Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vuoden paras pikkumusta

Tänään tahtoisin vain esitellä teille yhden ihanan tavan säilyttää aktiivikäytössä olevaa kosmetiikkaa.
Jos minun täytyisi lopun elämääni kulkea vain tietynlaisissa vaatteissa, kulkisin erilaisissa pikkumustissa. Rakastan niitä, sillä ne ovat tyylikkäitä, ne voi asustaa juhlavasti tai tuoda arkeen ja ne ovat vain mahtavia. Ja tämä pikkumusta se vasta mahtava onkin:
Dayn pikkumusta on nimittäin tarkoitettu mitä luultavimmin korujen yms. pienten asusteiden säilytykseen, mutta sopii mitä parhaimmin aktiivikäytössä olevien kosmetiikkatuotteidenkin säilyttämiseen. 
Pikkumustan toisella puolella on läpikuultavia lokeroita, joihin mahtuu kaikkea pientä ihanaa.
Kääntöpuolella taas on tarranauhallisia lenksuja, joihin voi pujottaa roikkumaan vaikka kaulakoruja tai ihan mitä vaan. 

Tämä on ehdottomasti paras hetkeen löytämäni pikkumusta!
Ostin oman Day-merkin pikkumustani laivalta alle kymmenellä eurolla, mutta Dayn tuotteitahan löytyy maistakin monista paikoista. Näin lähes vastaavanlaisen pikkumustan myös Glitterin valikoimissa. 
Muita pikkumustia rakastavia?

Kommentit (8)

  1. Leena

    Vaikuttaa hyvin käytännölliseltä, tuo pikkumusta. Itse olin hyvin tyytyväinen, kun löysin Hulluilta Päiviltä tällaisen toimistotarviketelineen 🙂
    http://instagram.com/p/fQOyGFQEff/

  2. Anonyymi

    Askossa (juu, siinä huonekaluliikkeessä) oli samankaltaisia. Oli musta "liivi" jonka sisävuori oli täynnä pieniä taskuja ja lenkkejä, sekä "pikkupunainen" mekko, tätä sinun organisaattoriasi vastaava. Vinkkinä kiinnostuneille 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *