Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vuoden 2017 kosmetiikkakalenterit – 10 vinkkiä

*Sis. mainoslinkkejä

Tämän bloggaajan jouluun tai tarkemmin sanottuna sen odotukseen tulee kuulumaan kaksi kosmetiikkakalenteria. Niistä toinen on Lookfantasticin aivan huikea kalenteri (myynnissä täällä*) ja toinen elevenin huikea joulukalenteri. Mietin kuitenkin hieman, josko kuitenkin hankkisin vielä yhden kosmetiikkakalenterin niiden lisäksi…

Siltä varalta, että joku kaipaa vielä inspiraatiota joulukalenterin hankintaan, kokosin tähän yhteen otoksen saatavilla olevista kosmetiikkajoulukalentereista. Toivottavasti kalenteria himoitsevat saavat tästä hyviä vinkkejä!

Clarins Precious Holiday Advent Calendar

Clarins Precious Holiday Advent Calendar 2017*

Clarinsin joulukalenteri näyttäisi sisältävän mukavan valikoiman Clarins-tuotteita. Joulukalenterista löytyy runsaasti tuotteita, joille varmasti tulisi käyttöä. Kalenterissa on mukana muutama ihan kivalta näyttävä koru ja loput tuotteet ovat sitten kuvan perusteella ainakin kosmetiikkaa.

Hinta 119 euroa.

Babor Christmas Calendar 2017

Babor Christmas Calendar 2017*

Olen fiilistellyt teille jo aiemminkin Babor-tuotteta ja erityisesti merkin ampulleja, jotka ovat aivan ihania. Tästä kalenterista löytyisi nyt peräti 24 ampullia, jotka todellakin toisivat potkua ihonhoitoon. En todellakaan raaskisi käyttää ampulleita joka päivä joulua odottaessa, mutta ottaisin niitä mielelläni talteen erityisiä tilanteita varten.

Hinta 99 euroa.

Essie Advent Calendar 2017

Essie Advent Calendar 2017*

Essien joulukalenteri oli viime vuonna super suosittu ja on sitä varmasti tänäkin vuonna. Essien lakat ovat minusta todella laadukkaita ja kalenterissa vaikuttaisi olevan tänä vuonna vain muutama muu tuote kynsilakkojen lisäksi. Tästä saisi kätevästi kynsilakat koko tulevalle vuodelle!

Hinta 69,30 euroa.

bareMinerals Box Of Wonders

bareMinerals Box Of Wonders*

bareMinerals Box Of Wonders on varsin hulppean kuuloinen kalenteri, sillä sen sisällön arvo on kolminkertainen sen hintaan nähden. Lähes 300 euron arvosta tuotteita sisältävä mineraalimeikkikalenteri houkuttelee minua ainakin melko kovasti.

Hinta 98,70 euroa.

Ciaté 12 Days of Ciaté London

Ciaté 12 Days of Ciaté London*

Meikkikalenteri, jota itse ihan kaikkein eniten näistä himoitsen on tämä Ciatén joulukalenteri. Tässä kalenterissa ei ole kuin 12 luukkua, mutta niistä löytyy Ciatén kynsilakkojen sijaan merkin meikkituotteita, jotka kiinnostavat itseäni todella paljon. Olen kokeillut muutamia ja pitänyt niistä todella paljon ja muutenkin merkki on jo pidemmän aikaa houkutellut minua todella kovasti, joten tämä kalenteri olisi loistava tapa päästä tutustumaan merkin meikkeihin paremmin.

Hinta 86,80 euroa.

gs195-mini-mani-month-arrangement-2

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2017*

Ciaté on erityisen tunnettu minusta ainakin todella laadukkaista kynsilakoistaan, joten merkin tämän joulun varsinaisen 24 luukun joulukalenteri keskittyy kynsituotteisiin. Kalenterissa näyttäisi olevan hyvä sävy- ja tuotevalikoima, joten se on varmasti kynsien lakkailua rakastavalle mieleen.

Hinta 86,80 euroa.

Decléor Advent Calendar 2017

DECLÉOR Hello December, Surprise Me! Advent Calendar*

Tämä on sellainen kalenteri, jonka edessä minun tuntuu olevan lähes mahdotonta hillitä itseni. Meinasin jo viime vuonna aloittaa perusteellisen Decléor-tuotteisiin tutustumisen hankkimalla merkin joulukalenterin, mutta hillitsin sitten kuitenkin itseni. Nyt en ole ihan varma, kykenenkö samaan tänä vuonna. Minun tekee nimittäin ihan HIRVEÄSTI mieli hankkia tämä joulukalenteri ja voi olla, että tulen vielä tekemään sen.

Hinta: 88,80 euroa.

24 Days of Beauty Advent Calendar The Body Shop

The Body Shop 24 Days of Beauty Advent Calendar*

Olen tehnyt viimeaikoina The Body Shopin tuotevalikoimasta niin monia hyviä löytöjä, että mieleni tekisi hieman ehkä hankkia merkin joulukalenteri. Kalenteri on saatavilla ”tavallisena” versiona sekä huomattavasti kalliimpana ”lukuksusversiona”, joka kulkee nimellä 25 Days of Beauty Ultimate Advent Calendar*. Molempien kalentereiden sisällön arvo on kuitenkin noin tuplasti niiden myyntihinnan verran, mikä tekee niistä jälleen hyvin houkuttelevia.

Hinnat: 69 euroa / 129 euroa.

The Bearded Man Company Beard Oil Calendar 2017

The Bearded Man Company Beard Oil Calendar 2017

Viimeinen kalenterivinkki lähtee niille, joiden taloudessa on parrakkaita. Minusta parta näyttää parhaalta hoidettuna ja tämä partakalenteri on hauska tuote miehille ja sen voi hankkia esimerkiksi isänpäivälahjaksi. Kalenteri sisältää siis 24 eri tuoksuista partaöljyä, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja hoitavat partakarvoja. Jokaisesta öljystä riittää 4-8 käyttökertaan parran pituudesta ja paksuudesta riippuen ja kalenterin avulla voi sitten löytää ne omat suosikkituotteensa, jotka voi hankkia isommassa koossa. Toisaalta tästäkin kalenterista riittää iloa jo 96-192 käyttökertaan, eli näillä pötkitään varmasti pitkälle kesään…

Hinta 52,10 euroa. 

Tiedän, että meillä töissä myyntiin on tulossa vielä ainakin L’Occitanen joulukalenteri, joista ensimmäinen on joka vuosi erittäin suosittu.L'Occitane Advent Calendar 2017EDIT: L’Occitane Advent Calendar löytyy myynnistä täältä* ja sillä on hintaa 49,50 euroa.

Miten tästä joulun odotuksesta onkin tullut viimevuosina ihan poikkeuksellisen mukavaa, kun itseään on saanut lahjoa jo viikkoja ennen joulua ihanilla kosmetiikkatuotteilla!

Minkä joulukalenterin te hankitte tänä vuonna?

Kommentit (38)

 1. Milja

  Essien joulukalenteri houkuttaisi ihan kamalasti 😀 Mutta mun piti säästää…

  Noi The Body Shopin linkit/nimet muuten jäänyt lisäämättä? 🙂

 2. Helena

  Kyllä tuo Ciaten kalenteri kiinnostaisi kovastikin.

  Millainen tuntuma Virve sinulla on Lookfantasticin ja Elevenin kalentereista, kumman ”nimeän” 18-vuotialle, toisen saaja on sitten +40v.

  Vai käyvätkö molemmille kummatkin yhtä hyvin.

  • Virve Vee

   elevenin kalenteri käy minusta kaiken ikäisille ja Lookfantasticin kalenterin sisältöä olen tahallani välttänyt selvittämästä, jotta edes se on täysi yllätys, joten valitettavasti minusta ei ole antamaan yhtään apua tähän pähkäilyyn. :/

  • Helena

   Kiitokset!
   Taidan antaa nuo yhteiseksi ja avaavat sitten vuoronperään molempia.

   Vaihtelevat sitten sovussa tuotteita, jos toisen tuote käy paremmin toiselle.

 3. M

  Look fantastickin kalenteri <3

 4. Tanja

  Osaisiko joku täällä sanoa mistä olutjoulukalenteria saisi tilattua?

  • Sissi

   Moi, tilasin viime vuonna Saveur Bierestä, mutta kauppa ei enää toimita Suomeen. Mikä pettymysten pettymys! Oma kalenterini on Ritualsin.

  • Tiiti

   Foodist.de toimittaa Suomeen olutkalenterin, vaikka sivu onkin vain saksaksi. Helppo tilata silti. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *