Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Voisiko senkin pohjustaa?

Suihkutat kaupassa tuoksutikulle ihanaa tuoksua, tuoksuttelet sitä tunteja huumaantuneena sen viehätysvoimasta ja päädyt suihkuttamaan sitä seuraavalla tavarataloreissulla omalle ihollesi. Yhtäkkiä tuoksu ei tuoksukaan enää ollenkaan samalle vaan muuttuu suorastaan etovaksi. Juokset tavaratalon vessaan ja yrität hangata tuoksua pois saippualla ja vedellä harmitellen yhä illalla kotona, kuinka edelleen kykenet haistamaan sen nenässäsi.
Haistat työkaverisi iholla olevan huumaavan upean hajuveden, fiilistelet sitä useamman päivän ajan ja rohkaistut vihdoin kysymään, mitä tuoksua hän käyttää. Käyt heti töiden jälkeen suihkuttamassa samaa tuoksua ihollesi ihan vaan huomataksesi, että se tuoksuu omalla ihollasi kissan pissalta. Juokset jälleen sinne tavaratalon vessaan.
Molemmat edellä kuvatuista tilanteista ovat meistä useimmille varmasti tuttuja. Hajuvesissä kun on se tragikoominen puoli, että oma ihomme saattaa pH:nsa vuoksi muuttaa ne aivan erilaisiksi kuin mitä niiden kuvittelimme olevan. Joskus tämä on mukava juttu, mutta useinmiten aivan kamalaa.
Voiko asialle tehdä jotain? Syödä enemmän sitruunoita, vähentää kahvinjuontia tai juoda vettä vaikuttaakseen ihonkin pH-tasoon? Ei nyt suoranaisesti välttämättä, mutta onneksi joku merkki on yrittänyt ainakin keksiä ratkaisun tähän hajuvesidilemmaan.
Jos kerran meikkivoiteen, huulipunan, luomivärin ja jopa hiustuotteetkin voi nykyään pohjustaa omilla primereillaan niin miksei sitten hajuvettäkin voisi?
Canvas & Concrete -merkki on nimittäin kehittänyt tähän tarkoitukseen oman hajuvedenpohjustajansa.
Hajuton tuote lupaa tehdä luonnollisen suojamuurin ihon ja tuoksun välille lisäten tuoksun pysyvyyttä iholla estäen samalla kehon omien tekijöiden sekoittumista tuoksun kanssa, jolloin itse tuoksu ei pääse muuttumaan. 
Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä.

Minusta idea ainakin kuulostaa aivan mahtavalta mikäli se vaan toimii ja voisihan se teoriassa toimiakin. Tuotteen hintakaan ei näytä pahalta, sillä 100 ml pullo näyttäisi nettisivujen mukaan kustantavan vain hieman alle 20 dollaria, mikä on minusta oikein kohtuullinen hinta tällaiselle tuotteelle.
Mitäs sanotte? Kuka muu kaipaisi tällaista tuotetta?

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Kuulostaa minusta lähinnä kusetukselta. Miten jollain yhdellä suihkeella voisi muuttaa koko kropan toimintaa?

  2. Anonyymi

    Vaikea uskoa, että tuo todella toimisi. Minulla suurin osa hajuvesistä muuttuu ihollani kammottavan terävän hajuisiksi, joten tuo olisi todellakin ihana lisä kosmetiikkavarastoihini, jos toimisi.

  3. Herbina

    Ei varmaan muuta kropan toimintaa vaan tekee jonkinlaisen kalvon niin että ihon oma ph ei pääse reagoimaan kemiallisesti hajuveden kanssa. Tosin pitää varmaan olla tarkkana ettei suihkaise pohjusrajan ohi. Yksi tapa on myös suihkauttaa hajuvettä vain vaatteille niin ettei se pääse ihon kanssa suoraan kosketukseen. Jännä olisi testata tuo, mulla hajuvedet muuttuu helposti huonomman hajuisiksi, esim. muilla ihana Issey Miyake on itselläni aika kamala.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *