Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

WAH?

Oletteko tekin niitä, joiden kyllä tekisi mieli koristella kynsiään muutenkin kun vain lakkaamalla ne yhdellä lakalla, mutta ette vaan keksi, mitä voisitte kynsillenne taiteilla?

Tänään minulla on jaossa linkki teille kaltaisilleni kynsi-inspiraatiota kaipaaville.

Tutki ja selaa. Plärää ja käy läpi. Etsi mistä tykkäät ja inspiroidu. Lakkaa kyntesi ja totea, ettei juuri se kuvio ollutkaan sinun juttusi ja aloita alusta. Kynsilakoilla on ihanaa ja helppoa leikkiä!

WAH Nails on englantilainen parin kynsisalongin ketju, jonka tunnetuin kynsisalonki sijaitsee Oxford Circuksen Top Shopissa. Käsistään kätevä henkilökunta taikoo asiakkaidensa kynsiin mitä upeampia taideteoksia ja vain mielikuvitus on rajana niiden keksimisessä!

Parasta näissä leikkisissä kynsissä on se, ettei lakkaustaideteoksiin todellakaan aina tarvitta rakennekynsiä ja erilaisia taide- ja koristelutarvikkeita. Itse ainakin saan ihan suunnattomasti ideoita kuvien katselusta!

Miten on, jaksatteko te tehdä taidetta kynsiinne?

Kuka inspiroitui?

Kertokaa myös teitä insipiroivat kynsikuvagalleriat!

PS. The WAH Nails Book of Nail Art -kirja on myös ilmestynyt!

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    http://thebeautydepartment.com/ tästä blogista löytyy mulle ainakin loputtomasti mitä sulosimpia kynsitaiteiluja inspiroimaan, tutorioiden kera.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *