Vuoden 2018 parhaat meikit – 27 suosikkia

Vuoteen 2018 mahtuu jälleen valtava määrä kosmetiikkaa, joten vuosi on hyvä päättää valitsemalla tuotteista ne parhaat. Kokosin tähän postaukseen 26 meikkisuosikkiani, joihin olen ihastunut kuluneen vuoden aikana.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras luomivärinpohjustaja: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eden

Sain käsiini tästä luomiväristä näytekoon, josta riitti tavaraa usemmaksi viikoksi. Olin jo valmiiksi Urban Decayn luomivärinpohjustajien fani, mutta tämä Eden oli todellinen löytö. Paitsi että se kiinnittää luomivärini täydellisesti koko päiväksi, tasoittaa se myös silmäluomen sävyn erinomaisesti, mikä on minulle erityisen tärkeää. Silmäluomeni iho on todella epätasaisen sävyinen läpikuultavien verisuonien vuoksi, joten tämä luomivärinpohjustaja on ollut ylivoimaisesti paras sävyn tasoittaja.

Tämä luomivärinpohjustaja päihitti täpärästi peittävyytensä vuoksi Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base -luomivärinpohjustajan, joka sekin on loistava, mutta ei ihan yhtä hyvä kuitenkaan.

Luomivärinpohjustajasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Paras luomiväri: Essence Melted Chrome Eyeshadow

Näissä yksittäin myytävissä luomiväreissä on aivan erityisen upea koostumus. Ne ovat lähtökohtaisesti puuterimaisia luomivärejä, mutta kun niiden pintaa koskee sormella, tuntuvat ne muuttuvan lähes geelimäisiksi ja luomella lopputulos näyttää kuin sulalta metallilta. Olen lumoutunut näiden tuomasta hohteesta ja parasta näissä on ollut se, että kaltaiseni suurpiirteinenkin sutija saa näillä helposti upeita meikkejä aikaan. Käytän tavallisesti nimittäin vain yhtä luomiväriä, joka näyttää jo yksinään aivan upealta ja olen saanut joka kerta kehuja silmämeikistäni näitä käyttäessäni. Omia suosikkejani ovat olleet sävyt 01 Zink about you ja 02 Iconic.

Näistä Essencen luomiväreistä voi lukea ja katsella lisää kuvia tästä aiemmasta postauksestani.

Maybelline Master Precise Curvitude Liner silmänrajaustussi kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras eyeliner: Maybelline Master Precise Curvitude Liner

Ostin keväällä Malesiassa käydessämme tämän kiinnostavalta näyttäneen rajaustussin ja ihastuin siihen välittömästi. En käytä nestemäistä rajausta päivittäin ja silmäni ovat hieman hankalan muotoiset erilaisten rajausten taikomiseen, joten niiden rajaaminen tuntuu aina vähän vaikealta. Tämä rajaustussi on kuitenkin ihanan helppokäyttöinen sen taivutetun kärjen ansiosta. Rajaustussilla saa piirrettyä niin paksumpaa kuin ohuempaakin viivaa ja vieläpä ihanan tarkasti. Rajaustussin lopputulos myös pysyy silmäluomilla loistavasti.

Tästä rajaustussista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani täältä.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Paras ripsiväri: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Tämä 3,50 euroa maksava ripsiväri oli todellinen löytö. Ripsivärissä oon sopivan voidemainen, mutta ei silti kuitenkaan minusta mitenkään kuivalta tuntuva koostumus, joka yhdessä ripsivärin pienien ja joustavien silikoniharjasten kanssa erottelee ripset varsin hyvin. Ripsiväriharjassa on pari tasaista aluetta, joihin kertyneellä ripsivärillä ripsiin saa massaa, mutta jonka ripsivärin harjakset sitten kuitenkin jakavat ripsiin tasaisesti. Tämä ripsiväri tuo tuuheutta nimenomaan jokaiseen ripseen eikä vain saanut aikaan muutamaa paksua ripsikimppua. Pituutta ripsiväri ei liiemmin tuonut, mutta tuuheutta sillä saa senkin edestä.

Ripsiväristä voi lukea lisää ja katsoa kuvia ripsissäni tästä aiemmasta postauksestani.

IT Cosmetics Brow Power Universal Eyebrow Pencil kulmakynä kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras kulmakynä: IT Cosmetics Brow Power Universal Eyebrow Pencil

Tämän vuoden ylivoimaisesti eniten käytetty kulmakynäni oli vähän aikaa sitten esittelemäni IT Cosmetics Brow Power Universal Eyebrow Pencil. Kierrettävä kulmakynä luo luonnollisen lopputuloksen, pysyy kulmissa hyvin ja on erittäin riittoisa – toisin kuin useimmat muut kulmakynät. Kynästä on saatavilla vain yksi sävy, joka on tehty sointumaan mahdollisimman monen väritykseen.

Kulmakynästä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.  

Tarte Tartelette In Bloom luomiväripaletti kokemuksia

Paras meikkipaletti: Tarte Tarlelette In Bloom

Tämä luomiväripaletti on vienyt sydämeni totaalisesti. Paletti sisältää 12 sävyä, joista kolme on helmäishohtoisia ja loput mattaisia. Sävyjen valikoima on aivan täydellinen omaan makuuni, sillä niiden avulla syntyy ihan oikeasti aivan jokaiseen tilanteeseen sopiva meikki. Aivan erityistä paletin sävyissä on niiden pigmenttien laatu. Vaaleatkin sävyt ovat nimittäin ihanan peittäviä ja tummatkin häivyttyvät todella helposti. Luomivärit tuoksuvat hennosti vaniliinisokerilta, mikä tekee paletista erityisen herkullisen. Tämä paletti on ollut ylivoimaisesti kuluneen vuoden parhaita löytöjä!

Luomiväripaletista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer meikinpohjustaja kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras meikinpohjustaja: The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Tästä meikinpohjustajasta tuli supersuosittu YouTubessa tunnetun meikkitaitelija Wayne Gossin suositeltua sitä enkä yhtään ihmettele. Tämä meikinpohjustaja auttaa paitsi tasoittamaan ihon pintaa ja häivyttämään siltä sekä juonteita että laajentuneita ihohuokosia, mutta myös pitämään huolta, että meikkivoide levittyy iholle tasaisesti eikä kasaannu ryppyihin, silmänalusien juonteisiin tai muihin ihon epätasaisuuksiin. Käytännössä se siis auttaa ehkäisemään, ettei meikkipohja näytä pakkeloidulta ja juuri se on syy siihen, miksi olen pitänyt tästä tuotteesta niin kovasti – plus se, että tämä on todella halpa ja riittoisa!

Tästä meikinpohjustajasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Paras monitoimituote: Linda Hallberg Cosmetics Infinity Glass

Tällä geelimäisellä monitoimituotteella on loputtomasti käyttötapoja ja se luo kasvoille lähes loputonta kiiltoa ilman shimmeristä tai glitteristä kimallusta. Infinity Glass sopii käytettäväksi esimerkiksi huulilla yksinään, huulipunan päällä, meikkipohjan alla, meikkipohjan seassa tai meikkipohjan päällä. Sitä voisi jopa sekoittaa luomiväriin tai muihin puuterimaisiin meikkituotteisiin ja olenpa jopa käyttänyt sitä kulmakarvoissanikin. Käytän tätä itse eniten korostustuotteena, sillä tämä luo kasvoille todella kauniin ja luonnollisen heleyden, eli tätä voisi pitää avaintuotteena korealaisten tavoitteleman lasi-ihon luomiseen (joka muuten lisättiin Kotimaisten kielten keskuksen sanatietokantaan juuri ajankohtaisena sanana!)

Tästä monitoimituotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani, jonka kuvissa näkyy sen tuoma hehku.

Skin79 Pink BB Pumping Cushion SPF 50 PA +++ Ostolakossa kokemuksia

Paras tyynymeikkivoide: Skin79 Pink BB Pumping Cushion SPF 50 PA +++

Olen nykyään täysin hurahtanut tyynymeikkivoiteisiin ja tämä on ollut suosikkejani. Tyynymeikkivoiteessa on ohut koostumus, joka  luo iholle heleältä näyttävän, mutta silti sopivasti peittävän pinnan. Tätä tyynymeikkivoidetta on myös helppoa kerrostaa, jotta iholle saa lisää peittävyyttä. Saatavilla on vain yksi sävy, mutta se sulautuu yllättävän hyvin monien iholle, vaikka näyttääkin omaan käteeni testattuna tummalta. Erityisen mukavaa tässä meikkivoiteessa on sen muovinen välikansi, jonka ansiosta tyynymeikkivoiteen vippaa ei tarvitse painaa suoraan meikkivoiteen tyynyä vasten.

Tästä ja muista tyynymeikkivoiteista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

Ostolakossa parhaat meikit

Paras meikkivoide: 3CE Stylenanda Back To Baby BB Cream SPF 35 PA++

Tämä BB-voide  luo iholle korealaisten BB-voiteiden tapaan peittävän, mutta silti niin hyvin iholle sulautuvan ja luonnollisen heleältä näyttävän meikkipohjan. Rakastan sen täyteläiseltä tuntuvaa koostumusta, joka levittyy iholle vaivatta ja jolla meikkipohja onnistuu aina helposti. Omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni tällaiset hieman ravitsevamman tuntuiset meikkipohjatuotteet sopivat täydellisesti ja kun tämän vielä kiinnittää hyvällä puuterilla, on lopputulos erinomainen.

Tästä BB-voiteesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Maybelline Fit Me Concealer Peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras peittävä peitevoide: Maybelline Fit Me! Concealer

Tämä peiteaine on loistava häivyttämään epätasaista ihon sävyä, epäpuhtauksia ja tummia silmänalusia. Se on peittävä ja pysyy hyvin, mutta ei ole iholla liian kuivan tai raskaan näköinen. Itse käytän tätä eniten silmänalusilla, joilla minulle on erityisen tärkeää, että peiteaine peittää, mutta ei kasaannu juonteisiin tai näytä korostavan niitä. Tämän ohut, mutta peittävä koostumus sopii täydellisesti kätkemään yksittäiset finnit ja nenän pielten punoituksen, mutta tällä saa kätkettyä myös muut ihon virheet.

Peiteaineesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye peiteaine

Paras valoa heijastava peitevoide:  Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye

Joihinkin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin voi sopia paremmin hieman läpikuultavampi, valoa heijastava peiteaine. Tätä peiteainetta on kehuttu todella paljon ja vaikka se ei olekaan peittävin kokeilemani peiteaine, on se silti omalla tavallaan aivan loistava. Erityisesti ikääntyvälle iholle kehitetyssä, mutta myös nuoremmille käyttäjille sopivassa peiteaineessa on pehmeän voidemainen ja ihanan kevyenä levittyvä koostumus, joka heijastaa kauniisti valoa. Peiteaine ei ole tippaakaan kuivan tuntuinen ja se onkin hieman kuin valokynä, jossa on peittäviä pigmenttejä. Rakastan tässä peiteaineessa juurikin sitä, kuinka kevyenä ja ohuena se silmänalusilleni levittyy sekä kuinka kauniisti se niitä kirkastaa. Peiteaine ei ole superpeittävä, mutta ennen kaikkea ihoa heleyttävä ja valoa tuova, joten sitä voi käyttää paitsi silmänalusilla, myös muilla kasvojen varjokohdilla tuomassa kasvoille valoa ja kirkastamassa ihoa valokynän tapaan.

Peitevoiteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras meikkituote silmänalusille: Kat Von D Lock-It Brightening Powder

Tämä silmänalusille tarkoitettu, peiteaineen päällä käyttämäni puuteri tekee suoranaisen taikatempun tummille silmänalusilleni. Irtopuuterissa on ohuehko, mutta silti pigmenttien ansiosta peittävä ja sinisyyttä neutralisoiva koostumus, minkä lisäksi se myös häivyttää silmänalusten juonteita. Puuteri pysyy silmänalusillani kauniina aamusta iltaan ja varmistaa, että peiteaine on illalla myöhään meikkejä poistaessa juuri samalla tavalla kuin mitä se oli aamulla. Koska puuteri ilmee silmänalusilta liiallisen rasvaisuuden, ei ripsiväri pääse myöskään levähtämään alaluomelle. Kaikesta tästä huolimatta helposti kuivuva silmänympärysihoni tuntuu aamusta iltaan ihanan sileältä, mutta ei ollenkaan kuivan kiristelevältä.

Tästä silmänalusille tarkoitetusta puuterista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras irtopuuteri: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Tämä irtopuuteri on kulttimaineessa ja ehdottomasti maineensa ansainnut. Läpikuultava puuteri levittyy iholle ihanan ohuena ja kevyenä sekä ennen kaikkea hyvin luonnollisen lopputuloksen luovana. Se ottaa kasvoilta pois turhan kiiltelyn, mutta ei silti tunnu ihollani liian kuivalta. Puuterin luoma mattaisen tuntuinen, mutta silti sopivan heleältä näyttävä lopputulos on aivan loistava. Se saa meikkivoiteen kiinnittymään iholle hyvin, mutta ei silti sammuta sitä heleää hehkua, jonka meikkivoide on kasvoille luonut.

Tästä irtopuuterista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Maybellinen Fit Me Matte+Poreless Powder Puuteri Kokemuksia

Paras kivipuuteri, seka- ja rasvoittuva iho: Maybelline Fit Me Matte+Poreless Powder

Tämä kivipuuteri on täydellinen niille, jotka tahtovat kestävän meikkipohjan. Puuteri on tehty erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle ja se imee iholta todella hyvin rasvaisuutta. Tämä oli loistava löytö alkuvuodesta Thaimaassa asuessa, kun hiostavan kuuma sää sai ihon hetkessä kiiltelemään. En yhtään ihmettele, että tätä on kehuttu niin paljon, sillä tämä oli todellakin loistava löytö. Puuterin mukana tullut oma vippa ei ollut minusta paras vaihtoehto tämän levittämiseen, sillä se ei levittänyt tätä iholle kovin luonnollisen näköisenä, vaan jopa hieman raskaan oloisena, mutta paremmalla apuvälineellä lopputulos on loistava.

Kivipuuterista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

CLUB Yuagari Suppin Powder J-Beauty puuteri Ostolakossa Virve Vee

Paras kivipuuteri, kaikki ihotyypit: CLUB Yuagari Suppin Powder

Tämä kaikille ihotyypeille sopiva japanilainen ihmepuuteri hoitaa ihoa, tasoittaa sen pintaa ja kiinnittää meikin hyvin. Puuteri imee iholta tehokkaasti pois kiiltelyä ja rasvaisuutta, mutta ei silti kuivata ihoani. Itseasiassa kun käytän tätä puuteria, ei minun tarvitse koskaan korjailla meikkipohjaani päivän aikana, mikä on todella huikeaa. Edullinen puuteri on pakattu erittäin riittoisaan rasiaan, mistä tulee tietysti lisäpisteitä.

Puuterista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Benefit Dandelion Twinkle highlighter

Paras korostuspuuteri: Benefit Dandelion Twinkle

Olen aivan mielettömän ihastunut tähän korostuspuuteriin, joka on ehdottomasti paras hyvin voimakkaan korostusefektin iholle luova puuteri. Benefit Dandelion Twinkle ei sisällä mitään selvästi kimaltavaa, vaan luo iholle vain ihan täydellisen hohteen, joka todellakin loistaa. Rakastan käyttää tätä poskipäillä ja kulmaluulla, mutta tämän korostuspuuterin annostelun kanssa saak olla jopa hieman varovainen, sillä se voi helposti mennä hieman överiksi.

Korostuspuuterista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani, jossa on siitä myös kuvia.

Paras puuterivippa: Linda Hallberg The Powder Puff

Haluan painella puuterin kasvoilleni siveltimellä sivelyn sijaan, jotta ihosta tulee mattaisen tuntunen ja meikkipohja kestää mahdollisimman hyvin. Tämä Linda Hallberg Cosmeticsin puuterivippa on aivan loistava ja ollut koko vuoden jatkuvassa käytössä. Siinä on hyvä muotoilu, jonka ansiosta sillä saa puuterin paineltua niin isommille kuin pienemmillekin alueille vaivatta. Olen poistanut vipan sisältä siellä olleen pehmusteen, sillä se oli minusta hieman turha ja pitäisi muutenkin ottaa pois aina vippaa pestessä. Tämä on lemppari, josta en luovu!

Puuterivipasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

LH Cosmetics The Sponge

Paras meikkisieni: Linda Hallberg The Sponge

Tämä meikkisieni on materiaaliltaan sopivan pehmeää, mutta ei silti liian pehmeää ja täydellisen kimmoista, mutta ei kuitenkaan liian napakkaa. Aivan erityisen meikkisienestä tekee sen muotoilu, jonka ansiosta sieni on todella monipuolinen käyttää. Meikkisienen pyöristetty pohja sopii täydellisesti suurempien ihoalueiden kuten poskien, otsan ja nenän meikkipohjan viimeistelyyn. Kärkeä kohti kapenevalla sienellä on mahdollista viimeistellä tarkasti myös pienemmät ihoalueet ja sienen suippo pää mahdollistaa nenänpielien ja silmien sisänurkkien uskomattoman tarkan lähestymisen. Erityistä sienessa on, että sen muuten pyöristettyyn kärkeen on muotoiltu yksi litteämpi reuna, joka on ollut loistava varsinkin silmänalusilla. Meikkisieni sopii käytettäväksi sekä kuivana että kosteana.

Meikkisienestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras huulikiilto: Huda Beauty Lip Strobe Angelic

Tämä huulikiilto on yksi täydellisimmän sävyisistä kiilloista, joita minulla on koskaan ollut. Huulikiilto on pehmeä roosa, mutta siinä on upeasti valoa tuova kullanhohtoinen vivahde, joka tekee siitä ainutlaatuisen.  Olen heikkona tällaisiin pinkin ja kullan liittoihin, jotka yhdistävät kylmät ja lämpimät vivahteet täydellisen harmoniseksi, lähes kenelle tahansa sopivaksi kokonaisuudeksi. Huulikiillon tarkka applikaattori levittää tuotteen siististi eikä sen kosteuttava koostumus ole ollenkaan tahmainen.

Huulikiillosta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Paras huulipuna: Linda Hallberg Fantastic Pink Opal

Sekä huulille että poskille tarkoitetun puikko on huulille levittäessä samaan aikaan jännällä tavalla sekä täyteläisen vahamaisen tuntuinen että silti myös kevyenä huulille sulava. Erityistä puikossa on, ettei se korosta huulten kuivia repaleita vaan kuivimatkin kohdat sulautuvat huulimeikkiin. Punassa on luonnollisen kiiltävä koostumus, minkä ansiosta se jää huulille heleänä. Sitä voisikin kutsua oikeastaan melko helpoksi kiiltopunaksi, jonka sävyn voimakkuutta voi lisätä puikkoa huuliin hankaamalla. Kevyellä sipaisulla sävy on hennompi, mutta sitä saa voimistettua hieman punaa kerrostamalla. Lopputulos on silti aina luonnollisen näköinen. Pink Opal -sävy antaa huulille pehmeän, roosaan taittavan nudesävyn, joka korostaa huulia kauniisti, mutta ei tee niistä meikin keskipistettä. Tunnultaan puna ei ole huulilla yhtään tahmainen, vaan lähinnä vain kosteuttavan ravitseva.

Huulipunasta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras huultenrajauskynä: Linda Hallberg Anger Mood Crayon

En käytä huultenrajauskyniä usein, mutta punaisten huulipunien kanssa ne ovat erityisen tarpeellisia, jotta huulimeikki näyttää huolitellulta. Ihastuin totaalisesti Linda Hallberg Mood Crayon -rajauskynien punaiseen sävyyn Anger, joka on täydellinen paitsi sävyltään, mutta myös laadultaan. Mood Crayon -kynät eivät ole vain huulimeikkikyniä, vaan kaikkeen sopivia meikkikyniä, eli niillä voi rajata myös esimerkiksi silmät. Kynien monipuolisesta sävyvalikoimasta löytyy sekä klassisempia että repäisevämpiäkin sävyjä. Tämä kokeilemani Anger-kynä on aivan ihastuttavan pehmeä, liukuu iholle täydellisesti ja luo kestävän lopputuloksen, joka ei kuitenkaan tuntunnu huulilla yhtään kuivalta, eli teen tällä usein koko huulimeikin.

Huultenrajauskynästä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Essence Angled Lip Brush huulipunasivellin Ostolakossa Virve Vee

Paras meikkisivellin: Essence Angled Lip Brush

Tämä huultenrajaussivellin näyttää ensivilkaisulla ihan tavalliselta huulipunasiveltimeltä, mutta tarkempi tutkiminen paljastaa, että se on jotain paljon parempaa. Paitsi että siinä on sen nimen mukaisesti viistottu kärki, on sen harjaspään muotoilussa myös toinen erityinen juttu: se ei nimittäin ole samalla tavalla litteä kuin huulipunasiveltimet tyypillisesti ovat vaan paksu ja pyöreä. Siveltimen muotoilun ja sileiden, synteettisten harjasten avulla huulipuna levittyy huulille aivan erityisen hyvin ja sulautuu niille minusta tavallista kauniimmin.

Tästä huultenrajaussiveltimestä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Essie Mademoiselle kynsilakka Ostolakossa Virve Vee nudelakka kynsille

Paras kynsilakka: Essie Mademoiselle

Täydellistä, hetkessä huolitellun manikyyrin taikovaa nudelakkaa on vaikeaa löytää. Essie Mademoiselle on kuitenkin kynsilakkaklassikko, josta itse hullaannuin tänä vuonna totaalisesti. Se kirkastaa kynnen sävyn, antaa kynsille kauniin kiillon ja peittää juuri sopivasti. Kynsilakka levittyy kynsille tasaisesti ja helposti sen leveähköllä siveltimellä ja myös pysyy kynsillä loistavasti. Itse käytän lakkaa tavallisesti 2-3 kerrosta saadakseni sopivan peittävän lopputuloksen, jossa kynnen kärki kuultaa hieman lakkakerrosten alta. Tämä on ollut luottolakkani.

Tästä Essien kynsilakasta ja muista loistavista nudelakosta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

 

Essence Strong & Clean Nailpolish Remover kynsilakanpoistoaine kokemuksia Ostolakossa

Paras kynsilakanpoistoaine: Essence Strong & Clean Nail Polish Remover 02 I Am Strong

Glitterlakkoja ja erilaisia tekstuurilakkoja on tavallisesti todella tuskaista poistaa, mutta tämä kynsilakanpoistoaine tekee siitä hyvin helppoa ilman, että se räjäyttää kynsiä liian tujulla koostumuksella. Kynsilakanpoistoaine on tehty nimenomaan näille tavallisesti niin hankalasti poistettaville kynsilakoille, mutta toimii toki hyvin myös muiden tummien ja vahvojen lakkasävyjen  poistossa. Plussaa tietysti siitä, että kynsilakanpoistoaineella on hintaa 2.90 euroa.

Kynsilakanpoistoaineesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras meikkitarvike: meikkisiveltimien kuivausteline

Tämä turhakkeelta vaikuttava apuväline on ollut aivan loistava löytö, sillä se on helpottanut meikkisiveltimien pesua ja säilytystä älyttömästi. Telineen silikonisten pidikkeiden ansiosta pestyt siveltimet saa kuivumaan hyvään asentoon ilman, että vesi pääsee valumaan harjasten liimauksiin eikä siveltimiä tarvitse kylvää pitkin kylpyhuoneen tasoja, joille minulla on taipumusta jättää ne lojumaan pitkiksikin ajoiksi. Paitsi että kätevästi kasaan taittuvaa telinettä voi käyttää meikkisiveltimien kuivaukseen pesun jälkeen, voi siinä myös säilyttää meikkisiveltimiä. Säilytän itse usein telineessä sekä puhtaita että käytettyjä siveltimiä ja teline onkin kätevä tapa myös merkitä itselleen siveltimen asennon perusteella, mitkä siveltimet ovat puhtaita ja mitkä käytettyjä.

Meikkisiveltimien kuivaustelineestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras meikkimerkki: Tarte

Vaikka tällä parhaiden meikkituotteiden listauksellani näkyikin todella paljon Essencen ja Linda Hallbergin tuotteita, on vuoden 2018 suosikkimerkkini silti ollut Tarte, jonka tuotteet löysin itse tänä vuonna. Merkkiä ei myydä vielä Euroopassa, eli sen tuotteisiin pääsee käsiksi tilaamalla niitä Tarten omilta sivuilta Yhdysvalloista. Onneksi niiden tilaaminen on tehty helpoksi ja sivustolla näkyvät hinnat sisältävät kaikki maksut, joten ei tarvitse jäädä jännittämään, tuleeko paketille tullissa lisäkuluja. Paras uutinen minulle on ollut se, että merkki rantautuu Eurooppaan vuonna 2019 Sephoroiden kautta, eli Sephora-maassa asuvana jään innolla odottamaan tätä.

Tartesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Mihin meikkituotteisiin te olette tänä vuonna ihastuneet?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (14)
  1. En ole juurikaan löytänyt uusia suosikkeja meikkituotteisiin tänä vuonna. Sen sijaan ihonhoitotuotteet on vaihtuneet uusiin ja parempiin melkein kaikki! Noista sinun suosikeistasi liputan ainakin Lh:n puuterivipan puolesta. Se on ollut niin kiva käyttää, että kiinnostaisi kokeilla muitakin välineitä häneltä, kuten poskipunasivellintä tai tuota mainitsemaasi meikkisientä. Voiko silti mikään voittaa Beautyblenderiä..?

    1. Minun käytössäni tämä ainakin voittaa Beautyblenderin juuri tämän muotoilunsa ansiosta. 🙂

  2. Noi Essencen luomivärit on mahtavia. Nyxin HD Base?-luomivärin pohjustaja on loistava! Ite oon tykännyt myös Lancome Doll Eyes-ripsarista. Ecotools-siveltimet on hyviä ja edullisia! Ensi vuotta odotellessa, sun blogi on esitellyt mulle ihan liikaa hyviä vaihtoehtoja

    1. Pitäisikin kokeilla tuota NYXin pohjustaa, kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *