Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Wash Your Hands of It!

Muistatteko kun kerroin, että päädyin hankkimaan joitakin kuukausia sitten käsisaippuaksemme ihanan Soap & Gloryn Wash Your Hands of It -nestesaippuan? Ja muistatteko, kun kerroin Englantilaistuneen Herrasmieheni kieltäydyttyä käyttämästä sitä sen tuoksuessa liian naiselliselle?
No, käsisaippua päätyi minulla sitten lopulta suihkun puolelle ja onkin toimittanut suihkugeelin virkaa jo jonkun aikaa ja suoritutunut hommasta mainiosti.  
Tässä(kin) merkin tuotteessa minuun vetoaa tuoksu, joka on juuri sitä samaa ihanaa original pink -tuoksua kuin merkin monissa muissakin tuotteissa on.  
Paitsi että pidän tuotteen tuoksusta, on sen pakkaus hauskoissa sanaleikeissään ja tekseissään jälleen hurmaava. Juuri niiden vuoksi rakastan tätä brändiä!
Paitsi että käsisaippua suoriutuu hyvin käsisaippuan virassaan ja pesee kädet hyvin mutta hellävaraisesti ihoa kuivattamatta ja sen ihanan tuoksuiseksi jättäen, tekee se saman tietysti koko kropalle myös suihkun puolella. Kätevä pumppupullo on myös ollut näppärä.
Onneksi ostin tämän käsisaippuaksi, sillä nyt olen päässyt lotraamaan tuoksulla jälleen kunnolla!
Harkitsen muuten edelleen, josko ostaisin samalla tuoksulla varustetun Soap&Gloryn hajuveden
Onko teillä muuten aina erillinen suihkugeeli ja käsisaippua, vai käyttääkö joku yleisestikin samaa tuotetta molempiin tarkoituksiin?
PS. Soap & Gloryn tuotteita voi tilata Suomeen netin kautta JT Beauty Outletin sivuilta!

Kommentit (3)

  1. Jonna H.

    Meillä on aina eri käsisaippuat ja suihkugeelit. Tosin olen monesti ajatellut, että miksi ne eivät voisi olla samaa tavaraakin. Ehkä se on vain tapa?

  2. Henna L

    Ah, toinen S&G-fani täällä! En ole kokeillut tuota käsisaippuaa, mutta mulla on tällä hetkellä suihkussa niiden Foam Call-suihkugeeli. Minäkin olen monta kertaa haaveillut ostavani sen S&P-tuoksun…

  3. Anonyymi

    Mulla on samanaikaisesti käytössä useita käsisaippuoita ja -voiteita 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *