Vuoden paras lahja?

Olen näyttänyt teille kuvia antamistani lahjoista. Olen näyttänyt teille kuvia itseltäni saamistani lahjoista. Nyt tahtoisin näyttää teille kuvia muilta saamistani lahjoista. Tai itseasiassa tahtoisin tänään vaan vilauttaa yhden ihan mielettömän ihanan lahjan. Loput säästän sitten huomiselle.

Kuten teille kaikille on varmasti jo käynytkin selväksi, rakastan ja keräilen Diorin viisikoita (minkä lisäksi myös toki käytän niitä). Ne ovat kauniita, käytännöllisiä, laadultaan loistavia ja kaiken kaikkiaan aivan mahtavia. Aina kun uusia ilmestyy, on ne pakko saada.

Kaikkia paletteja ei kuitenkaan ole helppo saada käsiinsä, sillä kaikki eivät rantaudu Suomeen eivätkä edes Eurooppaan tai USA:hankaan. Nämä paletit ovat Aasian markkinoille yksinoikeudella ilmestyviä paletteja, joiden perään saa yleensä vain tyytyä haikailemaan niiden hankalahkon saatavuuden vuoksi. Monet näistä paleteista eroavat samaanaikaan muualla maailmassa ilmestyneestä vastaavasta paletista vain yhden erilaisen sävyn ja nimensä perusteella, joten niitä kaikkia ei ole edes ihan välttämätöntäkään saada.

Eräs Diorin Asian Exclusive on kuitenkin jäänyt kaihertamaan mieltäni ja voi kuinka kiljuinkaan, kun sain sen äidiltäni Thaimaan tuliaisena käsiini.

Muut Dior-friikit arvaavat jo tässä vaiheessa, mistä on kysymys.

Keskivertoa enemmän Diorin viisikoista tietävät hoksaavat tässä vaiheessa, mistä on kyse.

Ja perus Dior-käyttäjät tajuavat vasta nyt, etteivät ole koskaan Suomessa törmänneet tällaiseen palettiin tavaratalojen Dior-telinettä tutkiessaan.

(Ja Diorin viisikoiden päälle ymmärtämättömät pyöräyttelevät tässä vaiheessa silmiään ja ihmettelevät, miten ihmeessä jaksan jauhaa ja vaahdota näistä aina vaan…)

Kyllä, rakas äitini toi minulle tuliaisena vain Aasian markkinoille valmistetun 5-couleurs Designer -paletin 408 Green Design! Tätä on lähes mahdotonta saada käsiinsä, sillä nettikaupat eivät tätä myy (aasialaisetkaan) ja eBayssa tämä kustantaa lähes 80 dollaria sekä mahdolliset postikulut ja 22% alvit, jos paketti jää tulliin kiinni. Satasen keikka siis helposti. Tämän vuoksi minulla ei ole ollut tätä ihanuutta. Kun vanhempani sitten keksivät lähteä kuukaudeksi kuluttamaan eläkepäiviään Thaimaahan ilmoitin äidilleni hyvin nopeasti, mikä olisi ainoa joululahjatoiveeni…

Mutta ah, katsokaa sitä nyt vielä kerran:

Sitä on aivan ihana katsella, mutta puhutaan sen tekemästä jäljestä sitten myöhemmin lisää.

Löytyykö tämä ihanainen vaaveli kenenkään lukijani meikkikokoelmasta?

Kommentit (16)
  1. Ehkä hieman typerä kysymys, mutta miten tää siis eroaa niistä paleteista, joita saa mm. Suomesta? 😮

  2. Ei löydy multa, valitettavasti 🙁 Olen tuota eBaysta kytännyt välillä, mutta kuten kirjoitit, hinnat on kohillaan. Onneksi löytyy tällä hetkellä kuitenkin Navy Design, Smoky Design ja Amber Design, joten ne lievittävät tuskaa 🙂 Ja ehkei se vihreä olisi ees niin mun värini…toteaa hän kateellisena 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *