen voisi saada toimivaksi ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *