Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vuoden vika ja eka

Vuoden viimeinen ja samalla alkaneen vuoden ansimmäinen työpassi on jälleen taas takana, eli tuttuun tapaan kiskaisen tänne tänään tuosta ajasta yhteenvedon.
Tällä kertaa saatoin julistaa loppuneiksi seuraavat tuotteet:
 

Jo pidemmän aikaa suosikkipuikkoni virkaa toimittanut Elizabeth Ardenin 8 Hour -huulirasvapuikko oli jo ties monesko loppuunkäyttämäni vastaava, sillä vaikka öisin pidänkin hieman rasvaisemmista koostumuksista, on tämä ollut päiväkäytössä täydellinen tuote. Tämä kosteuttaa, antaa kiiltoa ja pitää huulet pehmeinä sekä on helppoa ja nopeaa vain sipaista huuliin pikavauhtia. Käyttäisin jatkossakin mielelläni. Näitä on tähän asti siunaantunut aina sopivin väliajoin töiden kautta, mutta nyt näyttää siltä, että joudun pärjäämään hetken muilla vastaavilla tuotteillani.
Loppuun kului myös vihdoin se kasvovesi, josta jouduin viimeksi töistä lähtiessäni jättämään minua odottamaan vain pienen pienen pisaran. Ruotsisista ostetun L300-merkin kasvovesi vaikutti tuotetta ostaessa kiinnostavalta, muttei sitä sitten käytössä oikeastaan ollutkaan. 
Erityistä tässä kasvovedessä oli sen ostohetkellä sen sisältö. Kasvovesi nimittäin sisälsi suolaa ja tehokkaasti kosteutta sitovaa ureaa, joten odotukseni sen suhteen olivat korkealla. Käytössä tuote ei kuitenkaan osoittautujnut mitenkään erityiseksi, joten jäänee jatkossa kauppaan. Tämä olikin siis aivan tavallinen, jopa hieman tylsä alkoholiton kasvovesi.
Loppuun kului myös pieni Lancomen Tonique Douceur kasvovesi. Tämä on periaatteessa ihan mukava kasvovesi, mutta minun on pakko myöntää, etten huomaa näissä tavallisissa alkoholittomissa kasvovesissä sen suurempia eroja. Erot tulevat esiin lähinnä vain geelimäisempien ja alkoholipitoisten kasvovesien kohdalla, mutta eivät näissä ”tavallisissa” nesteissä. Kiva tuote siis, mutta en löydä syytä investointiin.
Pienempien tuotteiden osalta loppuun kului myls Chanelin Hydra Beauty Serumin näytekoko, joka lupaa intensiivistä kosteutusta, mutta jonka kohdalla en myöskään löydä mitään supererityistä. Samat tehot olen saanut huomattavasti edullisemmillakin tuotteilla ja vieläpä tehokkaampinakin, eli en ostaisi.
Ja kun nyt pienemmistä tuotteista puhuttiin, niin käytinpä loppuun jo toisen 75ml pakkauksen L’occitanen Shower Jellyä. Viimeksi mainitsin edellisen kappaleeni olleen mahdollisesti kaikessa juoksevuudessaan maanantaikappale ja sitähän se olikin. Tämä toinen kappale nimittäin muuttui loppua kohti hieman geelimäisemmäksi edellisen oltua koko sen elinkaaren ajan pelkkää juoksevaa litkua. Sitruksisen freesi tuoksu oli mukava, mutta siihen tämän erityisyydet sitten jäivätkin.
Viimeinen loppunut matkakokoinen tuote oli DOcen Hair Therapy Color Care -hoitoaine, jonka olin ädiltäni saanut käytettäväkseni. Punavalkoinen koostumus oli hauskan näköistä ja hoitoaine ajoi hyvin asiansa hiukset tehokkaasti selvittävänä pikahoitoaineena.
Minun pikahoitoaineissani saa mielellään olla silikoneja, sillä ilman niitä tukkani ei pysy sileänä ja takuttomana. Mukava perustuote, siis.
Kasvotuotteiden puolelta käytin loppuun yhden kasvovoiteen.
Aiemmin paljon kehumani etanavoide loppui vihdoin. En lähde uudelleen vaahtoamaan tästä, joten tyydyn vaan linkittämään vanhan tuotetta käsitelleen postaukseni.
Vartalotuotteiden osaltaloppuun kului myös tietysti jotain.
Lumenelta saamani Berry Refresh linjan Ravitseva käsivoide oli muuten mukava peruskosteuttaja käsille, mutta en pitänyt sen tuoksusta. Lumene on tehnyt ennen ihania mustikan tuoksuisia tuotteita (aikoinaan Sokoksilla myynnissä olleet mustikka suihkugeeli ja -vartalovoide sekä Vitamin C+ -linjan dual serumin mustikkapuoli), mutta tämä nykyinen mustikan tuoksu ei ole minusta ollenkaan verrattavissa siihen. Tahdon sen!
Soap & Gloryn ihana The Righteous Body Butter Lotion loppui ja huomasin, etten ole tainnut pyhittää tälle vielä omaa postaustaan, joten sellainen on tulossa perästä.
Yksi loppunut vartalotuote, jolle kuitenkin olen jo aiemmin pyhittänyt oman postauksensa on Nivealta saamani Pure & Sensitive antiperspirantti. Sitä käsitelleen postauksen voi kurkistaa täältä.
Viimeinen loppunut vartalotuote oli JT Beauty Outletista aikoinaan saamani Fake Baken Beyond Bronze -vartalokuorinta. (Oma pulloni on kokenut suihkussa kovia…)
Aluksi en ihan ymmärtänyt, miksi ennen itseruskettavalla läträämistä pitäisi käyttää juuri tätä kuorintaa. Tämä oli kuitenkin ennen tuotteen kokeilua. Moni kuorintahan sisältää nykyään iholle jääviä öljyjä ja muita ihanuuksia, jotka normaalikäytössä ovat mahtava juttu, mutta itseruskettavan kanssa käytettynä ne eivät välttämättä toimi, sillä itseruskettava ei välttämättä levity niiden päälle täydellisen tasaisesti. Tämä kuorinta puolestaan sitten kuorikin ihon todella tehokkaasti eikä iholle jäänyt yhtään mitään ylimääräistä häiritsemään tasaisen lopputuloksen syntymistä. Ihanan tehokas kuorinta, siis!
Meikkipuoleltakin sain jotain kulumaan loppuun!
Ensinnäkin luomivärien loppuunkulutus on jatkunut. Käytin pois jälleen yhden vaaleankultaisen sävyn jämät, minkä seurauksena minulla on taas yksi tämän näköinen luomiväripaletti käytössäni:
Katsotaan, koska saan toisen paletillisen sävyjä kulutettua loppuun!
 
Ja kuluipa loppuun yksi ihana puuterikin.
Lumenen uudistunutta valopuuteria tulee todella kova ikävä, sillä pidin tästä ihan mielettömästi! Käyttämäni vaalein sävy (1) ei tummunut iholla ja jätti ihon ihanan mattaisen suntuiseksi, mutta kauniin heleäksi. Tätä voisin mielelläni käyttää lisää ihan koska vaan! Tuotteesta voi lukea tarkemman postauksen täältä
Tässä passissa loppuun kului siis yhteensä kaksi meikkituotetta, neljä täysikokoista vartalotuotetta, kolme täysikokoista kasvotuotetta ja neljä pienempää kokeilukokoa.
Kelvollinen saalis, mutta töihin jäi jälleen paljon loppumaisillaan olevaa. Mukavaa siis päästä pian taas töihin!

Tein passini aikana myös pari pientä hieman eksoottisempaa hankintaa, mutta vilautan ne teille huomenna!

(PS. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua. Kellertävässä vanhempieni olohuoneessa on mahdotonta saada kamerallani hyviä kuvia vaikka kuinka säätelisin valkotasapainoa…)

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Tästä blokkauksesta tykkäsin (sorry oli ihan pakko, edellisen blokkauksen marmatukseni johdosta).

  Tykkään kuitenkin tästä blogista.

  Ootko esitellyt tohon etanavoiteeseen liittyen käärmeseerumivoiteen (muistelin joskus sellaisen ostosta maininneesi, tai sit muistelen höpöjä).

  Anteeksi, että olen anonyymi, koitin saada nimeni näkyviin, koneeni vaan tökkii ja en pääse toisella tavoin lähettämään kommenttiani.

  Ellen

  • Anonyymi

   "Blogin" osaat kirjoittaa oikein muttet "bloggausta"…? :/ Blokkaus tarkoittaa jotain aivan muuta näet. Mutta asiaan, käärmeseerumijutusta minäkin utelisin 🙂

 2. Karoliina

  Ootpas ollu ahkerana 😉 Ajattelin tuosta lumenesta kysyä, että luuletko sen toimivan myös rasvaisella iholla? Harmittää käyttää täuysin mattoja puutereita, kun katoaa iholta hehku ihan kokonaan :/

 3. Anonyymi

  Blogisi on todella hyvä, olen sitä nyt pari kuukautta seurannut ja saanut tosi hyviä vinkkejä. Kiitos! 🙂

 4. Anonyymi

  Moi! Onks sulla tietoa tosta Chanelin seerumin incistä? Itse sain kokeiluun pienen näytepurkillisen ja heti ekan käytön jälkeen puhkes järkyttävä ihottuma.. kasvot ihan pinkit ja kirvelevät.. niin mietin että mitäköhän ainesosii tossa on kun en löydä tietoo mistään.. 🙁

  Ainiin kiitos ihanasta blogista, oot ihan paras! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *