Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Voi voi…

Kuten tiedätte, on minut melko helppoa yllyttää mukaan lähestulkoon mihin vaan kun on kyse kosmetiikasta.

Minä olen se, jota kiinnostaa jos silmänympärysvoide tärisee tai jos mascara pyörii. Minä olen se, joka kuolaa, kun huulikiiltoon tai mascaraan lisätään led-valot. Ja kyllä, minä olen myös se, joka heittää kärrynpyörää nähdessään luomiväripaletin, joka puhuu (kyllä, sellainenkin on keksitty).

Tiedätte kuitenkin, että varsin tavallisetkin tuotteet saavat minut syttymään. Yleensä ei tarvita kuin joku upeaakin upeampi ja huikeaakin huikeampi sävy (näin vaatimattomasti) tai joku mielettömän mahtava koostumus niin olen ihan myyty. Ja jos hommassa on mukana superduper tuoksut omana ulottuvuutenaan niin voitte aina laskea minut mukaan fiilistelijöiden joukkoon!

Tällä kertaa fiilistäni ovat nostattaneet nämä kaverukset:

Voi kyllä, meille tuli töihin myyntiin The Body Shop (pienehkössä mittakaavassa, tosin) ja nopeammin kuin kukaan ehti huokaista ”mango body butter” olin minä jo kassatiskillä ostoksieni kanssa.

Ja näillä ihanuuksilla minä olen sitten kroppaani silitellyt ja paijaillut ja ai että, kuinka ihoni (ja nenäni) on nauttinut!

Kotiini muutti siis tällainen tehokvartetti, eli tarkemmin esiteltynä body butterit Coconut, Shea, Mango ja Sweet Lemon.

Näistä lisää purkkien hieman tyhjennyttyä. Ja kyllähän te minut jo tiedätte: yksi tuollainen purkki tyhjenee reilussa viikossa tai ainakin vajaassa kahdessa…

TBS:n Body Butter suosikkeja ja muitakin käyttökokemuksia voi jakaa kanssamme änyyteenyt!

Kommentit (33)

  1. Anonyymi

    Rakastan! Ihan kun tehty mun kuivalle iholle nuo vartalovoit, iho tuntuu ihanan pehmoiselta käytön jälkeen! Ja tuoksuvat aivan ihanalle, välillä on pakko käydä ihan vaan nuuhkimassa noita ihanuuksia..

  2. Laura

    Mango body butter on ihana! Mutta tämän hetken ehdoton lemppari on Sweet lemon Whip Body Lotion. No ensinnäkin rakastan sitä tuoksua 😀 ja se imeytyy ihan hetkessä ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Varsinkin nyt talven jäljiltä säärten iho on inhottavan kuiva. Mutta tuo kyllä pelastaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *