Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Wanted (rather dead than alive)!!!

Hyvät kosmetiikkamaailman kotisheriffit, pyytäisin teiltä vinkkejä eräästä tietynlaisesta meikkisiveltimestä, jollaisen tahtoisin aivan suunnattomasti löytää.
Tämä äitini minulle kuusi vuotta sitten sitten Lontoosta tuoma (edesmenneen) Ruby & Millie -merkin  meikkisivellin on ollut mallinsa vuoksi lempparisiveltimiäni, mutta sen laadussa ei ole hurraamista. Sivellin on muotonsa vuoksi ollut varsinkin viimeaikoina aivan täydellinen Lumenen aurinkoputerin kanssa käytettäväksi, sillä sen kaareva muoto muotoilee poskipäitä ihanasti levittäen tuotteen juuri oikeaan paikkaan.
Harmi vaan, että sivellin on melko karheaa ja kovaa karvaa, eli paitsi että se on jo muutenkin nähnyt parhaat päivänsä, ei se ole alunperinkään ollut kovin laadukas. Olen jo vuosia yrittänyt etsiä saman mallista sivellintä, mutta en ole koskaan törmännyt sellaiseen. Viimeaikoina sivellin on ollut erityisen kovassa käytössä joten päätin kysyä teiltä apua uuden vastaavan löytämisessä.
Onko joku nähnyt jollakin merkillä vastaavan mallista, mielellään pehmeällä synteettisellä harjaspäällä varustettuna? Tällaisella siveltimellä nimittäin huonompikin oman elämänsä meikkitaiteilija saa haluamansa tuotteet poskipäilleen ja vieläpä symmetrisesti molemmille puolille kasvoja! 

Kiitollisena kaikista ilmiannoista bloggaaja, jonka poskipäät ja kosmetiikkatuotteet toivoisivat hellävaraisempaa rakastajaa.

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Tuli vastaan, kun olin shoppailemassa Beautybayssa. 🙂

  http://www.beautybay.com/accessories/mirenesse/cheeksculptorprobrush/

 2. virve

  Kiitos kaikille vinkeistä! :*

 3. Anonyymi

  Vähän myöhässä ja vähän erilaisia, mutta tässä makeuprevolutionin uutta tuotantoa: http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/brushes/pro-curve-brushes/pro-curve-contour-brush-collection.html

 4. Heini P

  Tällasen bongasin tänään Viron kaubamajasta:
  http://www.tweezerman.com/store/catalog/brush-iq/#contour-concealer

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *